Βρηκες μηπως κανενα μεγαλυτερο usb για να δουμε τι ισχυει τελικα;
Μάλλον βλέπω ν αλλάζεις καφετζού... Εως τώρα με πόσα πατήματα στο κοντρόλ για να βγάλω άκρη με τα νέα δεδομένα και δεν.......κόλλημα.
είναι για τα επίγειαΔυστυχώς ότι έχω σε σκληρό, η σε usb (πάνω από 4g) είναι στην δουλειά μου. Ας ελπίσουμε έως αύριο το απόγευμα όλο και κάποιος φίλος από εδώ να έχει κάνει τεστ, αλλιώς θα γράψω αύριο.
Μερικά συμπεράσματα γιατί μ έπιασε το κεφάλι μου, τόσες ώρες.
Εντελώς καινούργιο interface που δεν μοιάζει πουθενά και σε τίποτα με το προηγούμενο.
Γενικά δείχνει ποιο απλό στο χρήστη, και πολύ εύκολο
Το μενού μιξάρετε με το πρόγραμμα και δεν υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης.
Πολύ γρήγορη σάρωση καναλιών.
Σαφέστατη βελτίωση στην εναλλαγή καναλιών, είναι γρήγορη.
Δυνατότητα αναζήτησις καναλιού γράφοντας 2-3 γράμματα από τ αρχικά του καναλιού που θέλεις να δεις.
Δυνατότητα ανίχνευσης σήματος στο κανάλι που βλέπεις. Προφανώς ανά συχνότητα.
Δεν υπάρχει η γνωστή ρύθμιση Multiview και έπαψε ν αναβοσβήνει το led στην οθόνη όταν έπαιρνε τον παλμό.
Δεν υπάρχει η μικρή Preview οθόνη στο ebg και στο info.
Για το usb έγραψα πίσω, δεν έχω 8g και πάνω που θέλει για να σας πω για το timeshift.
Επίσης κανένα πείραμα δεν έκανα να βάλω το δέκτη στo internet.
Τα μπουκέτα πλέων έχουν ως εξής.
nova
HD
kids
sport
Entertaimment
News
Documentare
Public
Radio
DTT.. είναι άδειο δεν κατάλαβα τι εξυπηρετεί η τι θα εξυπηρετήσει
Και 5 λίστες Favorite για το χρήστη.
Παίδες σορι δεν το έχω κιόλας στην περιγραφή, σόρι σε τυχών λάθη ας με διορθώσει κάποιος που πήρε την αναβάθμιση. :smile:
Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και σε δύο μήνες από τώρα. Θα δούμε...
(Είμαι της άποψης ότι το πρόβλημα οφείλεται στην ανάγκη ενημέρωσης του EPG, και του μονού δέκτη. Αν βάλουν το EPG σε όλα τα κανάλια, θα λυθεί το πρόβλημα. Δεν είναι τόσο θέμα υλικολογισμικού...)
σε εμένα ακόμα τίποτα μου λέει μη διαθέσιμη αναβάθμιση
Μίλησα με το τεχνικό τμήμα της ΝΟΒΑ μόλις τώρα. Εκμαίευσα κάποιες χρήσιμες για κάποιους πληροφορίες. Σας τις παραθέτω.
2. Η θύρα etherhnet θα χρησιμοποιηθεί για νέες υπηρεσίες και λειτουργίες που δεν μου τις ανέφερε το παλικάρι. Θα ειναι πάντως παραπανω απο μία (υποψιάζομαι αυτή η μια ειναι το Multiview).
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.