NOVA, προβληματίσου επιτέλους

Δηλαδή στην Θεσσαλονίκη αν παίζει Ολυμπιακός στις 7.30 την Κυριακή και δεν έχει άλλο ματς δεν τον δείχνουν?

Αυτό πάντως δείχνει μεγάλο κόμπλεξ...
Έστω και αν αυτό πιθανότατα έχει καλλιεργηθεί σε μία μειοψηφία που επιβάλλει την θέλησή της στους υπολοίπους.

Δηλαδή αν κάποιος είναι άλλη ομάδα πχ. ΠΑΟΚ , ΑΡΗΣ πρέπει να βλέπει με το ζόρι τον Ολυμπιακό?

Αυτό είναι ακριβώς στην περίπτωση που αναφέρεις "έχει καλλιεργηθεί σε μία μειοψηφία που επιβάλλει την θέλησή της στους υπολοίπους".

Oι καφετέριες οφείλουν να το δείχνουν.
Τώρα αν δεν θέλει κάποιος να το δει, ας μη το δει.

Ναι φιλε, αυτα στον ιδεατο κοσμο. Γιατι στη Θεσσαλονικη δεν ισχυει.

Φαντάζομαι στις καφετέριες στο Πασαλιμάνι και στο Φάληρο παίζουν ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ και μπορείς να πας να το δεις ανενόχλητος, σωστά; Δε νομίζω ...

Η αλήθεια είναι πως το αντι-ολυμπιακό μένος είναι μεγάλο στην πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ως πιο αποστασιοποιημένος φίλος του ΠΑΟΚ, αφού πολλά χρόνια ζω στην Πάτρα, μπορώ να πω πως μεγάλο μερίδιο παίζει σε αυτό η τοπική δημοσιογραφία και τα κλισέ που χρησιμοποιούν (το κατεστημένο της Αθήνας κτλ κτλ). Σίγουρα έχει αδικηθεί κάποιες φορές ο ΠΑΟΚ (τελικοί κυπέλου όλοι στην Αθήνα κτλ) αλλά το παρουσιάζουν εκεί σε υπερθετικό βαθμό. Για όλα φταίει το κράτος των Αθηνών. Και αυτό δε θα το δεις μόνο σε φανατίλες οπαδούς, είναι η κοινή άποψη όλων στη Θεσσαλονίκη. Μόνο αν ξεφύγεις από την καθημερινότητα της πόλης, τις εφημερίδες της και τα ραδιόφωνά της, μπορείς να δεις πως κάτι δεν πάει καλά σε όλη αυτή την αντίληψη.

Συγνώμη Σεραφείμ που συνεχίζω το off-topic αλλά νομίζω είχε ενδιαφέρον η άποψη ενός που γαλουχήθηκε με το "Αθήνα γ... , ο ΠΑΟΚ δε πεθαίνει" και βλέπει τα πράγματα λίγο διαφορετικά πλέον.

Και για να συνεχίσω λίγο το off topic, δεν νομίζω ότι κάποιος μη Ολυμπιακός συμπαθεί την (ποδοσφαιρική) ομάδα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια (για ευνόητους λόγους)...

...Μόνο Ελληνικό Πρωτάθλημα τους έμεινε , Euroleague και Champions League & Europa League (που δεν είναι και κάθε εβδομάδα). Τις υπόλοιπες ώρες τι θα βλέπουμε; Τένις , γκολφ , Νασκαρ και το τιτανοτεράστιο Πορτογαλικό Πρωτάθλημα που αφορούν ελάχιστο κόσμο.

Sorry βρε gusmin, αλλά:
- αν εκτός από το Ελληνικό πρωτάθλημα, το champions league, το Europa league και τη Euroleague είχε και αγγλικό, γερμανικό, ιταλικο και ισπανικό, τότε θα μιλούσαμε για πραγματικό μονοπώλιο.
- εδώ στην Ελλάδα, αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους (προφανώς όχι όλους, αλλά δεν μπορώ να τους πιθανολογήσω και ως μειοψηφία) δεν είναι πιο λογικό να είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα, το champions league, το Europa league;

Πάντως το sports pack θα έπρεπε να το δίνουν πλέον κάτω από 10 ευρώ...
Πάντως νομίζω ότι δεν έχεις πέσει έξω. Με την προσφορά που τρέχει τώρα στα 29,90 (απεριορ. σταθερα, 12 ώρες κινητά, internet 24, nova start pack, για πάντα) μπορείς με 10 ευρώ επιπλέον να βάλεις το sports pack. Δεν ξέρω αν σε άκουσαν ή απλά αναγκάστηκαν από τον ανταγωνισμό, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα.

Εφόσον τα αθλητικά είναι μοιρασμένα(Superleague που πλέον την βλέπουν όλο και λιγότεροι, CH.L,E.L,Euroleague στην Nova και Αγγλικό-Ισπανικό-Γερμανικό-Ιταλικό-NBA-F1-Moto GP-ACB + κύπελλα στον ΟΤΕ), δεν θα έπρεπε και η τιμή της Nova και του ΟΤΕ(σκέτο δορυφορικό μιλάω πάντα) να είναι έστω κοντινές?

Γιατί η τιμή του sportspack της Nova παραμένει πάνω από διπλάσια του full pack του ΟΤΕ ΤV?

Επειδή το ελληνικό πρωτάθλημα και το CL είναι ακριβά. Τα τοπικά πρωταθλήματα (Αγγλικό, κλπ) είναι σημαντικά φθηνότερα στην Ελλάδα.

Λάθος.
Το Ch.l και το E.L μαζί κοστίζουν περίπου όσο το Αγγλικό(στην Ελλάδα πάντα).
Η Euroleague είναι σχεδόν τζάμπα(1 και κάτι τον χρόνο).
Το ελληνικό είναι ακριβό αλλά όλα τα άλλα που έχει ο ΟΤΕ αν τα δεις αθροιστικά κοστίζουν περισσότερο.
Πλέον ο ΟΤΕ πληρώνει περισσότερα σε δικαιώματα από την Nova.

Με την προσφορά που τρέχει τώρα στα 29,90 (απεριορ. σταθερα, 12 ώρες κινητά, internet 24, nova start pack, για πάντα) μπορείς με 10 ευρώ επιπλέον να βάλεις το sports pack. Δεν ξέρω αν σε άκουσαν ή απλά αναγκάστηκαν από τον ανταγωνισμό, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα.

+25ευρα τa novasports...

Λάθος.
Το Ch.l και το E.L μαζί κοστίζουν περίπου όσο το Αγγλικό(στην Ελλάδα πάντα).
Η Euroleague είναι σχεδόν τζάμπα(1 και κάτι τον χρόνο).
Το ελληνικό είναι ακριβό αλλά όλα τα άλλα που έχει ο ΟΤΕ αν τα δεις αθροιστικά κοστίζουν περισσότερο.
Πλέον ο ΟΤΕ πληρώνει περισσότερα σε δικαιώματα από την Nova.

το τσαμπιονσ λιγκ και το europa κοστίζουν οσο το αγγλικό; που ακριβώς το άκουσες αυτό;

Re: Απάντηση: NOVA, προβληματίσου επιτέλους

δεν νομίζω οτι θα καταργηθούν οι sd εκδόσεις γρήγορα! 2-3 χρόνια ακόμα πιστεύω θα υπάρχουν!

Εγώ πιστεύω ότι αν δεν προσφέρουν δωρεάν τα HD,οι SD εκδόσεις δεν θα καταργηθούν ποτέ.Δηλαδή πώς θα γίνεται?Αυτός που δε θα πληρώνει τα HD δε θα βλέπει πχ σπορ1,σπορ2,ή σινεμά1 καθόλου?Δε νομίζω.Αυτοί δεν έχουν σκοπό να δώσουν ελεύθερα τα HD ποτέ.Άρα δε θα καταργηθούν ποτέ οι SD εκδόσεις των αντίστοιχων καναλιών.Εδώ είμαστε και θα το δούμε.

Οπως φαίνεται ειναι επισης κυριο μελημα να κλεισουν αναμεταδοτες οπότε τα sd μαλλον θα εξαφανιστουν συντομα. Γι'αυτό λεω πως αυτο το τιμολογιο δε θα υπαρχει για πολυ.