NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Όταν γράφω μόνο hotbird εννοώ μόνο ένα lnb πάνω στο δέκτη.....

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!

Θα παιζει δηλ. αλλα μονο το ενα LNB.

Γιατι καπου διαβασα, πως αν τον συνδεσεις σε εγκατασταση με >1 LNB, κολλαει - δεν δουλευει καθολου.

Αρκεί νούμερο 1 να είναι ο ΗΟΤ....εάν είναι διαφορετικά απλά άλλαξέ τα

Γιατι καπου διαβασα, πως αν τον συνδεσεις σε εγκατασταση με >1 LNB, κολλαει - δεν δουλευει καθολου.

Επιβεβαιώνω και εγώ πως και σε εγκατάσταση με περισσότερα από 1 LNB δουλεύει μια χαρά.
Αρκεί ο Hotbird13 να είναι στη θέση 1 του DiSEqC .

Αν δεν είναι ο hotbird στην θέση 1, θα κολησει ο δέκτης; Για να τον βάλω στην θέση 1 πως το αλλάζω; Μονο από την ταράτσα μπορώ;

Πας στο diseqc στην ταράτσα και αλλάζεις τις θέσεις.

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα.Διάβασα κι εγώ τα παραπάνω και μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει κόλλημα του HD Pace 831 μετά από stand by (επανήλθε με reset) καθώς επίσης και το γεγονός οτί το πλήκτρο ALT δεν ανταποκρίνεται (δηλ. δεν αλλάζει το κανάλι στο προηγούμενο σταθμό).
Στα σύν το γεγονός ότι μέσω του πλήκτρου info μπορείς να δείς το πρόγραμμα του εκάστοτε καναλίου για όλο το 24ώρο.Με τον panasat μπορούσες να δείς info για τη στιγμή που έβλεπες καθώς και την ακριβώς επόμενη προβολή.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..Έχω συνδέσει τον HD Pace 831 μέσω HDMI με την LCD Samsung και την Samsung μέσω optical με εξωτερικό ενισχυτή.Δεν ακούω λοιπόν 5.1 ήχο παρά μόνο stereo.(εννοείται από τα HD κανάλια όταν υποστηρίζουν 5.1)
Δυστυχώς ο ενισχυτής είναι 5ετίας και δεν έχει HDMI.
Βέβαια την ίδια συνδεσμολογία έχω κάνει και με το playstation 3 (tv-PS3-εξωτ. ενισχυτής) και μου περνάει 5.1 ήχο.
Βλέπω πως ο HD pace 381 έχει coaxial αλλά coaxial δεν έχει ο ενισχυτής.
Υπάρχει κάποια λύση για να ακούω 5.1??
Αλλιώς με βλέπω για αγορά νέου ενισχυτή..
Μηπως μπορεις να μου περιγραψεις ακριβως τη συνδεσμολογια μεταξυ tv(samsung 46c8000-PS3-εξωτ. ενισχυτής(7ετιας χωρις HDMI)? Τελικα HDMI 1 ή HDMI2?

λοιπον στις ρυθμισεις του *dream 500 βλεπω
1. Αστρα dseqcAA
2. hotbrd dseqc AB

Αυτο σημανει οτι εναι στην θεση 2? Αν το βαλω ετσι δεν θα δουλεψει και θα χαλασει ο δετης? απλα παω ταρατσα ανταλασσω τς θεσεις απο τα 2 καλωδια που βγενουν απο τα LNB?

λοιπον στις ρυθμισεις του *dream 500 βλεπω
1. Αστρα dseqcAA
2. hotbrd dseqc AB

Αυτο σημανει οτι εναι στην θεση 2? Αν το βαλω ετσι δεν θα δουλεψει και θα χαλασει ο δετης? απλα παω ταρατσα ανταλασσω τς θεσεις απο τα 2 καλωδια που βγενουν απο τα LNB?

Ναι , έχεις τον Hotbird στην 2η θέση .
Πρέπει να κάνεις αυτό που είπες και μόνος σου , να ανταλλάξεις τις θέσεις !

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Και επειδή εδώ και μέρες κανείς δεν παραπονιέται για τον Pace λες και διορθώθηκαν όλα ή τα καλύψαμε όλα, διαβάστε το δικό μου:

Όταν λοιπόν ανοίγω την τηλεόραση (Philips 42 PFL7403) και επιλέγω HDMI 1 όπου είναι συνδεμένος ο Pace, η τηλεόραση γράφει "δεν υπάρχει σήμα" και φυσικά η οθόνη παραμένει μαύρη. Το πρόβλημα διορθώνεται αν επιλέξω από την τηλεόραση κάποιο άλλο κανάλι και μετά ξαναγυρίσω στην HDMI 1. Τότε βλέπω εικόνα από τον Pace. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και τι από τα δύο φταίει, η TV ή ο Pace. Βλέπετε ότι δεν είμαι προκατελειμένος κατά του Pace, λέω μήπως φταίει και η TV.
Φυσικά τον σύνδεσα και στις υπόλοιπες HDMI εισόδους και το πρόβλημα παραμένει.
Μικρό πρόβλημα αλλά εκνευριστικό.
Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Άλλο καλώδιο δοκίμασες ????

Όχι δεν δοκίμασα άλλο καλώδιο.
Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο;
Αν είναι έτσι δεν θα έπρεπε να μην έχω καθόλου εικόνα;

Όχι δεν δοκίμασα άλλο καλώδιο.
Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο;
Αν είναι έτσι δεν θα έπρεπε να μην έχω καθόλου εικόνα;

Είχα κι εγώ ένα καλώδιο που μου έκανε κόλπα τα ίδια κόλπα. Όταν ανακάλυψα πως, με την παραμικρή επαφή έχανε την εικόνα, το άλλαξα και όλα εντάξει. Ο pace βέβαια, κάθε φορά που τον ανοίγω κάνει τα δικά του (πολύ ώρα να φορτώσει και καμιά φορά θέλει ξανά εκκίνηση). Τώρα τελευταία, έβγαλε άλλο βίτσιο. Μόλις ανοίξει (από stand by κατάσταση) δεν αναγνωρίζει και δεν παίρνει εντολές για 1-2 λεπτά από το τηλεκοντρόλ..:HTEHETH63:

Ο δικός μου Pace δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Βέβαια δεν τον έκλεισα ποτέ εδώ και δύο εβδομάδες που τον έχω.

hi σε ολους..σκεφτομαι να γινω συνδρομητης της νοβα και ειδα για τον συγκεκριμενο αποδικοποιητη οτι ειναι hd..πιστευετε αξιζει η αγορα στα 129 ευρω?

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

..... Ο pace βέβαια, κάθε φορά που τον ανοίγω κάνει τα δικά του (πολύ ώρα να φορτώσει και καμιά φορά θέλει ξανά εκκίνηση). Τώρα τελευταία, έβγαλε άλλο βίτσιο. Μόλις ανοίξει (από stand by κατάσταση) δεν αναγνωρίζει και δεν παίρνει εντολές για 1-2 λεπτά από το τηλεκοντρόλ..:HTEHETH63:

Ρε παιδιά γιατί τον κλείνετε , ποιος ο λόγος ???!!!! :hmmmm2:

hi σε ολους..σκεφτομαι να γινω συνδρομητης της νοβα και ειδα για τον συγκεκριμενο αποδικοποιητη οτι ειναι hd..πιστευετε αξιζει η αγορα στα 129 ευρω?

Όχι..... , και λοιπόν ?!!!!! :blush:

Αν σκέφτεσαι να γίνεις συνδρομητής της Nova δεν έχεις επιλογή, αξίζει ή όχι αυτός είναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Ρε παιδιά γιατί τον κλείνετε , ποιος ο λόγος ???!!!! :hmmmm2:

Αντίθετα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μπορώ τον κλείνω, χωρίς να σταυροκοπιέμαι.. Ιδίως όταν πρόκειται να λείπω αρκετές ώρες της μέρας.
Πάντως αυτό με το τηλεκοντρόλ που έγραψα πριν, το κάνει και αν μείνει τελείως ανοικτός , στην περίπτωση που έχω να πατήσω κάποιο πλήκτρο πάρα πολύ ώρα.

τελικα να τον κλεινουμε η οχι ;;;

εγω οταν τον κλεινω κανει κανα 2 λεπτα να ερθει εικονα ....

δεν μου διημηιουργησε κανενα προβλημα απλως αργει να βγαλει εικονα αν τον ενεργοποιησεις απο την σταντ μπαι κατασταση του...

Status
Not open for further replies.