NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

παρατηρησα οτι στο ENCRYPT SERVICE δεν υπαρχουν πλεον τα αλλα hd καναλια που ειχαν βγει στην τελευταια αναβαθμιση.επισης το εβδομαδιαιο EPG στο NATGEO HD δουλευει ενω στα υπολοιπα καναλια οχι.το παρατηρησε καποιος?

ο φιλος Mantis εχει δικιο. δοκιμαστε να κανετε αυτο που εγραψε κ το εβδομαδιαιο λειτουργει!

National Geographic HD Κοντά σας στις 22 Δεκεμβρίου!Θέση 400.

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

ο φιλος Mantis εχει δικιο. δοκιμαστε να κανετε αυτο που εγραψε κ το εβδομαδιαιο λειτουργει!

Όχι για όλους... Το δικό μου μηχάνημα δεν προτίθεται να συνεργαστεί...:BDGBGDB55:

Δεν με πολυνοιάζει πάντως το εβδομαδιαίο.. Εδώ δεν μπορώ να προγραμματιστώ να δω κάτι που με ενδιαφέρει σήμερα ή αύριο, η εβδομάδα με μάρανε..

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Όχι για όλους... Το δικό μου μηχάνημα δεν προτίθεται να συνεργαστεί...:BDGBGDB55:

Δεν με πολυνοιάζει πάντως το εβδομαδιαίο.. Εδώ δεν μπορώ να προγραμματιστώ να δω κάτι που με ενδιαφέρει σήμερα ή αύριο, η εβδομάδα με μάρανε..

εχει μουλαρωσει? τι του χεις κανει?

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

το θεμα παιδια ειναι το National Geographic HD θα ειναι οντως HD η θα μας κοροιδευουν παλι??!!αντε να δουμε!

θα δειξει. παντως απ την εικονα που εχει βγαλει , στο hc που εχω κ μου δειχνει αν ειναι πολυκαναλος ο ηχος δεν μου βγαζει ενδειξη ακομα αν θα ναι 5.1

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Δηλαδη βλεπεις EPG για ολη την εβδομάδα ?

Δεν έχω ψάξει και τις επτά μέρες, αλλά μέχρι τρεις μέρες ποιο κάτω που το πήγα το epg δούλευε κανονικά σε όλα τα κανάλια!

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Το national geographic HD, που το βλέπετε βρε παιδιά; Στα κάναλια τις nova δεν είναι (στο κανάλι 400 δεν υπάρχει τίποτα και με πάει απ´ευθείας στο κανάλι 401 «discovery»).

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Μετά από από σάρωση το βλέπω το National Geographic hd. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ όμως τα eurosport 1, eurosport 2 και eurosport hd. Eπίσης η σάρωση του δέκτη σταμάτησε στο 61%. Τι γίνεται ρε...... με αυτή τη nova. Είναι και άλλος με το ίδιο πρόβλημα ρε παιδιά;

Σήμερα ξεκινά το Nat Geo HD βάση αυτού που λένε...να δούμε!

Πάντως και εμένα το πρόβλημα με τα φίλτρα στην εικόνα και το πάγωμα του ήχου (που μου έλεγαν ότι φτάει το καλώδιο....!!!) η τελευταία αναβάθμιση φαίνεται να το έλυσε.... Για να δούμε....

Κάνοντας ένα reset από το κουμπί του δέκτη, για να προστεθεί το National Geographic HD στη λίστα, έκλπηκτος ανακάλυψα μετά ότι το tv guide επανήλθε πλήρως. Πριν την 1η αναβάθμιση δούλευε κανονικά, μετά τις αναβαθμίσεις τζίφος, και τώρα δουλεύει πάλι κανονικά για μία εβδομάδα μπροστά!

Τελικά αδίκως κατηγορούμε την ΝΟΒΑ !!!
Συνέχεια μας έχει στην τσίτα, όλο εκπλήξεις, δεν ξέρεις τι και που θα σε ξημερώσει,μια βρίζεις μια :worshippy: !!

Υ.Γ Μου έχει έτοιμη την αναβάθμιση αλλά φοβάμαι!!
Όποιος την έχει βάλει μπορεί να πει αν τα καταχωρημένα μπουκέτα χάνονται;
Πόσα κανάλια κατεβάζει από τον δορυφόρο;

Λοιπόν, μίλησα με τη ΝΟΒΑ προχθές το βράδυ. Η αναβάθμιση αυτή είναι απλά διόρθωση της προηγούμενης (που αποσύρθηκε αρον αρον). Έκανα την αναβάθμιση και όπως παρατήρησαν και άλλοι είχα λιγότερα fta κανάλια (η σάρωση σταμάτησε στο 77% κι έδωσε 330 κανάλια). Μου είπαν να κάνω νέα σάρωση κι ότι δεν έχει σημασία σε ποιό ποσοστό σταματα, αλλά στην πραγματικότητα η σάρωση ολοκληρώνεται κανονικά. Έκανα νέα σάρωση και επανήλθαν όλα τα κανάλια που έβλεπα και πριν.
Παρεπιπτόντως, τους πρότεινα (και θα σπεύσουν να το υλοποιήσουν τρέχοντας...) να βάλουν μια διαδικασία αποθήκευσης - ανάκτησης ρυθμίσεων και μπουκέτων μέσω USB, ώστε να μην έχουμε ξανά τα ίδια με κάθε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τι στο καλό υπάρχει το USB.

Εννοείται πως κι αυτή η αναβάθμιση όταν ολοκληρώθηκε, προκάλεσε κόλλημα του δέκτη που επανήλθε με hard reset, βγάλσιμο απο πριζα, δυο προσευχές και ένα ευχέλαιο...

Τα ΜΠΟΥΚΕΤΑ; Τι έγιναν τα μπουκέτα;;;

Πάντως ευχαριστώ για το info!

Καλημερα σας
στιw 12 -12 πηρα το νεο κουτι,δεν ανοιγε καθολου, δεν εκανε σαρωση, και ηρθε τεχνικος και αλλαξε το LNB,..Απο εκεινη την στιγμη δουλευει μια χαρα ..και προχθες με την αναβαθμιση ακομα καλυτερα....οyτε restart ουτε τιποτα αλλο κακο..(απλα δεν εχω games , nova scope)...εικονα τελεια, σημερα εμαθα για το καναλι 400 NGHD , παιζει super χωρισ να εχω χασει καποιο αλλο καναλι...Ο τεχνικος μου ειπαι για να μην τρωει φρικη το μηχανημα θελει οσο το δυνατον δυνατοτερο σημα ..(με το παλιο lnb)ο panasat δουλευε μια χαρα..

καλημερα . το National Geographic HD αξιοπρεπεστατο κ με ηχο 5.1.

καλημερα . το National Geographic HD ειναι για συνδρομητες full pack η και για sports pack? giati exo to sports pack kai den to vlepo

καλημερα . το National Geographic HD ειναι για συνδρομητες full pack η και για sports pack? giati exo to sports pack kai den to vlepo[/QUOT
νομιζω δεν εχει να κανει με το ποιο πακετο εχεις.κανε την διαθεσιμη αναβαθμιση κ παρτους τηλ να σου ενεργοποιησουν τα καναλια. φυσικα θα πρεπει να εχεις το νεο αποκωδικοποιητη 831 κ οχι το παλιο πανασατ!μονο ετσι θα τα δεις!

Status
Not open for further replies.