Τσέκαρε βασικά για πιο από τα 3 2play μιλάνε (2play economy,2play,2play unlimited)
Σύμφωνα με το τελευταίο φυλλάδιο με την "κλασσική" προσφορά του 20% και στις δυο υπηρεσίες
βγαίνει:
2play economy + full pack = 27,92 + 49,54 = 77,46
2play + full pack = 32,99 + 49,54 = 82,53
2play unlimited + full pack = 39,92 + 49,54 = 89,46
Επομένως αν σου πρότειναν το 2play economy + full pack = 27,92 + 49,54 = 77,46
τότε σου έχουν κάνει την κλασσική έκπτωση του 20% και στις 2 υπηρεσίες και όχι
κάτι επιπλέον...
Ωστόσο αυτό που εγώ θεωρώ πιο βασικό απ'όλα σε όλες αυτές τις προσφορές είναι
ο χρόνος δέσμευσης: Σε όλες τις καλύτερες προσφορές σου βάζει και ένα χρόνο δέσμευση
να σε έχει πελάτη της...
Για παράδειγμα κοιτούσα την προσφορά 2play economy + cinema pack στα 49.90 ευρώ/μήνα
αλλά με 18 μήνες δέσμευση παρακαλώ !!!
Εεε όχι ρε παιδιά να σε έχει δεμένο 18 μήνες για μια ελάχιστα καλύτερη τιμή...
Κατά τη γνώμη μου πάντα!
Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά εδώ έχεις πει ότι πήρες την προσφορά για τους φιλάθλους...μετά απο συμβίωση 1-2 εβδομάδων με νοβα, αηδίασα με το περιεχόμενο και σήμερα έγινε η διακοπή.
52 ευρώ για μόνο το sport να ψάξουν αλλού κορόιδα.
μετά απο συμβίωση 1-2 εβδομάδων με νοβα, αηδίασα με το περιεχόμενο και σήμερα έγινε η διακοπή.
52 ευρώ για μόνο το sport να ψάξουν αλλού κορόιδα.
Συγνωμη φιλε μου αλλα δεν πηρες το πακετο για τους φιλαθλους; με πιο τροπο σε επεισε ο τεχνικος να το αλλαξεις σε πιο ακριβο; δεν μας λες κι απο που εισαι βεβαια αλλα με 52 ευρω το μηνα παιρνεις διαρκειας για την ομαδα σου αν εισαι απο αθηνα.Πληροφοριακα με 2 επιπλεον ευρω εχεις απεριοριστο ιντερνετ και απεριοριστα σταθερα.Και πες ότι σου περισσέυουν και τα δίνεις. Τι να δεις??????? Παναθηναϊκός είμαι και η ομάδα δε βλέπετε. Ένα Τσου-Λου έχει και αυτό είναι όλο.
Εγώ τους είπα στο τήλ κάντε κάτι καλύτερο να το κρατήσω αλλά δεν είχαν προσφορά για sport pack εκτός αν πάρεις forthnet.
Απλά τραγικοί. ΑΑα και σε σύγκριση ποιότητας εικόνας ο οτε πολύ μπροστά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.