Μηπως εχεις καποιο "ματι" κοντα στον δεκτη για transmitter, κτλ;
Μια βοήθεια παιδιά. Εκεί που βλέπω κανάλι της νοβα χάνεται για λίγα δευτερόλεπτα το σήμα και επανέρχεται παλι . Τι φταίει άραγε ? εχω κάνει ρεσέτ το μηχανάκι αλλα παλι τίποτα
Παιδιά μετά την αναβάθμιση εχω χοντρο θέμα με το τηλεκοντρόλ. Σχεδόν δεν ποιάνει...θελει 3-4 πατηματα για να ποιάσει.. υπαρχει καμια λύση; εχω αλλαξει και μπαταρίες και κανει το ίδιο..
Ναι μπορεί.Θα ανοιγεις απλά οτι καναλι ειναι ελεύθερο.
Σε επικοινωνία που είχα την Παρασκευή για το θέμα της αναβάθμισης, εκμαίευσα νεότερες πληροφορίες. Πάμε λοιπόν:
1. Η αναβάθμιση θα γίνει στους 865 μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Θα συμπέσει ή θα προυπάρξει της έλευσης νέων δεκτών.
2. Οι νέοι δέκτες θα έχουν τον ίδιο σκληρό δίσκο και ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες λογισμικού ο παλιος με τον νέο.
3. --ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ VIDEOCLUB - ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΑΝΙΩΝ.
4. --ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ONDEMAND ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ ETHERNET.
5. Άρα φυσιολογικό και το τελευταίο που μου είπε, πως δεν προκειται να δοθεί υπηρεσία ondemand στους απλούς δέκτες.
Αρνητικό κατ εμέ το θέμα με το ιντερνετ και την θυρα εθερνετ που μάλλον μένουν ως έχουν τα πράγματα. Απλά αλλάζει το περιτύλιγμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.