NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Εγώ έγραψα προχθές ήταν το πρώτο πράγμα που ήθελα να τσεκάρο με την αναβάθμιση.
Ο δέκτης με την αναβάθμιση έγινε πιστεύω πιο βαρύς και το τηλεχειριστήριο δεν υπακούει.
Άλλαξα και μπαταρίες μα καμία αισθητή διαφορά.

αρνητικα που εχω εντοπισει εως τωρα

-δεν βρισκω τροπο να κατεβαινει η λιστα ανα καρτελα-υπαρχει καποιος τροπος?
-στο info πατωντας ενα κλικ,εχει υπενθυμιση.δευτερο κλικ για αυτοματη αλλαγη δεν εχει..
-τα αγαπημενα ειναι ενα μειον,αλλα οχι για εμενα που ουσιαστικα δεν την χρησιμοποιησα ποτε.
-ξεθωριασμενο μαυρο-δεν ξερω εαν ερχεται σωστα με κατεβασμα της φωτεινοτητας.περισσοτερο για gamma μου κανει παρα για ρυθμιση φωτεινοτητας

Μονο σε μενα ειναι αργο το tv guide; Kαθε κλικ εχει καθυστερηση, λες και φορτωνει την περιγραφη του προγραμματος. Αν διαβαζει κανεις στο τεχνικο τμημα.. προσθεστε ξανα το timezone!

Δεν είναι μόνο σε σένα.Αυτό ακριβώς ανέφερα πριν.Η καθυστέρηση στην ανταπόκριση της εντολής είναι πολύ μεγάλη.

Νομισα πως ανεφερες μονο την εισοδο στο tv guide. Ολη η πλοηγηση ειναι πολυ αργη. Ας δουμε αν υπαρξει καποια διορθωση.

Σωστά το λες,η πλοήγηση στο συγκεκριμένο menu είναι βαριά,αλλά η είσοδος ειδικά κάνει σαν να περιμένεις να ανοίξει κάποιος browser!

Όχι Νίκο.Αλλά έκανα μέσω του nova acount αυτό που ανέφεραν κάποια παιδιά.Το πάτημα στο πεδίο αποστολή.Απ' ότι κατάλαβα μόλις το έκαναν,μετά τους άνοιξε η δυνατότητα για time shift.Εγώ δεν μπορώ ακόμα όμως,αφού όπως είπα δοκίμασα ένα από τα φλασάκια 16gb που είχα δοκιμάσει τις πρώτες μέρες,αλλά παίρνω το μήνυμα ότι χρειάζομαι μεγαλύτερο φλασάκι από 8gb!Εσένα δουλεύει τώρα,εντάξει?

Μόλις τώρα δοκίμασα και με άλλο φλασάκι,αλλά και πάλι παίρνω το γνωστό μήνυμα λάθους.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Μόλις τώρα δοκίμασα και με άλλο φλασάκι,αλλά και πάλι παίρνω το γνωστό μήνυμα λάθους.

παρτους ενα τηλεφωνο ρε παληκαρι μου να ξεμπερδευεις.το ζαλισες το μηχανημα βαλε/βγαλε φλασακι...!!:BDGBGDB55:

Μολις παρατηρησα κατι περιεργο. Επαψε να λειτουργει το composite. Τοπικα εχω την hdmi. Tο comp για το wireless transmitter δεν παραγει καθολου σημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Do it! :grandpa:

:flipout:

Φαγωθήκατε ρε :BDGBGDB55:!
Εντάξει τους πήρα.Με την τρίτη το φτιάξανε τελικά!Το δούλεψα σε αρκετά κανάλια και είναι ΟΚ,αν και κάποια στιγμή μου έβγαλε ένα περίεργο μήνυμα.Δεν το θυμάμαι ακριβώς,αλλά έλεγε "η συσκευή usb που χρησιμοποιείτε ενδέχεται να καθυστερεί τις λειτουργίες του δέκτη,γι αυτό θα προτείναμε να χρησιμοποιήσετε συσκευή με χωρητικότητα μεγαλύτερη από 8gb".Παιδιά μη γελάτε,δεν κάνω πλάκα,αυτό έλεγε!:twoguns:

Καλησπέρα,
να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Προσπαθώ 2-3 μέρες τώρα να κάνω αναβάθμιση μέσω my account αλλά συνεχώς μου λέει "Η αποστολή της εντολής αναβάθμισης του αποκωδικοποιητή σου απέτυχε. Παρακαλώ προσπάθησε με μερικά λεπτά." Έχω προσπαθήσει πάνω απο 20 φορές αλλά τίποτα. Με Chrome και Firefox. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο;
Σας ευχαριστώ.

Πάντως εγώ που δοκίμασα 8gb transcend δεν είχα πρόβλημα .ουτε έβγαλε κανένα μήνυμα

σε τηλεοραση φουλ HD στις ρυθμισεις εικονας στον δεκτη εχει μια επιλογη scart ,αυτο που το εχουμε? CVBS η RGB? εννοειτε πως δεκτης με tv ειναι με hdmi συνδεδεμενο, επισης και στην διαμορφωση RF τι βαζουμε? αν γνωριζει καποιος ας μου πει

Οκ φίλε ευχαριστώ, αν γνωρίζει κάποιος για την διαμόρφωση RF ας μας πει

Status
Not open for further replies.