NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Βρηκες μηπως κανενα μεγαλυτερο usb για να δουμε τι ισχυει τελικα;

Σίγουρα η νέα αναβάθμιση θα ξεδιπλώνει αρκετές δυνατότητες στον δέκτη που είναι δύσκολο να τις ανακαλύψει κανείς από τις πρώτες ώρες.

Είναι σαν να ψήνεις γκομενα..... Θέλω αγάπη μου να ανακαλυψω τον εσωτερικό σου κόσμο.....!!!!!

Και το σημαντικότερο : να ψηνεις γκόμενα χωρίς "κολλήματα"... :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Βρηκες μηπως κανενα μεγαλυτερο usb για να δουμε τι ισχυει τελικα;

Δυστυχώς ότι έχω σε σκληρό, η σε usb (πάνω από 4g) είναι στην δουλειά μου. Ας ελπίσουμε έως αύριο το απόγευμα όλο και κάποιος φίλος από εδώ να έχει κάνει τεστ, αλλιώς θα γράψω αύριο.

Μερικά συμπεράσματα γιατί μ έπιασε το κεφάλι μου, τόσες ώρες.

Εντελώς καινούργιο interface που δεν μοιάζει πουθενά και σε τίποτα με το προηγούμενο.
Γενικά δείχνει ποιο απλό στο χρήστη, και πολύ εύκολο
Το μενού μιξάρετε με το πρόγραμμα και δεν υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης.
Πολύ γρήγορη σάρωση καναλιών.
Σαφέστατη βελτίωση στην εναλλαγή καναλιών, είναι γρήγορη.
Δυνατότητα αναζήτησις καναλιού γράφοντας 2-3 γράμματα από τ αρχικά του καναλιού που θέλεις να δεις.
Δυνατότητα ανίχνευσης σήματος στο κανάλι που βλέπεις. Προφανώς ανά συχνότητα.
Δεν υπάρχει η γνωστή ρύθμιση Multiview και έπαψε ν αναβοσβήνει το led στην οθόνη όταν έπαιρνε τον παλμό.
Δεν υπάρχει η μικρή Preview οθόνη στο ebg και στο info.
Για το usb έγραψα πίσω, δεν έχω 8g και πάνω που θέλει για να σας πω για το timeshift.
Επίσης κανένα πείραμα δεν έκανα να βάλω το δέκτη στo internet.

Τα μπουκέτα πλέων έχουν ως εξής.

nova
HD
kids
sport
Entertaimment
News
Documentare
Public
Radio
DTT.. είναι άδειο δεν κατάλαβα τι εξυπηρετεί η τι θα εξυπηρετήσει
Και 5 λίστες Favorite για το χρήστη.

Παίδες σορι δεν το έχω κιόλας στην περιγραφή, σόρι σε τυχών λάθη ας με διορθώσει κάποιος που πήρε την αναβάθμιση. :smile:

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Μάλλον βλέπω ν αλλάζεις καφετζού... Εως τώρα με πόσα πατήματα στο κοντρόλ για να βγάλω άκρη με τα νέα δεδομένα και δεν.......κόλλημα.

Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και σε δύο μήνες από τώρα. Θα δούμε... :flipout:
(Είμαι της άποψης ότι το πρόβλημα οφείλεται στην ανάγκη ενημέρωσης του EPG, και του μονού δέκτη. Αν βάλουν το EPG σε όλα τα κανάλια, θα λυθεί το πρόβλημα. Δεν είναι τόσο θέμα υλικολογισμικού...)

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Δυστυχώς ότι έχω σε σκληρό, η σε usb (πάνω από 4g) είναι στην δουλειά μου. Ας ελπίσουμε έως αύριο το απόγευμα όλο και κάποιος φίλος από εδώ να έχει κάνει τεστ, αλλιώς θα γράψω αύριο.

Μερικά συμπεράσματα γιατί μ έπιασε το κεφάλι μου, τόσες ώρες.

Εντελώς καινούργιο interface που δεν μοιάζει πουθενά και σε τίποτα με το προηγούμενο.
Γενικά δείχνει ποιο απλό στο χρήστη, και πολύ εύκολο
Το μενού μιξάρετε με το πρόγραμμα και δεν υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης.
Πολύ γρήγορη σάρωση καναλιών.
Σαφέστατη βελτίωση στην εναλλαγή καναλιών, είναι γρήγορη.
Δυνατότητα αναζήτησις καναλιού γράφοντας 2-3 γράμματα από τ αρχικά του καναλιού που θέλεις να δεις.
Δυνατότητα ανίχνευσης σήματος στο κανάλι που βλέπεις. Προφανώς ανά συχνότητα.
Δεν υπάρχει η γνωστή ρύθμιση Multiview και έπαψε ν αναβοσβήνει το led στην οθόνη όταν έπαιρνε τον παλμό.
Δεν υπάρχει η μικρή Preview οθόνη στο ebg και στο info.
Για το usb έγραψα πίσω, δεν έχω 8g και πάνω που θέλει για να σας πω για το timeshift.
Επίσης κανένα πείραμα δεν έκανα να βάλω το δέκτη στo internet.

Τα μπουκέτα πλέων έχουν ως εξής.

nova
HD
kids
sport
Entertaimment
News
Documentare
Public
Radio
DTT.. είναι άδειο δεν κατάλαβα τι εξυπηρετεί η τι θα εξυπηρετήσει
Και 5 λίστες Favorite για το χρήστη.

Παίδες σορι δεν το έχω κιόλας στην περιγραφή, σόρι σε τυχών λάθη ας με διορθώσει κάποιος που πήρε την αναβάθμιση. :smile:
είναι για τα επίγεια

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και σε δύο μήνες από τώρα. Θα δούμε... :flipout:
(Είμαι της άποψης ότι το πρόβλημα οφείλεται στην ανάγκη ενημέρωσης του EPG, και του μονού δέκτη. Αν βάλουν το EPG σε όλα τα κανάλια, θα λυθεί το πρόβλημα. Δεν είναι τόσο θέμα υλικολογισμικού...)

Δεν ξέρω τι μπορεί ν αλλάξει σε 2 μήνες. Καθώς επίσης δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να ξέρω αν είναι σωστά αυτά που λες.
Με τον καιρό και όλοι όσοι παίρνουν την αναβάθμιση θα γράψουν τα συμπεράσματά τους και θα έχουμε να συζητήσουμε.
Ας μην προδικάζουμε κάτι που δεν είμαστε σίγουροι. Άλλωστε μόνο εγώ έχω γράψει έως τώρα, και αισθάνομαι και κάπως άβολα, για το τι ισχύει και τι όχι.

Επέστρεψα σε θέαση από τον pvr και τα μενού του θυμίζουν εποχές panasat.. :flipout:

Ποια εκδοση σου γραφει?
Παντως εγω εχω συνηθισει τοσους μηνες να παταω 2 και 3 φορε το Οκ και τα < V Λ > :P

μίλησα με το τεχνικό τμήμα της nova, μου είπαν η αναβάθμιση έχει έρθει σε κάπιους επιλεγμένους συνδρομητές σε 1 με 2 εβδομάδες θα έρθει επίσημα σε όλους τους συνδρομητές.

σε εμένα ακόμα τίποτα μου λέει μη διαθέσιμη αναβάθμιση

Όπως έχω γράψει από χθες μου έκανε την αναβάθμιση ο δέκτης μόνος του την ώρα που έβλεπα τηλεόραση. Είχα την beta. Τώρα αν αυτή είναι η τελική έκδοση ή αν είναι κι αυτή beta δεν το γνωρίζω γιατί δεν έχω δει καμιά διαφορά με πριν. Αυτό που βλέπω σαν bug το οποίο υπάρχει ακόμα και με την χθεσινή αναβάθμιση είναι ότι ενώ έχω ρυθμίσει ο δέκτης να βγάζει ανάλυση 1080i την επόμενη μέρα το βλέπω να έχει γυρίσει σε 720p. Κατά τα άλλα ο δέκτης δουλεύει σωστά χωρίς κολλήματα. Αυτό που έχω παρατηρήσει επίσης είναι ότι κατά την σάρωση καναλιών βγάζει 360 κανάλια το οποίο φαίνεται και από την φωτογραφία που έχει ανέβει. Τώρα δεν ξέρω αν είναι θέμα firmware ή απλά η Nova έχει κλειδώσει τα υπόλοιπα FTA. Θυμάμαι παλιότερα ότι έβγαζε στην σάρωση περίπου 570.

Μίλησα με το τεχνικό τμήμα της ΝΟΒΑ μόλις τώρα. Εκμαίευσα κάποιες χρήσιμες για κάποιους πληροφορίες. Σας τις παραθέτω.

1. Η αναβάθμιση που έγινε στους 831 θα γίνει τμηματικά σε κάποιους συνδρομητές (άγνωστος τρόπος επιλογής αυτών) στους οποίους θα ακολουθήσει τηλεφώνημα μετα απο κάποιο χρονικό διάστημα που θα κληθούν να απαντήσουν πως τους φάνηκε η νέα εμπειρία του δέκτη.
2. Η θύρα etherhnet θα χρησιμοποιηθεί για νέες υπηρεσίες και λειτουργίες που δεν μου τις ανέφερε το παλικάρι. Θα ειναι πάντως παραπανω απο μία (υποψιάζομαι αυτή η μια ειναι το Multiview).
3. Με το που περαστεί η αναβάθμιση σε ΟΛΟΥΣ τους 831 που ειναι ενεργοί, μετα θα ακολουθήσει και η σειρά των 865, αλλα αυτό το σενάριο ειναι πολύ πιθανό να αλλάξει προς το συντομότερο πάντα. Μπορεί μου είπε (επι λέξη) να γίνει και ταυτόχρονα που λεει ο λόγος και την άλλη εβδομάδα.
4. Δεν αναφερθηκε πάντως σε νέους δέκτες και όταν τον ρώτησα για το τι ακούγεται μου είπε πως εφ´οσον αποφασιστεί κάτι τέτοιο θα το μαθαίνανε τουλάχιστον ενα τρίμηνο νωρίτερα. Άρα και να γίνει κάτι τέτοιο (που δεν το θεωρεί απίθανο) θα πάρει σίγουρα χρόνο, μπορεί και ενα 5μηνο με 6μηνο μετά.
5. Ακούγονται πολλά και γράφονται ακόμα περισσότερα απο εδώ και απο εκει. Σιγουρα μου είπε έχοντας σαν βάση αυτά που γνωρίζει ο ίδιος, έρχονται γενικά αλλαγές τόσο στο περιεχόμενο όσο και στις υπηρεσίες απλά ειναι χρόνοβορες οι διαδικασίες με τις εταιρείες για τα τηλεοπτικά συμβόλαια ( VIDEOCLUB? )

Ελπίζω να μη σας κούρασα.

Μίλησα με το τεχνικό τμήμα της ΝΟΒΑ μόλις τώρα. Εκμαίευσα κάποιες χρήσιμες για κάποιους πληροφορίες. Σας τις παραθέτω.
2. Η θύρα etherhnet θα χρησιμοποιηθεί για νέες υπηρεσίες και λειτουργίες που δεν μου τις ανέφερε το παλικάρι. Θα ειναι πάντως παραπανω απο μία (υποψιάζομαι αυτή η μια ειναι το Multiview).
.

αυτο το ρωτησα και γω και μου ειπαν οτι η θυρα ενεργοποιηθηκε για υπηρεσιες που θα ερθουν. ενδεχωμενος και με νεα αναβαθμιση.

Τελικά η θύρα ethernet χρησιμεύει στην παρούσα φάση σε κάτι;
Γενικά πολύ σημαντικό η ενεργοποίηση της.

κανονικα σστους χρηστες του forum επρεπε πρωτα να στειλουν την αναβαθμιση! που θα βρουν καλυτερους beta users!

Κανέναν δεν ξέρουν, οπότε περιμένετε χαλαρά τη σειρά σας για Update...

Επιτέλους ένα σωστό firmware για αυτόν τον δέκτη που είναι καλός...

Status
Not open for further replies.