Καλημερα
Ενω μετα την αναβαθμηση δουλευε κανονικα απο χθες το μεσημερι χαθηκε το EPG (μονο τωρα και μετα)
Εχω κανει reset, hard reset, σβησιμο αλλα δεν επανερχεται.
Γνωριζει κανεις κατι?
Αυτό δοκίμασες;
![]()
Μήπως έχεις τηλεόραση Samsung;Παιδιά έκανα κι εγώ αυτή την αναβάθμιση. Στην αρχή δεν μου δούλευε το epg (είχε και πάλι μόνο το προγραμμα των επόμενων δύο... προγραμμάτων), έκανα επανεκίνηση από το box «κουμπί reset» και τώρα το epg δουλεύει σχεδόν κανονικά... Και εκεί που χάρικα μου ξημέρωσε άλλο πρόβλημα. Ο αποκωδικοποιητής μου κάνει συνέχεια επανεκινήσεις, ακόμα και όταν δεν κάνω τίποτα με το τηλεκοντρόλ και απλά βλέπω κάποιο κανάλι. Δεν ξέρω αν φταίει το update, αλλά στη nova μου είπαν ακόμα και για αντικατάσταστη του δέκτη. Οσο για τα κανάλια που δεν παίζουν, games και novascope, μου είπαν ότι ούτε και αυτοί δεν ξέρουν γιατί συμβαίνει αυτό και το... ψάχνουν.
Έχω samsung le32s86 hd ready με σύνδεση hdmi
Και πριν την αναβάθμιση έκανε επανεκινήσεις και κάποιες φορές κόλλαγε η εικόνα (κατά το άνοιγμα - κλείσιμο της tv)
Μετά την αναβάθμιση...
1) βρήκε και άλλα κανάλια, κτλ.
2) δουλεύει το κουμπί HELP... μέσα από το menu τώρα φαίνονται 5 σελίδες με οδηγίες, κτλ.
3) δουλεύει το κουμπί ALT... μόνο αν αλλάζετε τα κανάλια με τα βελάκια (ΟΧΙ με P+ και P-)
4) τα προσωπικά μπουκέτα μετανομάζονται όπως θέλετε εσείς
5) στα προσωπικά μπουκέτα ορίζεται την σειρά των καναλιών (τσεκάροντας κατά σειρά προτίμησης τα κανάλια)
Απομένουν τα Novascope Και Games που δεν δουλεύουν τουλάχιστον σε εμένα που έχω startpack
Για να κάνετε αναβάθμιση...
Menu/Ρυθμίσεις/Τεχνικές ρυθμίσεις/Αναβάθμ. Αποκωδικοποιητή... πατάτε ok και περιμένετε αρκετά μέχρι να τελειώσει (συνήθως 15-20 λεπτά)
Όταν τελειώσειι και κάνει Restart ο δέκτης....
Menu/Ρυθμίσεις/Τεχνικές ρυθμίσεις/Eγκατάσταση (pin 1234)/Eργοστασιακές ρυθμίσεις
Περιμένετε και είστε έτοιμοι
Eρώτηση:
χρησιμοποιώ το παλιό μου πιάτο 80cm (άλλης εταιρείας) και το παλιό μου lnb (0.3db)
Υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας?
Το σήμα ERT 1 (στάθμη 87%, ακρίβεια 100%), ERT WORLD (στάθμη 74%, ακρίβεια 90%) είναι ικανοποιητικό για Αθήνα?
Παλιότερα με έναν topfield 3200 είχα 95% στάθμη και 98% ακρίβεια
Ευχαριστώ
Συγνωμη δεν καταλαβα. Ποιό εννοεις?
το προβλημα του pace ειναι σε ολα τα μοντελα samsung μετα την αναβαθμιση με τις επανεκινησεις?
@cppu
ναι. για 0,5-1 sec κάποιες φορές χανόταν το σήμα. μετά την αναβάθμιση δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο... ακόμα.
Το κακό είναι ότι το προορίζω για λήψη στην επαρχία και φαντάζομαι λίγο δύσκολο 60-70 χρονών ανθρώπους, να τους μάθω να κάνουν restart αν τα προβλήματα του δέκτη παραμένουν τελικά και μετά την αναβάθμιση.!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.