...Μόνο Ελληνικό Πρωτάθλημα τους έμεινε , Euroleague και Champions League & Europa League (που δεν είναι και κάθε εβδομάδα). Τις υπόλοιπες ώρες τι θα βλέπουμε; Τένις , γκολφ , Νασκαρ και το τιτανοτεράστιο Πορτογαλικό Πρωτάθλημα που αφορούν ελάχιστο κόσμο.
Πάντως νομίζω ότι δεν έχεις πέσει έξω. Με την προσφορά που τρέχει τώρα στα 29,90 (απεριορ. σταθερα, 12 ώρες κινητά, internet 24, nova start pack, για πάντα) μπορείς με 10 ευρώ επιπλέον να βάλεις το sports pack. Δεν ξέρω αν σε άκουσαν ή απλά αναγκάστηκαν από τον ανταγωνισμό, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα.Πάντως το sports pack θα έπρεπε να το δίνουν πλέον κάτω από 10 ευρώ...
Με την προσφορά που τρέχει τώρα στα 29,90 (απεριορ. σταθερα, 12 ώρες κινητά, internet 24, nova start pack, για πάντα) μπορείς με 10 ευρώ επιπλέον να βάλεις το sports pack. Δεν ξέρω αν σε άκουσαν ή απλά αναγκάστηκαν από τον ανταγωνισμό, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα.
Λάθος.
Το Ch.l και το E.L μαζί κοστίζουν περίπου όσο το Αγγλικό(στην Ελλάδα πάντα).
Η Euroleague είναι σχεδόν τζάμπα(1 και κάτι τον χρόνο).
Το ελληνικό είναι ακριβό αλλά όλα τα άλλα που έχει ο ΟΤΕ αν τα δεις αθροιστικά κοστίζουν περισσότερο.
Πλέον ο ΟΤΕ πληρώνει περισσότερα σε δικαιώματα από την Nova.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.