NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Με μια γρηγορη πρωτη ματια δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ παρα μονο στο MENU η τελευταια επιλογη ΒΟΗΘΕΙΑ που σου παρεχει καποιες επιπλεον πληροφοριες.
Ουτε NOVASCOPE ουτε GAMES ουτε το πληκτρο ALT ουτε καν EPG (μονο τωρα και επομενο)

Μπορείς να δεις αν στις Ρυθμίσεις/τεχνικές ρυθμίσεις/πληροφορίες/πληροφορίες δέκτη/πληροφορίες Loader (στη δεξιά στήλη, πρώτη σειρά), που αναφέρει την έκδοση του loader...

Σε εμένα γράφει 3.3.28,

εσύ ποια έχεις?

Μπορείς να δεις αν στις Ρυθμίσεις/τεχνικές ρυθμίσεις/πληροφορίες/πληροφορίες δέκτη/πληροφορίες Loader (στη δεξιά στήλη, πρώτη σειρά), που αναφέρει την έκδοση του loader...

Σε εμένα γράφει 3.3.28,

εσύ ποια έχεις?

Την ίδια εχω κι εγω.
Παρατηρησες καμια αλλη αλλαγη ?

Την ίδια εχω κι εγω.
Παρατηρησες καμια αλλη αλλαγη ?

Επιλέγω το πλήκτρο NOVASCOPE και ενώ έχω στις πληροφορίες (Info) το κανάλι 900, ακούω μόνο μουσική, χωρίς εικόνα...
Με το GAMES έχω το 510, χωρίς εικόνα, ούτε ήχο...
Τέλος λειτουργεί και το HELP...

Κατά τα άλλα, απορώ γιατί βγάλανε αυτή την αναβάθμιση...
Ας μας πει κάποιος περισσότερο έμπειρος ή γνώστης...

Επιλέγω το πλήκτρο NOVASCOPE και ενώ έχω στις πληροφορίες (Info) το κανάλι 900, ακούω μόνο μουσική, χωρίς εικόνα...
Με το GAMES έχω το 510, χωρίς εικόνα, ούτε ήχο...
Τέλος λειτουργεί και το HELP...

Κατά τα άλλα, απορώ γιατί βγάλανε αυτή την αναβάθμιση...
Ας μας πει κάποιος περισσότερο έμπειρος ή γνώστης...

Αυτα τα εκανε και πριν αρα ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ (εκτος απο το HELP)

Λοιπόν ενω στην αρχη δεν λειτουργουσε τωρα ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ και το πληκτρο ALT.

Για την ακρίβεια δεν λειτουργεί ΥΠΟ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ... Σε εμένα τουλάχιστον αν αλλάζω από το MEGA στον ANT1 που είναι διαδοχικά το ενα μετα το αλλό.... δεν λειτουργεί.... αν ομως παω πχ απο τον ΑΝΤ1 στον Αλφα που δεν ειναι διαδοχικά τοτε λειτουργεί...

Για την ακρίβεια δεν λειτουργεί ΥΠΟ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ... Σε εμένα τουλάχιστον αν αλλάζω από το MEGA στον ANT1 που είναι διαδοχικά το ενα μετα το αλλό.... δεν λειτουργεί.... αν ομως παω πχ απο τον ΑΝΤ1 στον Αλφα που δεν ειναι διαδοχικά τοτε λειτουργεί...

Το ιδιο ακριβως κανει και η TV μου. Ισως ορισμενες συσκευες δεν χρησιμοποιουν το ALT για το επομενο και προηγουμενο και αντιστροφα γιατι το κανεις με τα βελακια η το UP DOWN παρα μονο για αυτα που εχουν αποσταση μεταξυ τους.
Οποτε ισως να λειτουργει και σωστα. ΛΕΩ ΙΣΩΣ

Το ιδιο ακριβως κανει και η TV μου. Ισως ορισμενες συσκευες δεν χρησιμοποιουν το ALT για το επομενο και προηγουμενο και αντιστροφα γιατι το κανεις με τα βελακια η το UP DOWN παρα μονο για αυτα που εχουν αποσταση μεταξυ τους.
Οποτε ισως να λειτουργει και σωστα. ΛΕΩ ΙΣΩΣ

Και σε μένα το ίδιο...

Για να μην ψάχνεστε για το τι αλλαγές έχει το νέο firmware...

-Λύθηκε το bug το οποίο εμπόδιζε κάποιες φορές τον δέκτη να εκκινήσει σωστά από standby.
-Νέο set οδηγών για την έξοδο HDMI. Λύνονται διάφορες ασυμβατότητες με ορισμένες τηλεοράσεις.
-Λύθηκε το πρόβλημα με την «παραμόρφωση» της εικόνας στο πάνω μέρος της οθόνης όταν γίνεται χρήση SCART. Αυτό ήταν εμφανές μόνο σε ορισμένες τηλεοράσεις.
-Πλήρη υποστήριξη των Interactive Υπηρεσιών (NOVASCOPE, GAMES, MAD MUSIC). --
-Λύθηκε το bug το οποίο εμφάνιζε το banner «Αναζήτηση σήματος» 30 περίπου δευτερόλεπτα έπειτα από reboot.
-Προσθήκη πλήρους Free To Air μπουκέτου με πάνω από 370 FTA κανάλια τηλεόρασης και 154 κανάλια ραδιοφώνου.
-Βελτιώσεις στον τρόπο χειρισμού της έντασης του ήχου.
-Βελτιώσεις - Διορθώσεις στο User Interface.
-Βελτιώσεις στην ευστάθεια της λειτουργίας του δέκτη. Αλλαγή του τρόπου σάρωσης νέων υπηρεσιών.
-Καλύτερη διαχείριση των Favorites (θα γίνουν και άλλες αλλαγές εδώ).
-Προσθήκη δυνατότητας μετονομασίας των μπουκέτων στα Favorites. Δυνατότητα χρήσης Ελληνικών χαρακτήρων, κεφαλαία και μικρά.
-Το πλήκτρο HELP εμφανίζει την πρώτη σελίδα Βοήθειας. Για την εμφάνιση των τεχνικών πληροφοριών πατήστε το πλήκτρο HELP άλλη μία φορά.
-Στην οθόνη Βοήθεια προστέθηκαν τα πεδία σχετικά με την έκδοση του λογισμικού του δέκτη και το Variant (Στην θέση 8: Load Ver/Var)
-Στην οθόνη Βοήθεια προστέθηκε η συχνότητα στην οποία είναι συντονισμένος ο δέκτης (Κάτω δεξιά, δίπλα από τη Στάθμη Σήματος).
-Προστέθηκε η λειτουργία του πλήκτρου ALT.

Και αναμένεται και νεώτερη αναβάθμιση.....

....

Για να μην ψάχνεστε για το τι αλλαγές έχει το νέο firmware...

-Λύθηκε το bug το οποίο εμπόδιζε κάποιες φορές τον δέκτη να εκκινήσει σωστά από standby.
-Νέο set οδηγών για την έξοδο HDMI. Λύνονται διάφορες ασυμβατότητες με ορισμένες τηλεοράσεις.
-Λύθηκε το πρόβλημα με την «παραμόρφωση» της εικόνας στο πάνω μέρος της οθόνης όταν γίνεται χρήση SCART. Αυτό ήταν εμφανές μόνο σε ορισμένες τηλεοράσεις.
-Πλήρη υποστήριξη των Interactive Υπηρεσιών (NOVASCOPE, GAMES, MAD MUSIC). --
-Λύθηκε το bug το οποίο εμφάνιζε το banner «Αναζήτηση σήματος» 30 περίπου δευτερόλεπτα έπειτα από reboot.
-Προσθήκη πλήρους Free To Air μπουκέτου με πάνω από 370 FTA κανάλια τηλεόρασης και 154 κανάλια ραδιοφώνου.
-Βελτιώσεις στον τρόπο χειρισμού της έντασης του ήχου.
-Βελτιώσεις - Διορθώσεις στο User Interface.
-Βελτιώσεις στην ευστάθεια της λειτουργίας του δέκτη. Αλλαγή του τρόπου σάρωσης νέων υπηρεσιών.
-Καλύτερη διαχείριση των Favorites (θα γίνουν και άλλες αλλαγές εδώ).
-Προσθήκη δυνατότητας μετονομασίας των μπουκέτων στα Favorites. Δυνατότητα χρήσης Ελληνικών χαρακτήρων, κεφαλαία και μικρά.
-Το πλήκτρο HELP εμφανίζει την πρώτη σελίδα Βοήθειας. Για την εμφάνιση των τεχνικών πληροφοριών πατήστε το πλήκτρο HELP άλλη μία φορά.
-Στην οθόνη Βοήθεια προστέθηκαν τα πεδία σχετικά με την έκδοση του λογισμικού του δέκτη και το Variant (Στην θέση 8: Load Ver/Var)
-Στην οθόνη Βοήθεια προστέθηκε η συχνότητα στην οποία είναι συντονισμένος ο δέκτης (Κάτω δεξιά, δίπλα από τη Στάθμη Σήματος).
-Προστέθηκε η λειτουργία του πλήκτρου ALT.

Και αναμένεται και νεώτερη αναβάθμιση.....

....

Έγιναν όλα αυτά ή μιλάμε θεωρητικά... ? (δεν είμαι σπίτι να το τσεκάρω!)

Ούτε εγώ είμαι σπίτι, δε πιστεύω να τα γράφουν και να μην ισχύουν.....

Θεωρητικά δεν γράφεται τίποτα. ...

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Ούτε εγώ είμαι σπίτι, δε πιστεύω να τα γράφουν και να μην ισχύουν.....

Θεωρητικά δεν γράφεται τίποτα. ...

που τα ειδες γραμμενα φιλε μου? αν ξερεις η αναβαθμιση γινεται με τον κλασικο τροπο (τεχνικες ρυθμισεις κλπ κλπ?) ουτε εγω ειμαι σπιτι να τσεκαρω!

Μπείτε στο μενού του δέκτη στις Τεχνικές Ρυθμίσεις, Αναβάθμιση δέκτη και πατήστε οκ...

Ότι γράφω φίλε cppu δεν το γράφω τυχαία.... τα έχω δει γραμμένα..

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Μπείτε στο μενού του δέκτη στις Τεχνικές Ρυθμίσεις, Αναβάθμιση δέκτη και πατήστε οκ...

Ότι γράφω φίλε cppu δεν το γράφω τυχαία.... τα έχω δει γραμμένα..

δεν διαφωνω σε αυτο απλα αν το ειδες σε καποιο σαιτ επισημο της νοβα ή καπου αλλου που μπορει να ειναι ανακοινωσιμο!

Λοιπόν, τα MAD MUSIC δουλεύουν κανονικά.

Μόλις προσπάθησα να κάνω νέα σάρωση, έκανε restart και στη συνέχεια κατέβασε 11 μπουκέτα, 4 πάροχοι, Υπηρεσίες TV:564, Υπηρεσίες RADIO:177

Λοιπόν, τα MAD MUSIC δουλεύουν κανονικά.

Μόλις προσπάθησα να κάνω νέα σάρωση, έκανε restart και στη συνέχεια κατέβασε 11 μπουκέτα, 4 πάροχοι, Υπηρεσίες TV:564, Υπηρεσίες RADIO:177

... και μετά πάλι restart μόνος του ο δέκτης...

... και ενώ μέχρι τώρα δεν μου έκανε restart στο ξεκάρφωτο, τώρα μου έκανε ήδη μία φορά...

Θαύμα! Θαύμα! Θαύμα! Εξέστη επί τούτω ο ουρανός και της γής κατεπλάγη τα πέρατα....

Κάντε αυτό, μπείτε Μενού - Ρυθμίσεις - Τεχνικές Ρυθμίσεις, μετά Αναβαθμ. Αποκωδικοποιητή. Με το που επιστρέψει... (κάνει 15 λεπτά περίπου, ναι... τόσο καλά!). Αφού επανέλθει

Μενού - Ρυθμίσεις - Τεχνικές Ρυθμίσεις - εισαγωγή Πιν - Εργοστασιακές Ρυθμίσεις.

Ξεκινάει Σάρωση... κάνει περίπου 2 λεπτά και επανέρχεται με το κανάλι της Βουλής. Αφήστε το εκεί, μετρήστε μέχρι τα 10 και ξεκινήστε την πλοήγηση στα κανάλια της Nova (αν βγει μήνυμα Ε32-4), απλά αφήστε το για λίγο σε κάποιο κανάλι του μπουκέτο.

Για τους StartPack το Novascope και τα παιχνίδια δεν λειτουργούν (!), αλλά έφτιαξε το ALT και το Τελετέξτ (γιούπιιιιιι!!!). Το EPG συνεχίζει ακάθεκτα με το επόμενο και μεθεπόμενο πρόγραμμα.

Α! Η αναβάθμιση λέγεται 8/10 (η παλαιότερη ήταν 5/10).

Αν με ρωτάτε: ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, αλλά από το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα.

Καλές γιορτές!

ΥΓ: Οι πληροφορίες είναι από το τεχνικό τμήμα, την αναβάθμιση την έκανα παρέα με εκπρόσωπο στο τηλέφωνο... το τηλεφώνημα το κατέγραψα για καταγγελία που ετοιμάζω, εξ ου και οι λεπτομέρειες.

Status
Not open for further replies.