NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Η κάρτα δεν παίζει σε άλλο δέκτη !

Ευχαριστώ. Γνωρίζουμε αν οι παλιές κάρτες ενεργοποιούνται ή τις κατάργησαν? (version 4) και αναγκαστικά πρέπει να έχεις τις καινούργιες?

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί, ακόμα και οι παλαιοί συνδρομητές που είχαν διακόψει για οποιοδήποτε λόγο τη συνδρομή τους, για να την επανενεργοποιήσουν θα πρέπει να πάρουν ΚΑΙ τον δέκτη αφού δεν παρέχονται πλέον σκέτες κάρτες.

Οπότε με version 4 κάρτα, απλά το ξεχνάς.

Αν είχες τελευταία version (5.4 και άνω) τότε ΙΣΩΣ και να τους έπειθες ...

Ευχαριστώ. Που σημαίνει ότι μπλέξαμε και αναμένουμε να φιλοτιμηθούν, να δουλέψουν πάνω στα προβλήματα δέκτη/software και να δούμε φως... πφφφφ

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις πρόβλημα; Επανεκκινήσεις δεν κάνει; Το epg δουλεύει κανονικά; Τα διαδραστικά κανάλια mad music-rock-ρεμπέτικά κα. και novascope παίζουν κανονικά; Games έχεις;
Γιατί αν τα έχεις όλα αυτά και παίζουν κανονικά, θα πηντηκτώ απο το παράτηρο!!!

Ωπααα κοψε κατι.
Ειπαμε οτι δεν εχω προβληματα μεγαλα και για τα δεδομενα του μηχανηματος. Δεν ειπα οτι ειναι τελεια.
Εχουμε και λεμε.
-Επανεκκινήσεις δεν κάνει. Πριν την αναβαθμιση ομως εκανε. Μαλιστα αρκετα ποστ πισω ρωτουσα αν κανει και σε αλλους και μου λεγανε οχι.
-epg κανονικα
-mad music-rock-ρεμπέτικά.... κανονικα, μονο την μουσικη ετσι?
-novascope ΟΧΙ
-Games ΟΧΙ
- κατι καινουργια που ακουω HD εγω δεν τα βλεπω ή δεν ξερω που να τα δω.
Αυτααααααααα προς το παρων, γιατι αυριο δεν ξερεις τι σου ξημερωνει με nova :furious3:

Τι σημαίνει όταν το λαμπάκι του δέκτη αντί για πράσινο είναι πορτοκαλί σταθερά? Μετά από ξαφνικές επανεκκινήσεις τώρα έχει χάσει τον δορυφόρο και δεν παίρνει σήμα καθόλου. Γι' αυτό ίσως και το πορτοκαλί ?

Άντε πάλι.... , ξανάρχισαν οι επανεκκινήσεις.... δύο σε 4 λεπτά !!!!
Κάτι παίζει με το novacinema 2 , πάλι σ'αυτό το κανάλι άρχισαν όλα.
Ας ξαναμανακάνουμε hard reset !

εμενα μου εστειλαν παντως σκετη καρτα καινουρια εκδοση kappa πριν 8 μηνες περιπου ειμαι βεβαια παλιος συνδρομητης και με παρακαλανε να ξανασυνδεθω χωρις παντρεμα δεκτη.και να την βαζω την καρτα σε οποιο μηχανημα εχω.αυτο σημαινει οτι βρισκουν και τα κανουν.για εμενα παιδια αλλαξτε τους τα φωτα στα τηλεφωνα καντε και καμια καταγγελια για αυτα που γινονται με τους δεκτες και στειλτε τους και στον :furious3:.και φυσικα κοφτε και την συνδρομη για να μαθουν να μην κοροιδεουν τον κοσμο.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

καλημερα παιδια!μην ξεχνατε τις περιβαντολικεσ ρυθμισεις να ειναι οχι!εγω εκει τις εβαλα και εχω ηρεμησει με το ανοιξε κλεισε του δεκτη!!

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

εμενα μου εστειλαν παντως σκετη καρτα καινουρια εκδοση kappa πριν 8 μηνες περιπου ειμαι βεβαια παλιος συνδρομητης και με παρακαλανε να ξανασυνδεθω χωρις παντρεμα δεκτη.και να την βαζω την καρτα σε οποιο μηχανημα εχω.
Και να βλέπεις τα hd κανάλια σε δέκτη της επιλογής σου;

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

καλημερα παιδια!μην ξεχνατε τις περιβαντολικεσ ρυθμισεις να ειναι οχι!εγω εκει τις εβαλα και εχω ηρεμησει με το ανοιξε κλεισε του δεκτη!!

Δηλαδή μονίμως στο άνοιξε;;;

Καλημέρα! Για το πρόβλημα που είχα πριν από μερικές μέρες με το περιεχόμενο των favorites να χάνεται μετά από το κλέισιμο του δέκτη, επικοινώνησα με nova και μου είπαν να βάλω εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το έκανα και έδειξε να διορθώνεται. Την άλλη μέρα (Σάββατο) όλα καλά, εκτός από το ότι για κάμποση ώρα δεν ανταποκρίνονταν γρήγορα και σωστά το ΟΚ. Τη μεθεπόμενη όμως μέρα (Κυριακή), το ΟΚ σχεδόν δε λειτουργούσε, ενώ όπου χρειάζονταν pin έλεγε ότι "το PIN είναι μπλοκαρισμένο". Λύθηκε μόνο με hard reset. Θα δω πως θα παει στη συνέχεια...
Εν τω μεταξύ με κάθε τέτοια ενέργεια χάνονται τα προσωπικά μπουκέτα. Θα μπορούσαν τουλάχιστο να βάλουν import-export channel list μέσω USB (πράγμα που έχω δει να γίνεται σε φθηνιάρικους δορυφορικούς δέκτες) και να δώσουν κι ένα λογισμικό για pc μέσω του οποίου ίσως θα ήταν καλύτερες οι αναβαθμίσεις (αφού αν η αναβάθμιση δεν κάτσει καλά, δεν υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επανάληψής της)

Μη βάζετε τίποτε στα favourites.

Αυτό προκαλεί τις επανεκκινήσεις.

Βάλτε εργοστασιακές ρυθμίσεις και αφήστε τον έτσι και δεν θα έχετε αυτό το πρόβλημα.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Ποτέ δεν έβαλα favourites κι έχω επανεκκινήσεις. Μόνο η Nova Ξέρει τί τις προκαλεί..

Μη βάζετε τίποτε στα favourites.

Αυτό προκαλεί τις επανεκκινήσεις.

Βάλτε εργοστασιακές ρυθμίσεις και αφήστε τον έτσι και δεν θα έχετε αυτό το πρόβλημα.

?!?!? Από που κι ως που;
Τόσο καιρό χρησιμοποιούσα τα favorites και δεν είχα προβλήματα. Όσο για τις επανεκκινήσεις που δίαβαζα τόσο καιρό στο thread, εμένα μου συνέβαιναν πολύ σπάνια, παρ' όλο που κάθε βράδυ τον έκλεινα (κόντρα στις συμβουλές του τεχνικού να μη τον κλείνω ούτε από το power off του τηλεχειριστηρίου). Το Σαββατοκύριακο είχα κανα δυο επανεκκινήσεις, αλλά ήταν πταίσμα μπρος σε άλλα (δε λειτουργούσε το ΟΚ ή αργούσε 1-2 sec να ανταποκριθεί, μπλόκαρε το pin).
Εξ άλλου δε γίνεται να μη χρησιμοποιώ τα favorites. Τα κανάλια που χρησιμοποιεί η οικογένεια μπορεί να απέχουν κατά δεκάδες θέσεις μεταξύ τους, κάνοντας το ζαπινγκ κουραστικό, συν το ότι παρακολουθώ κάποια fta κανάλια που απέχουν μεταξύ τους πάνω από 100 θέσεις...

λεω να παρω ενα hdmi καλωδιο γιατι αυτο που ειχα το εκοψα....αυτο το παραγγελνω αρσενικο σε αρσενικο?2 μετρα ειναι καλα εχει απωλειες?ακομα εχω την samsung le40b650 και το hdmi της ειναι version 1.3 εχει σημασια να παρω το ιδιο καλωδιο?αμα παρω 1.4 εχει διαφορα?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751943
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.753114
ποιο απο τα δυο?

για τον 831 hd το θελω το καλωδιο αντε και για χ-βοχ 360 an kai ekei to composite μου φαινεται οτι κανει την ιδια δουλεια..

Είμαι νέος συνδρομητής ΝΟΒΑ (η μπάλα είναι αρρώστια) και μου δώσανε τον 831 δωρεάν (πάλι καλά). Αντιμετωπίζω και γω κάποια (λιγοστά) προβληματάκια ....:

1. Το ALT δεν δουλεύει,
2. Όταν τον κλείνω το βράδυ, το πρωϊ τον βρίσκω ανοιχτό και κολλημένο (αναμένο το πράσινο λαμπακι και τα δύο κόκκινα,
3. τον έχω σε μία HDMI θύρα σε τηλεόραση SAMSUNG 40' LCΔ και αν διαλέξω να δω κάτι άλλο (σε άλλη θύρα έχω ένα WD HDTV) μετά δεν δείχνει και θέλει κλείσιμο και ξανάνοιγμα,
4. τα κουμπιά της πρόσοψης δεν δουλεύουν,
5. δεν αποθηκεύονται οι υπενθυμίσεις,
6. καποιες φορέ τρώει κολήματα που απαιτούν να βγει από τη μπρίζα για να ξαναδουλέψει.

Θεωρώ ότι ο 831 ήταν μία τουλάχιστον βιαστική κίνηση και πάλι καλά που δεν έδωσα 131 που έδωσαν κάποιοι συνάδελφοι και έχουν ανεβάσει πίεση!!!

Anyway, ξερετε:
1. αν θα κάνει κατι η ΝΟΒΑ για τα προβλήματα (εκτός του ηχογραφημένου μηνύματος "βγάλτε το απο τη μπρίζα")?
2. αν υπάρχει νεότερη αναβάθμιση (έχω την 5/10)?

Χάρηκα πολύ που σας βρήκα, ελπίζω να με βοηθήσετε.

Είμαι νέος συνδρομητής ΝΟΒΑ (η μπάλα είναι αρρώστια) και μου δώσανε τον 831 δωρεάν (πάλι καλά). Αντιμετωπίζω και γω κάποια (λιγοστά) προβληματάκια ....:

1. Το ALT δεν δουλεύει,
2. Όταν τον κλείνω το βράδυ, το πρωϊ τον βρίσκω ανοιχτό και κολλημένο (αναμένο το πράσινο λαμπακι και τα δύο κόκκινα,
3. τον έχω σε μία HDMI θύρα σε τηλεόραση SAMSUNG 40' LCΔ και αν διαλέξω να δω κάτι άλλο (σε άλλη θύρα έχω ένα WD HDTV) μετά δεν δείχνει και θέλει κλείσιμο και ξανάνοιγμα,
4. τα κουμπιά της πρόσοψης δεν δουλεύουν,
5. δεν αποθηκεύονται οι υπενθυμίσεις,
6. καποιες φορέ τρώει κολήματα που απαιτούν να βγει από τη μπρίζα για να ξαναδουλέψει.

Θεωρώ ότι ο 831 ήταν μία τουλάχιστον βιαστική κίνηση και πάλι καλά που δεν έδωσα 131 που έδωσαν κάποιοι συνάδελφοι και έχουν ανεβάσει πίεση!!!

Anyway, ξερετε:
1. αν θα κάνει κατι η ΝΟΒΑ για τα προβλήματα (εκτός του ηχογραφημένου μηνύματος "βγάλτε το απο τη μπρίζα")?
2. αν υπάρχει νεότερη αναβάθμιση (έχω την 5/10)?

Χάρηκα πολύ που σας βρήκα, ελπίζω να με βοηθήσετε.

πάρε την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και ανέφερε τα προβλήματα που έχεις.
δεν είναι λιγοστά όπως αναφέρεις και ούτε αμελητέα. μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα ο δέκτης.
κάνε και μία αναβάθμιση, Υπάρχει διαθέσιμη.

Last edited:
Status
Not open for further replies.