NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία...
Έκανα εγγραφή από cinema hd σε στικάκι 64gb αλλά το αποτέλεσμα ήταν με κολλήματα και σπασίματα στην εικόνα. Καμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται αυτό θα ήταν ευπρόσδεκτη

Κακό νέο αυτό. Προλαβαίνω να ακυρώσω την παραγγελια του...

edit: την ώρα που έκανες την εγγραφή έτρωγε κολλήματα ή όταν το έβαλες να δεις την εγγραφή ?

Last edited:
Καλά ότι δεν είναι , δεν είναι. Αυτό είναι σίγουρο. Απλά για λόγους οικονομίας παράγγειλα USB. + άμα λάχει το βάζεις στα κλειδιά σου για καθημερινή χρήση, όταν αποχαιρετήσεις τη ΝOVA.

όταν έβαλα να δω την εγγραφή που τελικά δεν μπόρεσα να δω. Και εγώ για ευκολία το πήρα αλλά δεν βόλεψε όπως φαίνεται. Ήττα

@aggelos74
Ποιο USB αγόρασες; Η απόκριση στην αλλαγή των καναλιών είναι φυσιολογική ή υπάρχει καθυστέρηση ;
Με ένα USB 8GB που δοκίμασα για να έχω timeshift, απελπίστηκα και το αφαίρεσα . . .

Εγω με δυο στικακια 16 gb για timeshift που δοκιμασα η αποκριση ηταν χαλι .Με τον δισκο (στα πεταχτα που δοκιμασα) μια χαρα.Επισης το φορματ εχει σφαιρα σε αντιθεση με τα στικακια

Γιώργο δε έχεις ανάγκη εσύ άπο χώρους αποθήκευσης.
Βάλε ένα τερα επάνω και δώσε πόνο. :p

Δεν έχω αλλά... Η αλήθεια είναι ότι θέλω να αποθηκεύσω το δέκτη στην αποθήκη αλλά η σύζυγος θέλει να βλέπει τις αμερικανιές.
Ας είναι . :beatnik2:

@GEORGE M.
το kingston data traveler g4. Timeshift δεν δοκίμασα αλλά δεν περιμένω και πολλά πλέον. Όντως απελπισία σκέτη
Και ποιος σκληρός έχει εξωτερικό τροφοδοτικό σήμερα; οι περισσότεροι plug n'play είναι

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους. Έβαλα έναν δίσκο e-sata που είχα σε έναν dreambox. Έκανα δοκιμές όλα καλά και το timeshift και οι εγγραφές. Τώρα να ρωτήσω πώς κάνω εγγραφή μέσω epg;;;

Εμένα η απορία που μου γεννήθηκε ηταν η εξής : Εχω συνδέσει εναν Samsung 320gb και έκανα μια δοκιμαστική εγγραφή από το Novasperts 24HD διάρκειας περίπου 30 sec. Κατά την αναπαραγωγή είδα όμως οτι είχε δέσμευσει 5% του χώρου. Δεν είναι πολύ για μερικά δευτερόλεπτα εγγραφής;

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Έτσι όπως το θέτεις δίκιο έχεις.
Μόνο όμως σε εγγραφή μερικών ωρών πχ 2 ταινίες θα βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, για το Χ% :smile:

Εμένα η απορία που μου γεννήθηκε ηταν η εξής : Εχω συνδέσει εναν Samsung 320gb και έκανα μια δοκιμαστική εγγραφή από το Novasperts 24HD διάρκειας περίπου 30 sec. Κατά την αναπαραγωγή είδα όμως οτι είχε δέσμευσει 5% του χώρου. Δεν είναι πολύ για μερικά δευτερόλεπτα εγγραφής;

Μια απο τα ιδια με εγγραφη 1 λεπτου περιπου.Μετα εκανα αλλες τρεις εγγραφες , μια εκ των οποιων 10 λεπτη και παρεμεινε στο 5.Ασφαλη συμπερασματα οπως ειπε και ο bykrie .Mπορει να δεσμευει καποιο χωρο στην αρχη για την λειτουργια, ποιος ξερει (αυτοι που τον εφταιξαν προφανως :lol)

Status
Not open for further replies.