NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Άκυρο το προηγούμενο ποστ - έσβησα τον HD 831 για λίγο και όταν τον άνοιξα
είχε αυτοδιορθωθεί !

Έκανα αναβάθμιση και σάρωση χωρις εργοστασιακες ρυθμισεις και βρήκε τα 399 κλπ.
Τον έκλεισα και τον ανοιξα μετά απο ώρες και ανοιξε στο δευτερόλεπτο...δεν εκανε 40δευτ να ανοίξει ή άλλα κολληματα που ειχε παλίοτερα που έπρεπε να τον βγάζεις από το ρεύμα για ρεσετ...ελπίζω πραγματι να διορθώθηκε γιατί ήταν εκνευριστικό...το δοκίμασε κανείς?

Τί έγινε; Χθές βράδυ τα Novacinema HD και Novasport HD είχαν κολλήματα,και σήμερα λείπουν από το μενού:furious3:

Καλημερα
Ενω μετα την αναβαθμηση δουλευε κανονικα απο χθες το μεσημερι χαθηκε το EPG (μονο τωρα και μετα)
Εχω κανει reset, hard reset, σβησιμο αλλα δεν επανερχεται.
Γνωριζει κανεις κατι?

Τελικα εγινε αναβαθμιση η οχι ; μπορει καποιος να μας το πει με σιγουρια και να μας καθοδηγησει με ποιον τροπο γινεται , αν ειναι δυνατον και εμας που δεν εχουμε πολλες γνωσεις ;

Καλημερα
Ενω μετα την αναβαθμηση δουλευε κανονικα απο χθες το μεσημερι χαθηκε το EPG (μονο τωρα και μετα)
Εχω κανει reset, hard reset, σβησιμο αλλα δεν επανερχεται.
Γνωριζει κανεις κατι?

Αυτό δοκίμασες;
bless.gif

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Παιδιά έκανα κι εγώ αυτή την αναβάθμιση. Στην αρχή δεν μου δούλευε το epg (είχε και πάλι μόνο το προγραμμα των επόμενων δύο... προγραμμάτων), έκανα επανεκίνηση από το box «κουμπί reset» και τώρα το epg δουλεύει σχεδόν κανονικά... Και εκεί που χάρικα μου ξημέρωσε άλλο πρόβλημα. Ο αποκωδικοποιητής μου κάνει συνέχεια επανεκινήσεις, ακόμα και όταν δεν κάνω τίποτα με το τηλεκοντρόλ και απλά βλέπω κάποιο κανάλι. Δεν ξέρω αν φταίει το update, αλλά στη nova μου είπαν ακόμα και για αντικατάσταστη του δέκτη. Οσο για τα κανάλια που δεν παίζουν, games και novascope, μου είπαν ότι ούτε και αυτοί δεν ξέρουν γιατί συμβαίνει αυτό και το... ψάχνουν.
Μήπως έχεις τηλεόραση Samsung;

Ναι έχω και εγω Samsung με HDMI , που (10 posts πριν) ανεφερα ότι με το που έκανα την αναβάθμιση μου έκανε συνεχως επανεκκινήσεις.Μου δώσανε νεο καινούργιο δέκτη , έκανα την αναβάθμιση και τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα (εχω και ΑΛΤ και 399 free klp ..(μέχρι στιγμης αραγε...;))

Ο 831 παρουσιάζει προβλήματα με τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις. Εγώ το έλυσα, κατόπιν οδηγιών, πατώντας 5 δευτερόλεπτα το κουμπί menu του δέκτη και μετά αριστερό κουμπί και ΟΚ. Μου έκανε επανεκκίνηση, σάρωση και έκτοτε δεν είχα προβλήματα.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

το προβλημα του pace ειναι σε ολα τα μοντελα samsung μετα την αναβαθμιση με τις επανεκινησεις?

Η αναβάθμιση έγινε κανονικά,μετά έκανα επαναφορά και σαρωση.γιατί δεν λειτουργεί το alt?όταν το παταω βγάζει το κανάλι που βλέπω :furious3: και δεν παει στο προηγούμενο που έβλεπα.ακόμα το novascope και τα games δεν λειτουργούν .θέλει κάτι παραπάνω να κάνω?

σιγουρα εχει κοντρα ο δεκτης με της συγκεκριμενες τηλεορασεις samsung εγω προτεινω να της πεταξετε και να παρετε sony να ησυχασετε.τωρα περα απο την πλακα εγω εχω να πω κουραγιο και υπομονη με αυτους τους δεκτες που σας πουλησαν.:BDGBGDB55:

Έχω samsung le32s86 hd ready με σύνδεση hdmi

Και πριν την αναβάθμιση έκανε επανεκινήσεις και κάποιες φορές κόλλαγε η εικόνα (κατά το άνοιγμα - κλείσιμο της tv)

Μετά την αναβάθμιση...

1) βρήκε και άλλα κανάλια, κτλ.
2) δουλεύει το κουμπί HELP... μέσα από το menu τώρα φαίνονται 5 σελίδες με οδηγίες, κτλ.
3) δουλεύει το κουμπί ALT... μόνο αν αλλάζετε τα κανάλια με τα βελάκια (ΟΧΙ με P+ και P-)
4) τα προσωπικά μπουκέτα μετανομάζονται όπως θέλετε εσείς
5) στα προσωπικά μπουκέτα ορίζεται την σειρά των καναλιών (τσεκάροντας κατά σειρά προτίμησης τα κανάλια)

Απομένουν τα Novascope Και Games που δεν δουλεύουν τουλάχιστον σε εμένα που έχω startpack

Για να κάνετε αναβάθμιση...
Menu/Ρυθμίσεις/Τεχνικές ρυθμίσεις/Αναβάθμ. Αποκωδικοποιητή... πατάτε ok και περιμένετε αρκετά μέχρι να τελειώσει (συνήθως 15-20 λεπτά)

Όταν τελειώσειι και κάνει Restart ο δέκτης....
Menu/Ρυθμίσεις/Τεχνικές ρυθμίσεις/Eγκατάσταση (pin 1234)/Eργοστασιακές ρυθμίσεις

Περιμένετε και είστε έτοιμοι

Eρώτηση:
χρησιμοποιώ το παλιό μου πιάτο 80cm (άλλης εταιρείας) και το παλιό μου lnb (0.3db)
Υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας?
Το σήμα ERT 1 (στάθμη 87%, ακρίβεια 100%), ERT WORLD (στάθμη 74%, ακρίβεια 90%) είναι ικανοποιητικό για Αθήνα?
Παλιότερα με έναν topfield 3200 είχα 95% στάθμη και 98% ακρίβεια

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Έχω samsung le32s86 hd ready με σύνδεση hdmi

Και πριν την αναβάθμιση έκανε επανεκινήσεις και κάποιες φορές κόλλαγε η εικόνα (κατά το άνοιγμα - κλείσιμο της tv)

Μετά την αναβάθμιση...

1) βρήκε και άλλα κανάλια, κτλ.
2) δουλεύει το κουμπί HELP... μέσα από το menu τώρα φαίνονται 5 σελίδες με οδηγίες, κτλ.
3) δουλεύει το κουμπί ALT... μόνο αν αλλάζετε τα κανάλια με τα βελάκια (ΟΧΙ με P+ και P-)
4) τα προσωπικά μπουκέτα μετανομάζονται όπως θέλετε εσείς
5) στα προσωπικά μπουκέτα ορίζεται την σειρά των καναλιών (τσεκάροντας κατά σειρά προτίμησης τα κανάλια)

Απομένουν τα Novascope Και Games που δεν δουλεύουν τουλάχιστον σε εμένα που έχω startpack

Για να κάνετε αναβάθμιση...
Menu/Ρυθμίσεις/Τεχνικές ρυθμίσεις/Αναβάθμ. Αποκωδικοποιητή... πατάτε ok και περιμένετε αρκετά μέχρι να τελειώσει (συνήθως 15-20 λεπτά)

Όταν τελειώσειι και κάνει Restart ο δέκτης....
Menu/Ρυθμίσεις/Τεχνικές ρυθμίσεις/Eγκατάσταση (pin 1234)/Eργοστασιακές ρυθμίσεις

Περιμένετε και είστε έτοιμοι

Eρώτηση:
χρησιμοποιώ το παλιό μου πιάτο 80cm (άλλης εταιρείας) και το παλιό μου lnb (0.3db)
Υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας?
Το σήμα ERT 1 (στάθμη 87%, ακρίβεια 100%), ERT WORLD (στάθμη 74%, ακρίβεια 90%) είναι ικανοποιητικό για Αθήνα?
Παλιότερα με έναν topfield 3200 είχα 95% στάθμη και 98% ακρίβεια

Ευχαριστώ

κατατοπιστικοτατος ευχαριστουμε.ειχες παρατηρησει ποτε να χανεται η εικονα και ο ηχος για 1 - 2 δευτερολεπτα και να επανερχεται?

Συγνωμη δεν καταλαβα. Ποιό εννοεις?

Γίνονται μαγικά με το 831! Για αυτό ίσως θα βοηθήσει... ;-)

Πήρες τηλέφωνο στην ΝΟΒΑ;

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

το προβλημα του pace ειναι σε ολα τα μοντελα samsung μετα την αναβαθμιση με τις επανεκινησεις?

Εγώ στη δικιά μου δεν έχω μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. :SFGSFGSF:
Μάλλον θα φταίει ότι η τηλεόραση είναι προπολεμική !!!! (SamsungLE32R51B)
:7707:

@cppu
ναι. για 0,5-1 sec κάποιες φορές χανόταν το σήμα. μετά την αναβάθμιση δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο... ακόμα.

Το κακό είναι ότι το προορίζω για λήψη στην επαρχία και φαντάζομαι λίγο δύσκολο 60-70 χρονών ανθρώπους, να τους μάθω να κάνουν restart αν τα προβλήματα του δέκτη παραμένουν τελικά και μετά την αναβάθμιση.!!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

@cppu
ναι. για 0,5-1 sec κάποιες φορές χανόταν το σήμα. μετά την αναβάθμιση δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο... ακόμα.

Το κακό είναι ότι το προορίζω για λήψη στην επαρχία και φαντάζομαι λίγο δύσκολο 60-70 χρονών ανθρώπους, να τους μάθω να κάνουν restart αν τα προβλήματα του δέκτη παραμένουν τελικά και μετά την αναβάθμιση.!!!!

Εχω Την 55C8000 ,και ενω εβλεπα κανονικα ξαφνικα χανοταν εντελως το σημα και ο ηχος για 1 δευτερολεπτο, χωρις να φενεται καν το λογοτυπο του καναλιου, σε σημειο που νομισα οτι ηταν θεμα τηλεορασης.γι αυτο ρωτησα.αλλοτε το κανε μια φορα πχ και αλλοτε οχι.παντως ειναι θεμα ο αποκωδικ.αυριο που θα εχω επιστρεψει σπιτι θα ασχοληθω με την αναβαθμιση και ο θεος βοηθος!

Status
Not open for further replies.