NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Κάποιος ανέφερε πως η σειρά στην λίστα αγαπημένων δεν μπορεί να καθοριστεί, όπως γίνεται σήμερα. Κάποιος να το επαληθευσει;
Όπως και να βάλεις την σειρά των καναλιών, ο δέκτης τα σορταρει με βαση την αρίθμηση των καναλιών από το μικρότερο π.χ το κανάλι της Βουλης 100 μπαίνει πρώτο, στο μεγαλύτερο.

εκανα και εγω την παραπανω διαδικασια και αν και κομμενος συνδρομητης (χρησιμοποιω το δεκτη μονο για την προσφορα απο το πρωτο θεμα) πηρα κανονικα την αναβαθμιση

τελικα πετυχε και σε εμενα το κολπακι...
εκδοση 53/1.0.4.17.
ωραιο περιβαλλον,δεν κολλαει πουθενα.
το μοναδικο μειον που ειδα,ειναι οτι οταν πατας την λιστα με τα καναλια,πατωντας το p+ ή p-,δεν αλλαζει καρτελα,αλλα καναλι...
δοκιμασα και usbflash(32gb)το φορμαρε κανονικα, αλλα μου βγαζει error εαν πατησω το Pause.

Τελικά και μένα πέτυχε με την τρίτη (ήθελε αργά και σταθερά πατήματα).
Ωραίο περιβάλλον δεν κολλάει πουθενά. Τα κανάλια στα αγαπημένα δεν ταξινομούνται με την σειρά που τα επιλέγεις όπως πριν. Επίσης ενώ έχω βάλει στικάκι 8 Gb και το κάνω διαμόρφωση όταν πατάω Pause μου βγάζει ένα μήνυμα E101-29 Νο MSK

Αν δεν φτιάξουν το θέμα με τα favorites για εμένα δεν είναι προτιμότερη η αναβάθμιση. Προτιμώ τη χρηστικότητα στην αλλαγή των καναλιών παρά την αισθητική αναβάθμιση των διαφόρων menu
και ας κολλάει και που και που. Ελπίζω όχι μόνο να φτιάξουν όπως ήταν πριν τα favorites αλλά και να τα βελτιώσουν κιόλας με εύκολες προσθαφαιρέσεις καναλιών.

Εγώ τα παράτησα το μόνο που έκανε ο δέκτης είσαι σάρωση στα κανάλια τίποτα άλλο .

πριν από λιγο και εκανα και εγω το κολπο με την 1η φορά έγεινε η αναβάθμιση

Παιδιά,είπαμε...Η διαχείριση των αγαπημένων,δυστυχώς,εξελίσσεται σε πάρα πολύ αρνητικό παράγοντα της αναβάθμισης.Δεν είναι καθόλου υπερβολή ότι αυτό και μόνο κάνει δύσχρηστο το νέο μενού του δέκτη.Εντάξει,υπάρχουν κι άλλα που χρειάζονται επίλυση,αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έπρεπε καν να υπάρχει ούτε μια στιγμή.Θέλω να πιστεύω ότι θα ενδιαφερθούν και θα το διορθώσουν άμεσα.

με την καινουργια αναβαθμιση δεν μπωρο να βρω τις inreractive υπηρεσίες, δεν υπαρxει; η είναι καπου στο menu και δεν μπωρο να το βρω εγω;

Τελικά είπα να κάνω μια προσπάθεια ακόμα και δούλεψε τυχαίο δεν νομίζω.

Για αναβάθμιση μήν παιδεύστε με το reset βγάλτε απο το ρεύμα και μόλις το βάλετε περιμένετε 2-3 δευτερόλεπτα να ανάψει πράσινο και μετά
δοκιμάστε το συνδιασμό των κουμπιών.

Το μήνυμα 101-29 το εμφανίζει & στον 865 όταν δέν έχει λάβει η κάρτα τα σήματα για τις υπηρεσίες PVR
μάλλον δέν το έχουν ανοίξει ακόμα για όλες τις κάρτες.

ενα.
το μοναδικο μειον που ειδα,ειναι οτι οταν πατας την λιστα με τα καναλια,πατωντας το p+ ή p-,δεν αλλαζει καρτελα,αλλα καναλι...

Αν κρατήσεις πατημένο το βελάκι πάνω ή κάτω, αλλάζει ανάλογα σελίδες.

Δουλεψε και σε μενα η αλληλουχια και αν και με παιδεψε το μυστικο ειναι αυτο ακριβως που περιγραφει ενας φιλος πιο πανω ποτε θα πατησεις το stand by μετα το reset.
Να σας πω τωρα κατι να σας κουφανω. Ο δεκτης ειναι στο σαλονι και εγω συνηθως βλεπω στην κρεβατοκαμαρα μου. Με ενα χιλιομετρο HDMI ενισχυτες γραμμης και splitter ερχεται το σημα απο το σαλονι. Για τηλεχειρισμο εχω οπτικη ινα μπροστα στο ματακι (σιγα μη δεν ειναι στη θεση που δειχνει το manual) αυτη παει σε ενα sender klp klp. ολα καλα χρονια τωρα με το παλιο λογισμικο. Σημερα που εβαλα το καινουργιο αμεσως μολις ανοιξε ο δεκτης δεν κουνιοταν τιποτα στο χειριστηριο (παντα στην κρεβατοκαμαρα μου - το τηλεχειριστηριο δουλκευει μια χαρα απευθειας στο δεκτη). Μου μπαινουν οι ψυλλοι στ αυτια. Οσο και να προσπαθησα να επιλεξω νεα θεση στην οπτικη ινα δεν δουλευει με τιποτα. Καποιες φορες πρεπει να πατω εγω με το χερι την οπτικη ινα για να δωσει σημα. Απο κουφο εως θεοκουφο. Και καραμπινατο προβλημα που ηρθε με την αναβαθμιση. Στο sender εχω φορτωσει αλλες 4 συσκευες και δουλευει θαυμα.
Αντε τωρα να φανταστει κανεις οτι υπηρχε τετοια πιθανοτητα να δημιουργηθει τετοις φυσης προβλημα.
Τι επανεκικινησεις εκανα τι επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμσεις εκανα τιποτα.
Αν εχει κανεις κατι στο μυαλο του ας μου το πειο γιατι εγω μποιυκωσα

έκανα μια προσπάθεια και στον 865 έπιασε το κολπάκι αλλά έβαλε ξανά την ίδια έκδοση δεν είχε κάτι άλλο.

Έκανα την αναβάθμιση και παρατήρησα σε μερικά κανάλια το σήμα η ισχυς ανέβηκε και η ποιότητα κατέβηκε όπως και σε μερικά η ποιότητα κσι η ισχύς είναι 100% που ποτέ δεν είχα,τεσπα εικονικά όλα αυτά

Ακριβώς. Μην δίνεις όμως σημασία στις στάθμες άπο τους δέκτες.
Αν στην θέση του βάλει κάποιον άλλον θα δεις άλλες στάθμες.
Πριν την αναβάθμιση είχα σχεδόν κολλημένες μπάρες 100 και 95.
Τώρα αλλού είναι 100 κ 100 και άλλου 80 κ 75....

Status
Not open for further replies.