NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Αρα λογικά μας πάνε σε άλλη πλατφόρμα λειτουργικού τελείως έτσι; Λιγο που το είδα στον πεθερό μου που εχει τον 831, δεν έχει καμια σχέση με την παλαιά κατάσταση που ισχύει στους 865 (που έχω εγω) Το γεγονός οτι δεν τις έβγαλαν ταυτόχρονα φαντάζομαι πως έγκειται σε επιμέρους θέματα που πρεπει να προσαρμόσουν στους pvr, όπως on demand εκτος εαν θέλουν να ενσωματωσουν και την λειτουργια του ethernet.

Αυτος ο 831 μαλλον δεν την παλευει...
Μου κανει νουμερα στον ηχο μολις αλλαζω καναλι παιζει για μισο δευτερολεπτο ο ηχος και μετα μουγκα...
Εχει κανεις καμια λυση?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οκ το εφτιαξα...
Εβγαλα την τροφοδοσια για ενα δεκαλεπτο κι εστρωσε...

Επανέρχομαι για το πρόβλημα που αντιμετώπισα στην Σύμη που την νύχτα έπαιζε ο δέκτης κανονικά και την ημέρα μου έκανε παγώματα σε κάποια κανάλια. Τελικά άλλαξα lnb και έκανα κατακόρυφη ρύθμιση γιατί είχε φύγει από την θέση του. Όλα τέλεια, ευχαριστώ για τα φώτα σας.

Το LNB δεν τοποθετείται κατακόρυφα. Θέλει μία μικρή κλίση στο πιάτο για να είναι κάθετα ως προς τον δορυφόρο.

Έχω το sportpack πληρωμή για ένα χρόνο. Αν με πάρουν τηλέφωνο για αναβάθμιση, το μόνο που θα ζητήσω είναι να φτιάξουν το δέκτη και τίποτα άλλο.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω εκτός από τον 831 και τον pvr, έχουν βγάλει άλλον?
Αν είναι σκεύτομαι για τον pvr. Δε παλέυεται άλλο αυτός ο δέκτης...

Να μη ζητησεις αναβαθμιση στον 831.. το "φτιαξιμο" θα ειναι ουσιαστικά χαλασμα. Αυτοι οι δυο ειναι προς το παρόν, αν και υπαρχουν αναφορές για νεους δεκτες καποια στιγμη. Αν ζητάς εγγραφές και λαβεις πολυ καλη προσφορά (κανενα 50ευρω πχ) παρε τον 865. Ειναι σαφως καλύτερος, αλλα μην περιμένεις πως θα ειναι σαν τους ελευθερους εμπορικους δεκτες.
Ισως στην παρουσα φαση η αναμονη να ειναι καλή επιλογή. Βγηκε μια αναβαθμιση στον 831 που παει στην σωστη κατευθυνση αλλα ειναι γεματη bugs.

Βλεπω κατι κοκκινισματα και κατι πρασινισματα... τα συγχαρητηρια μας :operator:

Λίγο υπομονή και τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την αναβάθμιση του δέκτη,σταδιακά θα λυθούν.

Και όπως και να χει δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρει καποιος δεκτης την αναβαθμιση όταν αποφασισουν να τη δωσουν σε ολους

Θα παρει καιρό εκτος και αν θελουν το τηλεφωνικό τους κεντρο να παρει φωτια. Εκαναν κάτι καλό ωστόσο να κανουν γνωστή την αναβαθμιση σε φορουμ σαν και αυτό (και ελπιζω να το εκαναν για το feedback). Ειναι beta (για να μη πω alpha) και φυσικά το ξερουν, ειδάλλως μια αναβαθμιση δεν θα επαιρνε τοσους μηνες για να περασει, δεδομένου πως πρωτοεμφανίστηκε τον Απρίλιο ανεπισημα και τον Ιούνιο επισημα.

Να ρωτήσω τώρα δυο μέρες τρώει ένα κόλλημα ο 831 και μόνο με reset επανέρχεται και αυτό το παρατήρησα μετά το update που έγινε στο δεκτη ,είναι τυχαίο ;

Και τις δυο μέρες όταν ανοίγω την τηλεόραση το απόγευμα τον βρίσκω να εχει παγωσει η εικόνα στον ant1.

Τουλάχιστον σ εμένα δεν έχει συμβεί κάτι. Δεν θυμάμαι και ιδιαίτερες αναφορές από τα μέλη μας τουλάχιστον για παγωμένες εικόνες. Ας με διορθώσει κάποιος αν δεν θυμάμαι.
Θα σου έλεγα να το παρακολουθησεις μήπως ήταν κάποιο τυχαίο γεγονός και αν συνεχίσει ν απευθυνθείς στην Nova

Σωστά, δε γινεται. Κλασικα, μια επαναφορα εργοστασιακων συνηθως βοηθά.

Status
Not open for further replies.