Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!
Θα παιζει δηλ. αλλα μονο το ενα LNB.
Γιατι καπου διαβασα, πως αν τον συνδεσεις σε εγκατασταση με >1 LNB, κολλαει - δεν δουλευει καθολου.
Γιατι καπου διαβασα, πως αν τον συνδεσεις σε εγκατασταση με >1 LNB, κολλαει - δεν δουλευει καθολου.
Μηπως μπορεις να μου περιγραψεις ακριβως τη συνδεσμολογια μεταξυ tv(samsung 46c8000-PS3-εξωτ. ενισχυτής(7ετιας χωρις HDMI)? Τελικα HDMI 1 ή HDMI2?Παιδιά καλησπέρα και από εμένα.Διάβασα κι εγώ τα παραπάνω και μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει κόλλημα του HD Pace 831 μετά από stand by (επανήλθε με reset) καθώς επίσης και το γεγονός οτί το πλήκτρο ALT δεν ανταποκρίνεται (δηλ. δεν αλλάζει το κανάλι στο προηγούμενο σταθμό).
Στα σύν το γεγονός ότι μέσω του πλήκτρου info μπορείς να δείς το πρόγραμμα του εκάστοτε καναλίου για όλο το 24ώρο.Με τον panasat μπορούσες να δείς info για τη στιγμή που έβλεπες καθώς και την ακριβώς επόμενη προβολή.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..Έχω συνδέσει τον HD Pace 831 μέσω HDMI με την LCD Samsung και την Samsung μέσω optical με εξωτερικό ενισχυτή.Δεν ακούω λοιπόν 5.1 ήχο παρά μόνο stereo.(εννοείται από τα HD κανάλια όταν υποστηρίζουν 5.1)
Δυστυχώς ο ενισχυτής είναι 5ετίας και δεν έχει HDMI.
Βέβαια την ίδια συνδεσμολογία έχω κάνει και με το playstation 3 (tv-PS3-εξωτ. ενισχυτής) και μου περνάει 5.1 ήχο.
Βλέπω πως ο HD pace 381 έχει coaxial αλλά coaxial δεν έχει ο ενισχυτής.
Υπάρχει κάποια λύση για να ακούω 5.1??
Αλλιώς με βλέπω για αγορά νέου ενισχυτή..
λοιπον στις ρυθμισεις του *dream 500 βλεπω
1. Αστρα dseqcAA
2. hotbrd dseqc AB
Αυτο σημανει οτι εναι στην θεση 2? Αν το βαλω ετσι δεν θα δουλεψει και θα χαλασει ο δετης? απλα παω ταρατσα ανταλασσω τς θεσεις απο τα 2 καλωδια που βγενουν απο τα LNB?
Άλλο καλώδιο δοκίμασες ????
Όχι δεν δοκίμασα άλλο καλώδιο.
Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο;
Αν είναι έτσι δεν θα έπρεπε να μην έχω καθόλου εικόνα;
..... Ο pace βέβαια, κάθε φορά που τον ανοίγω κάνει τα δικά του (πολύ ώρα να φορτώσει και καμιά φορά θέλει ξανά εκκίνηση). Τώρα τελευταία, έβγαλε άλλο βίτσιο. Μόλις ανοίξει (από stand by κατάσταση) δεν αναγνωρίζει και δεν παίρνει εντολές για 1-2 λεπτά από το τηλεκοντρόλ..:HTEHETH63:
hi σε ολους..σκεφτομαι να γινω συνδρομητης της νοβα και ειδα για τον συγκεκριμενο αποδικοποιητη οτι ειναι hd..πιστευετε αξιζει η αγορα στα 129 ευρω?
hi σε ολους..σκεφτομαι να γινω συνδρομητης της νοβα και ειδα για τον συγκεκριμενο αποδικοποιητη οτι ειναι hd..πιστευετε αξιζει η αγορα στα 129 ευρω?
Αν σκέφτεσαι να γίνεις συνδρομητής της Nova δεν έχεις επιλογή, αξίζει ή όχι αυτός είναι.
Ρε παιδιά γιατί τον κλείνετε , ποιος ο λόγος ???!!!! :hmmmm2:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.