NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
εχει βγει ενα αρθρο που ελεγε εως 4 δεκτες. λογικα θα το κανουν μεσω ethernet αντι για το καλωδιο rf. ισως οι νεεοι δεκτες να υποστηριζουν wifi αρα θα ειναι πιο ευκολη η συνδεση για μουλτιβιου. θα δειξει

Παιδιά μετά την αναβάθμιση εχω χοντρο θέμα με το τηλεκοντρόλ. Σχεδόν δεν ποιάνει...θελει 3-4 πατηματα για να ποιάσει.. υπαρχει καμια λύση; εχω αλλαξει και μπαταρίες και κανει το ίδιο..

Μηπως εχεις καποιο "ματι" κοντα στον δεκτη για transmitter, κτλ;

Μια βοήθεια παιδιά. Εκεί που βλέπω κανάλι της νοβα χάνεται για λίγα δευτερόλεπτα το σήμα και επανέρχεται παλι . Τι φταίει άραγε ? εχω κάνει ρεσέτ το μηχανάκι αλλα παλι τίποτα

Μια βοήθεια παιδιά. Εκεί που βλέπω κανάλι της νοβα χάνεται για λίγα δευτερόλεπτα το σήμα και επανέρχεται παλι . Τι φταίει άραγε ? εχω κάνει ρεσέτ το μηχανάκι αλλα παλι τίποτα

Βγάλε το ρεύμα για 5-10 λεπτά.Αν το πρόβλημα παραμένει,χρειάζεται έλεγχος στην εγκατάστασή σου.

Παιδιά μετά την αναβάθμιση εχω χοντρο θέμα με το τηλεκοντρόλ. Σχεδόν δεν ποιάνει...θελει 3-4 πατηματα για να ποιάσει.. υπαρχει καμια λύση; εχω αλλαξει και μπαταρίες και κανει το ίδιο..

Παρατήρησα το ίδιο πρόβλημα, αλλά το αγνοούσα, πιστεύοντας ότι είναι θέμα λογισμικού. Ψάχνοντας στις ρυθμίσεις του pace, για άλλο πρόβλημα που είχα, πάτησα "επανεκκίνηση" και νομίζω βελτιώθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μπορείς να το δοκιμάσεις και να δεις.

Ασχέτως από αυτό, βλέπω ότι έχει οργανωθεί επιτέλους πολύ καλά για τα δεδομένα της nova, το μπουκέτο "Public". Το λέμε τόσα χρόνια, μάλλον ήρθε η στιγμή να γίνει.

Re: Nova HD Pace 831

Ο δέκτης της nova μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν απλος δορυφορικός ή είναι κλειδωμένος; (έχω κάνει διακοπή)

Last edited by a moderator:
Re: Nova HD Pace 831

Ναι μπορεί.Θα ανοιγεις απλά οτι καναλι ειναι ελεύθερο.

Last edited by a moderator:
αυτη η αναβαθμιση προχωρα ακομα η την παρατησαν? (τι να πει κανεισ...)

Σε επικοινωνία που είχα την Παρασκευή για το θέμα της αναβάθμισης, εκμαίευσα νεότερες πληροφορίες. Πάμε λοιπόν:

1. Η αναβάθμιση θα γίνει στους 865 μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Θα συμπέσει ή θα προυπάρξει της έλευσης νέων δεκτών.
2. Οι νέοι δέκτες θα έχουν τον ίδιο σκληρό δίσκο και ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες λογισμικού ο παλιος με τον νέο.
3. --ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ VIDEOCLUB - ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΑΝΙΩΝ.
4. --ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ONDEMAND ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ ETHERNET.
5. Άρα φυσιολογικό και το τελευταίο που μου είπε, πως δεν προκειται να δοθεί υπηρεσία ondemand στους απλούς δέκτες.

Αρνητικό κατ εμέ το θέμα με το ιντερνετ και την θυρα εθερνετ που μάλλον μένουν ως έχουν τα πράγματα. Απλά αλλάζει το περιτύλιγμα.

Σε επικοινωνία που είχα την Παρασκευή για το θέμα της αναβάθμισης, εκμαίευσα νεότερες πληροφορίες. Πάμε λοιπόν:

1. Η αναβάθμιση θα γίνει στους 865 μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Θα συμπέσει ή θα προυπάρξει της έλευσης νέων δεκτών.
2. Οι νέοι δέκτες θα έχουν τον ίδιο σκληρό δίσκο και ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες λογισμικού ο παλιος με τον νέο.
3. --ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ VIDEOCLUB - ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΑΝΙΩΝ.
4. --ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ONDEMAND ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ ETHERNET.
5. Άρα φυσιολογικό και το τελευταίο που μου είπε, πως δεν προκειται να δοθεί υπηρεσία ondemand στους απλούς δέκτες.

Αρνητικό κατ εμέ το θέμα με το ιντερνετ και την θυρα εθερνετ που μάλλον μένουν ως έχουν τα πράγματα. Απλά αλλάζει το περιτύλιγμα.

Αν χρησιμοποιηθει ενεργα το ethernet θα πρεπει το σπιτι που εχει τον αποκωδικοποιητη να εχει και γραμμη Forthnet υποχρεωτικα και αυτο καπου θα προκαλεσει θεματα στους "NOVA εξοχικο"

Σήμερα έλαβα στο κινητό το ακόλουθο μήνυμα:

Ο δέκτης σας αναβαθμίζεται και οι ρυθμίσεις γονικού ελέγχου διαγράφονται. Εάν χρησιμοποιείτε τον γον. έλεγχο, ρυθμίστε εκ νέου.
Πληρ. www.nova.gr/upgradenova box

Επειδή έχω και τους 2 δέκτες ενεργούς, δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεται το μήνυμα, αν και δεν χρησιμοποιώ τον γον. έλεγχο.
Πρόκειται για τον 831 που έχω διαβάσει ότι αναβαθμίστηκε σε κάποιους;

ΥΓ
Μην απαντήσετε "άνοιξε το δέκτη και θα καταλάβεις" γιατί τώρα είμαι με τον 865.

ΥΓ2
Τελικά, μπήκα στην παραπάνω διεύθυνση και είδα ότι πρόκειται για τον 831

Last edited:
Για τη ώρα Μάκη αναβαθμίζετε ο 831. Γράφονται διάφορα ότι θα υπάρξει εκ νέου αναβάθμιση, διορθώνοντας κάποια προβλήματα, της παρούσης αναβάθμισης.
Φυσικά δεν λείπουν και οι κουβεντούλες για σύντομη αναβάθμιση και του pvr.
Περιμένουμε. :smile:

Status
Not open for further replies.