NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Μακραν η χειροτερη αναβαθμιση αποκωδικοποιητη της Nova...
Το πιο σπαστικο ειναι οτι δεν ακουν καθολου τους πελατες και τα προβληματα που εχουν ετσι ωστε να τα μειωσουν...

Πιστεύω ότι με την αναβάθμιση απλά βιάστηκαν....Και με τη "διαρροή" προς τον ΟΤΕ που είχαν είπαν να τη βγάλουν πριν από την ώρα της...
Το οτι δεν μας ακούνε είναι λίγο άδικο να το λέει κανείς...
Εμένα χτες ψαχνονταν πόση ώρα αν δεις στο νήμα του support! Λύση δεν βρέθηκε ακόμα, αλλά ας μην τρελαινομαστε, παράπονο δε νομίζω ότι πρέπει να έχω...
Τώρα ο φίλος με το video sender έπεσε στην περίπτωση!

Μακραν η χειροτερη αναβαθμιση αποκωδικοποιητη της Nova...

Θα συμφωνησω και θα διαφωνήσω μαζί. Ναι εχει πολλά και σημαντικά ζητήματα. Ίσως ο χρονος διαθεσης να ηταν ατυχής. Ήθελε δουλειά ακομη. Από την άλλη, ποτε στο παρελθον δεν δόθηκε αναβάθμιση που να αλλάζει τόσο ριζικά το GUI προς το καλύτερο (ειναι πολυ ομορφο και μοντερνο) και να ανοιγουν δωρεαν υπηρεσιες. Όντως, μακάρι να μην την ειχα λάβει και εγω, αλλά πρεπει να αναγνωρίσουμε πως ειναι βηματα προς τα μπροστα και πως με το χρονο θα διορθωθουν τα προβληματα. Δε μπορω να διαννοηθώ πως δεν θα φτιαχτουν πχ τα αγαπημένα..

Καλησπερα παιδια.Διαβασα καμια 10αρια σελιδες πισω, Αρχικα εχω να πω, καλυτερα να τα αφηναν ολα οπως ηταν, αλλα αυτο δεν ειναι στο χερι μας.

Εχω τον 865 και ηθελα να ρωτησω, το update ειναι υποχρεωτικό?

Ναι το update είναι υποχρεωτικό και δεν γίνετε από τον χρήστη αλλά απευθείας από τον παροχο. Για τον 865 δεν είναι διαθέσιμη ακόμα η αναβάθμιση , όταν βγει όμως θα περαστεί σε όλους τους δέκτες.

Ακόμα όχι. Έχω και τον 831, και τον 865. Κανένας από τους 2 δεν έχει λάβει την ενημέρωση.

Ίσως δεδομένων των αντιδράσεων να εχουν σταματησει τις υποχρεωτικές αναβαθμίσεις, τουλάχιστον αυτης της εκδοσης λειτουργικού.

Τα μάθατε τα νέα?
Ο δέκτης μου αναβαθμίζεται! (Ξανά ;))
Μόλις με ενημερώσανε με μήνυμα

Έχω παρατηρήσει κάτι στο δέκτη μετά την νέα αναβάθμιση, αλλά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε παλαιότερα μηνύματα.

Ενώ έχω κάνει κάποιες λίστες με αγαπημένα, κάθε φορά που κάνω αναζήτηση καναλιών, όχι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, οι λίστες αυτές διαγράφονται. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος ή γίνεται μόνο στον δέκτη μου;

Επίσης, από την λίστα αγαπημένων της Nova, κατηγορία Documentaries λείπει το κανάλι National Geographic HD. Ελπίζω να το διορθώσουν, αφού δεν έχουμε εμείς την δυνατότητα να παρέμβουμε.

Η χειρότερη αναβάθμιση που έχω δει ποτέ σε δέκτη, οτι ναι

Μου ηρθε μηνυμα τωρα απο νοβα οτι αναβαθμιζεται ο δεκτης μου, εχουμε τιποτα νεο σημερα ή να μου ηρθε μηνυμα για την αναβαθμιση που εκανα μονος μου πριν κανα μηνα!!

Προφανως το συστημα ειδοποιησης πριν την προγραμματισμένη αναβαθμιση δεν ενημερώνεται αμεσα αν ο συνδρομητης εχει κανει ο ίδιος την αναβαθμιση (χειροκινητα ή μεσω myaccount)

Όσοι δεν έχουν ακόμα αναβαθμιστεί μάλλον πρέπει να χαίρονται. Η χειρότερη και πιο πρόχειρη αναβάθμιση ever.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και στα παλιά υποδήματα της NOVA για να μην πούμε τίποτα άλλο πιο χοντρό.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Έχω παρατηρήσει κάτι στο δέκτη μετά την νέα αναβάθμιση, αλλά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε παλαιότερα μηνύματα.

Ενώ έχω κάνει κάποιες λίστες με αγαπημένα, κάθε φορά που κάνω αναζήτηση καναλιών, όχι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, οι λίστες αυτές διαγράφονται. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος ή γίνεται μόνο στον δέκτη μου;

Επίσης, από την λίστα αγαπημένων της Nova, κατηγορία Documentaries λείπει το κανάλι National Geographic HD. Ελπίζω να το διορθώσουν, αφού δεν έχουμε εμείς την δυνατότητα να παρέμβουμε.

Ναι,αυτό που παρατήρησες ισχύει.Μετά από κάθε αναζήτηση καναλιών,το ή τα μπουκέτα που είχες δημιουργήσει χάνονται.

Επίσης,θα έχεις παρατηρήσει ότι πολλές φορές σε πετάει ο δέκτης από μόνος του στο μπουκέτο της NOVA.

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

...
Επίσης,θα έχεις παρατηρήσει ότι πολλές φορές σε πετάει ο δέκτης από μόνος του στο μπουκέτο της NOVA.

Το έχω παρατηρήσει. Και μάλιστα τον πρώτο καιρό το θεωρούσα απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο και ότι μάλλον εγώ ήμουν αυτός που το πήγαινε εκεί και δεν το θυμόμουν!!!
:firstprize:

Άλλο ενα κουφό που κάνει ο δέκτης ειναι ότι του αποθηκεύω ρύθμιση εικόνας στα 1080i μετά απο μέρες παρατηρώ ότι γυρίζει αυτόματα απο μόνος του στα 720.

Status
Not open for further replies.