NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Φιλε μου σ ευχαριστω,
Το multiview εχει αρκετα μειονεκτηματα,
1. Κοστιζει 10 ευρω το μηνα,
2. Χρειαζεται δυο δεκτες οι οποιοι να ειναι συνδεδεμενοι και μεταξυ τους και στο πιατο (δηλδη τρια καλωδια απο το LNB) εξτρα φασαρια και εξοδα να κατεβασεις εξτρα καλωδιο απο την ταρατσα
3. Δεν χρειαζομαι να βλεπω αλλο καναλι στο υπνοδωματιο μου αλλα ενα και μονο, συνεπως αχρηστευεται ακομα και ο ορισμος του multiview.
Δινω σημα σε 4 τηλεορασεις απο ολο το πτικοακουστικο μου συστημα. Ολες οι πηγες μου DVD, Bluray , δορυφορικοι δεκτες με HDMI κοτσαρονται πανω σε AV ενισχυτη., Η πρωτη εξοδος HDMI οδηγει την κυρια τηλεοραση ενω η δευτερη HDMI μεσω ενισχυτων HDMI , splitter και πολλων μετρων καλωδιων τροφοδοτει τις αλλες 3. Η ενναλαγη πηγων γινεται με app γιατι ο ενισχυτης ειναι δικτυακος και το μονο μου προβλημα ηταν η μη αποστολη του σηματος μεσω video sender.
Δεν προκειται να αλλαξω τιποτα απο τα παραπανω γιατι αυτοι τα εκαναν κ....ο με το λογισμικο τους.
Εφοσον γνωριζουν το προβλημα πρεπει να μην ξανακανουν το ιδιο λαθος.
Εκει εστγιαζω!

Αγαπητε φιλε επειδη εγω ειμαι ο εν λογω συνδρομητης που την πατησα να σου θυμισω απλως οτι το προβλημα αποκατασταθηκε πληρως με τον 865 (που δεν εχει λαβει ακομα την αναβαθμιση) με το ιδιο video sender και την ιδια οπτικη ινα. Το προβλημα ειναι 100% του λογισμικου οσο κι αν δεν θελουν να το παραδεχτουν στη Nova.

Τι μάρκα video sender έχεις φίλε;

Flylink
http://www.transplanet.fr/boutique/info_produit.asp?num=18245
Το δεξι στην επανω εικονα εκει που γραφει δεν ειναι διαθεσιμο και πως να ειναι μετα τοσα χρονια

Το πρωτο video sender που ειχε βγει με οδηγηση εντολων με οπτικη ινα.
Το εχω σκισει δουλευει 14 χρονια. Επαψε πια να στελνει εικονα και ηχο γιατι το ρημαξα αλλα χεστηκα γιατι πλεον τα στελνω με HDIM.
Οποτε το δουλεω μονο γα να στελνει τα σηματα τηλεχειρισμου απο 5 συσκευες που ειναι συνδεδεμενες επανω του. 4 δορυφορικοι δεκτες και 1 DVD recorder

Μάλιστα. Μπορεί να τη γλιτώσω εγώ εφόσον είναι καινούργιο το video sender μου. Θα δείξει όταν έρθει η αναβάθμιση.

Εκανα την αναβαθμιση...
Παω στα αγαπημενα να φτιαξω το δικο μου μπουκετο...
Φτιαχνω το μπουκετο και ξαφνικα βλεπω οτι ο αριθμος του καναλιου δεν ειναι το 1 αλλα τριψηφιος οπως και στα αλλα...
Βλεποντας λιγο τηλεοραση μετα απο λιγο την κλεινω...
Περνανε 3 ωρες παω να ξανανοιξω τον αποκωδικοποιητη δεν ανοιγε, βγαζω την τροφοδοσια και την ξαναβαζω, τελικα ανοιξε μετα απο 30 sec με το μηνυμα "Θεαση προσωρινα φραγμενη" η κανονικη εικονα επανηλθε μετα απο 20sec...
Καλα δεν συζηταμε προβληματα κολληματος και το οτι δεν πιανει το τηλεκοντρολ αυτα ειναι καθε 3 και λιγο...

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Μάλιστα. Μπορεί να τη γλιτώσω εγώ εφόσον είναι καινούργιο το video sender μου. Θα δείξει όταν έρθει η αναβάθμιση.
Εμένα με video sender του Lidl, παλιό 10ετίας περίπου, δουλεύει κανονικά και μετά την αναβάθμιση.

εδω και 4 5 μερες δεν μπορω να μπω στο my account με λεει συνεχεια

Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη

Λυπούμαστε, το My Account δεν είναι διαθέσιμο για τον τύπο υπηρεσίας που διαθέτετε.

εγω εμπαινα τοσο καιρο κανονικα...καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

θα ρωτησω ναι αλλα μηπως εχει να κανει με το οτι εκανα αλλαγη στοιχειων ηταν στο ονομα της γιαγιας μου και το εκανα σε μενα πριν καμια 20ρια μερες,πηγα σε καταστημα και αλλαξα και με ειπαν σε 2 βδομαδες θα ολοκληρωθει αλλα περασε παραπαμω καιρος

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Για τ αγαπημένα ξέχασε ότι ήξερες δυστυχώς.
Δες περιβαντολλογικες ρυθμίσεις, να είναι απενεργοποιημενες.

Απενεργοποιημενες ειναι και γενικα εχω ρυθμισει τον αποκωδικοποιητη οπως ηταν στην προηγουμενη αναβαθμιση...

Κάποια πράγματα δείχνουν -για να το πω ευγενικά- αβλεψία στα της αναβάθμισης...Π.χ. δεν είναι δυνατό να μην μπορείς να πας γρήγορα προς τα πάνω ή προς τα κάτω στη λίστα καναλιών με τα p+ & p- όταν βλέπεις τη λίστα καναλιών μιας κατηγορίας, κάτι που γίνεται πάντα σε όλους τους δέκτες...Στο tv guide εν τω μεταξύ, δουλεύει όπως πρέπει αυτό!
Σα να μαζεύονται πολλά bugs στη λειτουργία του δέκτη μετά την αναβάθμιση!

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Μάλλον θα έπεσε στην περίπτωση ο φίλος ilise.

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Ναι ακουω μια χαρα. Με αυτα που διαβαζω βγαζω το συμπερασμα οτι το δικο μου videosender μουλαρωσε με το λογισμικο. Αυταποδεικτο νομιζω με βαση την εμεπιρια μου με τον 865 και το προηγουμενο λογισμικο που φοραει αφου ξαναλειτουργει και παλι το ιδιο sender. Σε καθε περιπτωση αναγνωριζω οτι προκειται για ισως μεμνοωμενο περιστατικο η περιορισμενο με βαση το hardware που πιθανα να μοιραζεται το συγκεκριμενο sender με αλλα της αγορας.

Status
Not open for further replies.