Το εκανα αλλά δεν υπηρξε βελτιωση με το τηλεκοντρολ.Οταν παταω ορισμενα κουμπια,δε λειτουργουν με την πρωτη.Χρειαζεται να τα ξαναπατησω με πολυ προσοχη,αλλά και παλι πολλες φορες δεν αποκρινεται ή βγαζει άλλα νουμερα.Ειναι πολυ εκνευριστικο.Μου ειπαν οτι μπορει να χαλασε η πλακα και αν συμβαινει αυτο πρεπει να αγορασω καινουργιο.Ποια ειναι η γνωμη σας;
Ποιος στο ειπε; Αν σου ειναι ευκολο, πηγαινε τον δεκτη σε καποιο εξουσιοδοτημενο service της forthnet. Αν ο δεκτης σου ειναι εκτος εγγυησης και πρεπει να αγορασεις αλλον, τουλαχιστον περιμενε τον καινουργιο δεκτη.
Αποκλειστικό: Ο νέος δέκτης Novabox της Nova
http://www.digitaltvinfo.gr/news/news/item/15679-apokleistiko-o-neos-dektis-novabox-tis-nova
Τι γίνεται ρε παιδιά άλλο update στέλνουν τηλεφωνικά και άλλο το χάλι απο myaccount.Μπράβο forthnet αν και δεν μου έκανε την αναβάθμιση μέσω του myaccount.forthnet.gr. Πήρα τηλ και μου στειλανε την αναβάθμιση και στους 2 δέκτες γιατί έχω multiview Full pack vdsl. Ενα έχω να πω πετάνε οι δέκτες όμορφο περιβάλλον, γρήγορος, δεν κολλάει πουθενάπουθενά, μου έλτσέπη τα χέρια. Άλλαξα τον ήχο σε Dolby. Η tv μου είναι smart tv 40 άρα. Samsung 3d. Έχει φυσικά το τελευταίο Update της Samsung. Δεν έχει ούτε σπασίματα ούτε τίποτα η εικόνα, ο ήχος είναι τέλειος συνδεσα τα ηχεία από το pc μου είναι Full home cinema ιδιος οταν βλεπω τα novacinema hd, και nova 3d . τα κανάλια είναι κατηγοριοποιημενα όμορφα ωραία. Ακόμα και το usb για την ψηφιακή επίγεια τηλεόραση είναι μια χαρά στο μενού του. Γενικά τον αναστησανε. Το τηλεκοντρόλ δεν κολλάει άλλο ανταποκρινεται τέλεια. Όσο για το usb Flash drive εβαλα 2 kingston 16 άρα και ένα emetec 8 αρι τα διάβασε κανονικά.
Το σήμα κανονικά 90%,και 80% ακρίβεια. Αντε έκανε και κατι σωστό η forthnet.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.