NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Η αποστολή της εντολής αναβάθμισης του αποκωδικοποιητή σου απέτυχε.

Παρακαλώ προσπάθησε ξανά σε μερικά λεπτά.

Αυτο το μήνυμα μου βγάζει συνέχεια, ίσως επειδή έχω multiview και δε μπορει να δώσει ταυτόχρονα και στους δυο δεκτες; Τη να πω .....

Και εγώ multiview έχω. Master ο 865.
Μόλις πάτησα την εντολή γιά αναβάθμιση, μέχρι να φτάσω στην κρεβατοκαμαρα πού είναι ο 831 είχε είδη ξεκινήσει η εγκατάσταση.
Πάντως μην σε αγχώνει μιας και διάφορες δεν θα δεις.
Όπως δεν είδα και εγώ.
Τσέκαρε και με τα από λίγες ώρες :smile:

Καλημέρα, γνωρίζει κανείς αν με τον νέο NovaBox παίζει κανονικά ο ήχος σε 4k Sony. Με τον 831 σε 57 έκδοση και latest firmware σε Sony που βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα, εξακολουθεί να υπάρχει το θέμα. Αν είναι να ζητήσω αντικατάσταση...

Η αποστολή της εντολής αναβάθμισης του αποκωδικοποιητή σου απέτυχε.

Παρακαλώ προσπάθησε ξανά σε μερικά λεπτά.

Αυτο το μήνυμα μου βγάζει συνέχεια, ίσως επειδή έχω multiview και δε μπορει να δώσει ταυτόχρονα και στους δυο δεκτες; Τη να πω .....

Δεν νομιζω να αλλαξει τιποτα
Οσο και να περιμενεις μαλλον το ιδιο μηνυμα θα βγαζει παντα
Το ιδιο προβλημα εχωκαιγω απο 3μηνο αλλα δεν με πολυενδιαφερει
αν καιγεσαι γραψε στο support και θα βρουν τη λυση

Δεν υπάρχει θέμα βιασύνης, ούτος η άλλος μόλις βγει η κανονική αναβάθμιση μέσα στης γιορτές που έχει προαναγγείλει η νόβα θα μπει στο menu ή θα γίνει force εγκατάσταση όπως η 53, θα περιμένω γιατί δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

πατησα χτες για αναβαθμιση απο την 53 στην 57 και δεν εγινε, σημερα που δοκιμασα την εκανε κανονικα

Χθες με τις καρέκλες, έκανα έναν έλεγχο σε ότι αφορά το σήμα στον Pace μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις καθώς σε κάποιες συχνότητες εμφανίζεται μειωμένο όπως έχει αναφερθεί. Αν και τα νούμερα σε ένταση/ακρίβεια έπεσαν κάτω από το 50 στις 'προβληματικές' συχνότητες, το σήμα ήταν σταθερότατο. Οπότε προφανώς οι ενδείξεις δεν είναι οι πραγματικές. Το ίδιο είχε γίνει βέβαια και με τον ΟΤΕ μετά από αναβάθμιση και το διόρθωσαν οπότε θεωρώ πως πρέπει να κοιτάξουν λίγο το f/w και στη Forthnet.

βρε παιδια θελω να το γραψω ξανα γιατι βλεπω το αντιθετο σε ολους. Μετα την αναβαθμιση και το νεο interface οι σταθμες σηματος και ποιοτητας εμενα ειναι πιο πανω απ οτι παλια..... πιο αξιοπιστος στις ενδειξεις ειναι ο 831 πριν η μετα την αναβαθμιση;

Είναι τό ίδιο πράγμα.
Μην δίνεις σημασία.
Εγώ με ταψί μέτρου, κάπου τα 100 έγιναν 90 και κάπου τα 80 έγιναν 100 .
Πρόβλημα θέασης δεν θα έχεις

βρε παιδια θελω να το γραψω ξανα γιατι βλεπω το αντιθετο σε ολους. Μετα την αναβαθμιση και το νεο interface οι σταθμες σηματος και ποιοτητας εμενα ειναι πιο πανω απ οτι παλια..... πιο αξιοπιστος στις ενδειξεις ειναι ο 831 πριν η μετα την αναβαθμιση;

Εξαρτάται και τη συχνότητα. Σε κάποιες είναι πιο πάνω, σε άλλες πιο κάτω. Αλλά είτε στη μια, είτε στην άλλη περίπτωση, οι μετρήσεις δεν είναι σωστές. Αν δεν έχεις πρόβλημα θέασης, αγνόησε τες. Απλά μια πιο ακριβής μέτρηση βοηθά να εντοπίσεις κάποιο πρόβλημα αν υπάρχει κάποια μετακίνηση από έντονο αέρα κλπ. Κατά τα άλλα μην σκοτίζεσαι. Αυτό έγραψα και παραπάνω, να μην ανησυχείτε από τις ενδείξεις.

Να παραπονεθώ κι εγώ για κάτι. Τα γράμματα είναι πολύ μικρά, τόσο στο info όσο και στο ρολόι. Σε 26" στην κρεβατοκάμαρα δυσκολεύομαι πολύ, ειδικά με το ρολόι. Ένα τικ μεγέθυνση στην επόμενη αναβάθμιση για εμάς που έχουμε και μυωπία και κάποια ηλικία;

Τα ίδια και σε μένα. Δεν είναι σωστές οι ενδείξεις. Για μένα πιο σωστά έδειχνε πριν τις τελευταίες αναβαθμίσεις.

Και ενα αλλο σχολιο. Το EPG θελει βελτιωση. Κανοντας scroll στα καναλια, πολυ συχνά εμφανίζει προγραμματα ως τρεχοντα, τα οποια εχουν τελειωσει και ομως για καποιο λόγο μένουν στην λίστα. Μαλιστα για ζαπινγκ, πρεπει να πατησεις το δεξι πλήκτρο για να μεταβεις στο θεωρητικά επόμενο προγραμμα και μετα να πατησεις ΟΚ. Ισως αδιαφορο για καποιους, οπως απεδείχθει, εξαιρετικά σημαντικό για ατομα καποιας ηλικίας.

Οσο για το σήμα, σε κάποιες συχνότητες εμεινε ως ειχε (100/100), σε αλλες επεσε.

Μπορει το στικακι να παιζει κανονικα αλλα να βγαζει που και που το μηνυμα 'ο δεκτης μπορει να καθυστερει , βαλε πανω απο 8 gb κλπ ' ?

Μπορει το στικακι να παιζει κανονικα αλλα να βγαζει που και που το μηνυμα 'ο δεκτης μπορει να καθυστερει , βαλε πανω απο 8 gb κλπ ' ?

Ναι, γινεται Καποιο Bug ειναι .. το στικακι παιζει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για οποιον ενδιαφερεται το στικακι για τα επιγεια παιζει μαζι με το στικακι για time shift χωρις προβλημα με ενα απλο USB hub (χωρις τροφοδοσια).

μια εκτίμηση μετά από την αναβάθμιση. .... 1)το epg δεν συμβαδίζει με το τι δείχνει live ,ακόμα κ στα κανάλια της νοβα, δεν είναι μόνιμα λάθος, αλλά το κάνει συχνά 2)το σήμα κάνει κοψίματα, σήμερα δύο φορές στο sport1hd , και συγκεκριμένα πέρναγε ένα ελικόπτερο κ όσο το ακουγα το νόβα έκανε κοψίματα στο σήμα .....

πριν δεν τα είχα αυτά τα περίεργα

Έχω βάλει πανω το στικακι που προτείνει η ίδια η Νόβα αλλά παρ'όλα αυτά εξακολουθεί το μήνυμα δοκιμάστε αλλο κτλ συν ότι άπαξ και πατήσω παύση η γύρισω πίσω και μετα πατήσω play ,Η εικόνα έχει ανά διαστήματα σπασίματα,το ίδιο και ο ηχος.Γενικά πολύ πρόχειρη μου φαίνεται η όλη φάση.

Status
Not open for further replies.