NOVA, προβληματίσου επιτέλους

Εμενα πχ δεν με νοιαζει η δεσμευση. Καλυτερη να πετυχω και ας ειναι και 24μηνη

Φίλε sakels,το ενδεχόμενο σε κάποιους μήνες να βγάλει καλύτερη προσφορά ή να πέσει γενικότερα η τιμή
της υπηρεσίας αλλά εσύ να μην μπορείς να κάνεις χρήση της νέας καλύτερης τιμής,επειδή είσαι δεσμευμένος
π.χ. για 18 μήνες με τη συγκεκριμένη τιμή, το σκέφτεσαι ??

Last edited by a moderator:
Ηδη εχω το 49,90 που την θεωρω παρα πολυ καλη προσφορα και εχουν περασει 10 μηνες που την εχω. Αλλοι 8 μειναν.. Σιγα

Οπως και στη vodafone κλεινω 18μηνα συμβολαια.

Re: NOVA προβληματίσου επιτέλους

Τσέκαρε βασικά για πιο από τα 3 2play μιλάνε (2play economy,2play,2play unlimited)

Σύμφωνα με το τελευταίο φυλλάδιο με την "κλασσική" προσφορά του 20% και στις δυο υπηρεσίες
βγαίνει:

2play economy + full pack = 27,92 + 49,54 = 77,46
2play + full pack = 32,99 + 49,54 = 82,53
2play unlimited + full pack = 39,92 + 49,54 = 89,46

Επομένως αν σου πρότειναν το 2play economy + full pack = 27,92 + 49,54 = 77,46
τότε σου έχουν κάνει την κλασσική έκπτωση του 20% και στις 2 υπηρεσίες και όχι
κάτι επιπλέον...

Ωστόσο αυτό που εγώ θεωρώ πιο βασικό απ'όλα σε όλες αυτές τις προσφορές είναι
ο χρόνος δέσμευσης: Σε όλες τις καλύτερες προσφορές σου βάζει και ένα χρόνο δέσμευση
να σε έχει πελάτη της...

Για παράδειγμα κοιτούσα την προσφορά 2play economy + cinema pack στα 49.90 ευρώ/μήνα
αλλά με 18 μήνες δέσμευση παρακαλώ !!!
Εεε όχι ρε παιδιά να σε έχει δεμένο 18 μήνες για μια ελάχιστα καλύτερη τιμή...
Κατά τη γνώμη μου πάντα!

Αφορούσε τιμή 77 ευρώ για το 2play + full pack = 32,99 + 49,54 = 82,53 μαζί όμως με τα HD κανάλια.Με πήραν πάλι σήμερα για το αν θα το προχωρήσουν ή όχι και αρνήθηκα!

Re: NOVA προβληματίσου επιτέλους

να λοιπον αυτο που λεγαμε καιρο..
παρα την δυσκολη οικονομικη κατασταση της χωρας,οι δορυφορικες πλατφορμες μας,τα πανε αρκετα καλα για τετοιες εποχες.
βασικοτερος λογος?η σαβουρα που παιζουν ολα τα ιδιωτικα καναλια.
το κειμενο παρακατω,εξηγει την κατασταση πολυ αναλυτικα και κατανοητα.

πηγη:satleo.gr

Η συνδρομητική τηλεόραση κερδίζει κοινό και διαφημίσεις
postdateiconΔευτέρα, 15 Οκτώβριος 2012 08:38 | postdateiconΤελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2012 14:10
1

Όπως αναφέρει το ethnos.gr oι συνδρομητές, επωφελούμενοι από διάφορα «πακέτα», δεν προβάλλουν ενστάσεις για τη μετάδοση διαφημίσεων. Στη συνδρομητική τηλεόραση καταφεύγουν παρά την κρίση τηλεθεατές και διαφημιζόμενοι, δημιουργώντας ένα «παράδοξο» που έχει τις δικές του εξηγήσεις:

Τόσο η επέλαση των τουρκικών σειρών που απευθύνονται στον ανενεργό καταναλωτικά πληθυσμό όσο και οι επαναλήψεις στέλνουν τους τηλεθεατές σε Nova, ΟΤΕ TV και HΟL.
Επιπλέον οι συνδρομητές, επωφελούμενοι από διάφορα «πακέτα», δεν προβάλλουν ενστάσεις για τη μετάδοση διαφημίσεων, με τις διαφημιστικές να εντάσσουν δίπλα στο Mega και τη Nova στις «premium» επιλογές για προβολή διαφημιζομένων σε ομάδες κοινού υψηλής αγοραστικής δύναμης (σ.σ. το Mega στο 9μηνο απορροφά το 1/3 της δαπάνης, δηλαδή 110 από τα 325 εκατ. ευρώ).

Ανθηση παρουσιάζει η βάση της Nova, καθώς πλησιάζει τους 370.000 συνδρομητές έναντι 331.000 τον Ιούνιο.
Με καλπάζοντα ρυθμό αυξάνει και ο OTE TV τους συνδρομητές του που αγγίζουν τους 100.000 έναντι 80.000 το καλοκαίρι. ...

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 1.500.000 τηλεθεατές που παρακολουθούνσυνδρομητική τηλεόραση (με την κάθε οικιακή συνδρομή να αντιστοιχεί σε 3 τηλεθεατές και τις συνδρομές της ομαδικής τηλεθέασης να πολλαπλασιάζουν τον αριθμό).

Ανανεωμένο πρόγραμμα
Μεγάλο μέρος αύξησης των συνδρομητών της Nova οφείλεται στα Τσάμπιονς Λινγκ, Σούπερ Λίγκα και Ευρωλίγκα. Παράλληλα φρεσκαρίστηκε το πρόγραμμα προς όφελος του γυναικείου κοινού με το NovaCinema4, ενώ η ένταξη των Fox Life και Fox στο start pack άνοιξε το περιεχόμενο σε μεγαλύτερο κοινό.

Στη χρονιά που πέρασε ξεχώρισαν οι συνεργασίες με Ομιλο Σαρακάκη, ΟΠΑΠ, Vodafone, P&G, Nissan-Θεοχαράκης, Υφαντή, Chopard, Samsung, Mercedes, Volvo, Amstel, Fix, ΤΤ, Adidas, Nike κ.ά.

Ο ΟΤΕ TV βασίζεται στην πιο προσιτή τιμολογιακή του πολιτική καθώς δεν υπάρχει στην αγορά «πακέτο» που να προσφέρει 45 κανάλια, τα 10 σε HD με 14,90 ευρώ τον μήνα.

Παρά τη χαμηλότερη διείσδυσή της η πλατφόρμα του ΟΤΕ ανταγωνίζεται τη Nova, έχοντας εξασφαλίσει αποκλειστικές συμφωνίες για τη μετάδοση του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και μπάσκετ, της Budesliga, του NBA, του Μoto GP και της Formula 1 και του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ λανσάρει 3 νέα κινηματογραφικά κανάλια (2 σε HD) και τουλάχιστον ένα ακόμη HD αθλητικό.

Η hol έχει ολοκληρωμένο video on demand περιεχόμενο με 1.000 και πλέον ταινίες 3.000 ωρών που ανανεώνεται διαρκώς με 8 ευρώ/μήνα και δωρεάν εξοπλισμό (HOL My TV), ενώ ο συνδρομητής μπορεί να παραγγείλει και πίτσα (Dominos) διαδραστικά.

μάλιστα! με τόση σαβούρα που έχουν τα ελέυθερα κανάλια πως να μην κάνει το βήμα κάποιος να προτιμήσει τη συνδρομητική. Πάντως και οι 2 πλατφόρμες φαίνεται ότι το παλεύουν γερά σε αυτές τις δύσκολες εποχές και προσφέρουν πολλά.

μετά απο συμβίωση 1-2 εβδομάδων με νοβα, αηδίασα με το περιεχόμενο και σήμερα έγινε η διακοπή.
52 ευρώ για μόνο το sport να ψάξουν αλλού κορόιδα.

μπορεις στην ιδια τιμη να εχεις και απεριοριστες κλησεις και ιντερνετ.

αμα σε αηδιασε το περιεχομενο το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ψαξεις για πακετο εξωτερικου

μετά απο συμβίωση 1-2 εβδομάδων με νοβα, αηδίασα με το περιεχόμενο και σήμερα έγινε η διακοπή.
Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά εδώ έχεις πει ότι πήρες την προσφορά για τους φιλάθλους...

έχεις δίκιο Σεραφείμ αλλά τελικά έκανα συνδρομή sport pack γιατί δεν με σύμφερε να αγοράσω κάτι χωρίς να ξέρω του χρόνου τι θα προσφέρει.
Τεχνικός της Nova με συμβούλεψε να μην το πάρω το πακέτο για φιλάθλους.
Τελικά μένω με otetv που είναι πολύ μπροστά και σε πρόγραμμα και σε ποιότητα εικόνας!!!!

Και πες ότι σου περισσέυουν και τα δίνεις. Τι να δεις??????? Παναθηναϊκός είμαι και η ομάδα δε βλέπετε. Ένα Τσου-Λου έχει και αυτό είναι όλο.
Εγώ τους είπα στο τήλ κάντε κάτι καλύτερο να το κρατήσω αλλά δεν είχαν προσφορά για sport pack εκτός αν πάρεις forthnet.
Απλά τραγικοί. ΑΑα και σε σύγκριση ποιότητας εικόνας ο οτε πολύ μπροστά.

δηλαδη τους πληρωσες τα πεναλτι και το εκοψες?
τι λεφτα σου ζητησαν για να σε αποδεσμευσουν?

Και πες ότι σου περισσέυουν και τα δίνεις. Τι να δεις??????? Παναθηναϊκός είμαι και η ομάδα δε βλέπετε. Ένα Τσου-Λου έχει και αυτό είναι όλο.
Εγώ τους είπα στο τήλ κάντε κάτι καλύτερο να το κρατήσω αλλά δεν είχαν προσφορά για sport pack εκτός αν πάρεις forthnet.
Απλά τραγικοί. ΑΑα και σε σύγκριση ποιότητας εικόνας ο οτε πολύ μπροστά.
Συγνωμη φιλε μου αλλα δεν πηρες το πακετο για τους φιλαθλους; με πιο τροπο σε επεισε ο τεχνικος να το αλλαξεις σε πιο ακριβο; δεν μας λες κι απο που εισαι βεβαια αλλα με 52 ευρω το μηνα παιρνεις διαρκειας για την ομαδα σου αν εισαι απο αθηνα.Πληροφοριακα με 2 επιπλεον ευρω εχεις απεριοριστο ιντερνετ και απεριοριστα σταθερα.

Λες τώρα που την έκοψες τη Nova να αρχίσει να παίζει και μπάλα η ομάδα; Μη μας το κάνεις σαν τον πρόεδρο που κάθε φορά που η ομάδα δε βλέπεται κάνει tweets και κράζει τους πάντες εκτός από αυτούς που (δεν) παίζουν μπάλα.

χαχαχα

Έχει καταντήσει γραφικός όσο νάνε..

Έχω την εξής απορία και προβληματισμό που θέλω να καταθέσω. Πως μπορεί η νόβα να διατάζει την ΕΠΟ και την διοργανώτρια αρχή και να επιβάλλει εκείνη αν και πόσες ομάδες θα ανέβουν κατηγορία? Με ποιο δικαίωμα απαιτεί εκείνη να γίονται play offs στο πρωτάθλημα κάτι που δεν το θέλουν ούτε οι ομάδες ούτε η σούπερ λίγκα? Πως γίνεται από μόνη της πάλι η νόβα να αξιολογεί και να υπολογίζει την αξία του πρωταθλήματος κατεβάζοντας όσο γουστάρει αυτά που δίνει στις ομάδες? Και πως είναι δυνατόν τέλος να θέτει εκείνη τους όρους τέλεσης ενός πρωταθλήματος? Δηλαδή πραγματικά απορώ που διαβάζω στα αθλητικά φόρουμ τέτοια σχόλια απο δημοσιογράφους που δείχνουν ότι η νόβα κάνει ότι γουστάρει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Που έχει ξανακουστεί αυτό άραγε? Και γιατί δεν κάνει το ίδιο και..στα ευρωπαϊκά κύπελλα, να θέσει δικούς της κανόνες στον Πλατινί για το πως να γίνονται οι διοργανώσεις....

Λέγεται, σας δίνω 40.000.000 το χρόνο για 5 χρόνια συμβόλαιο( 200.000.000), και αυτό είναι μετά την μείωση 10%. Εάν τα βρείτε αλλού να μου το πείτε.
Δεν έχεις όμως δίκιο φίλε μου, δεν είναι μόνο τακτική της Νόβα. Υπάρχει δήλωση του Αρσέν Βενγκέρ της Άρσεναλ, όταν τον ρωτήσανε εάν έχει πρόβλημα να παίζει τόσο πρωί, είπε ότι με τα λεφτά που δίνει το SKYUK, θα παίζω όποτε θέλουν και όσες φορές θέλουν.

Καλά, ειδικά το SKY UK κάνει απόλυτο κουμάντο στην Premier League. Αν παρατηρήσετε στο site της συνεχώς αλλάζουν ώρα και ημερομηνία διεξαγωγής οι αγώνες, λόγω των προγραμματισμένων μεταδόσεων του SKY.

Εκείνη την έρμη ταινιούλα "Οι ρυθμιστές-Ματ Ντέϊμον" πόσες φορές τημ έβαλε όλο το καλοκαίρι.......Έεεεεελεος ρεεεε...