NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Πολύ περίεργο μου φαίνεται να μην ήθελε η Nova το αγγλικό. Δηλαδή έχεις το καλύτερο ξένο πρωτάθλημα για συμπλήρωμα στο ελληνικό(φέτος βέβαια τι συμπλήρωμα ούτε επιδόρπιο δεν ήταν) και το αφήνεις?

Αν δεν το ήθελε, τότε γιατί έκανε πρόταση?
Μπορεί κάποιος αν ξέρει κάτι παραπάνω να το εξηγήσει?

Πέρα από αυτό, θα διαφωνήσω σε αυτά που είπε ο malakudi αν δεν κάνω λάθος, ότι ποδόσφαιρο σε top επίπεδο δεν βλέπεις στο πρωτάθλημα αλλά στο CH.L.
Αρκετές ομάδες στο Ch.L επειδή οι αγώνες είναι λιγότεροι παίζουν πιο κλειστά και δεν υπάρχει σίγουρα ο ρυθμός που υπάρχει στο αγγλικό ή ακόμα στο γερμανικό και στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Και κάτι ακόμα. Πλέον έτσι όπως έχει γίνει η Superleague, την έχουν αφήσει πολλοί οπαδοί και προτιμούν ξένα πρωταθλήματα.

Ναι εντάξει, ο "άρρωστος" οπαδός του Ολυμπιακού που βλέπει μπάσκετ/βολλευ μόνο με αντίπαλο τον Παναθηναικό, θα θέλει να δει όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού, όπως θα κάνουν και οι άνω των 60.

Κατά την γνώμη μου τα 2 πακέτα πλέον είναι στα ίσια από θέμα περιεχομένου.
ΟΤΕ το Σαββατοκύριακο
Νοva μεσοβδόμαδα

Και όταν μπορείς να βρεις τα JSC full με 15 ευρώ τον μήνα(180/χρόνο), κανένα από τα 2 ελληνικά δεν αξίζει την συνδρομή του.

Το έχουμε ξαναπεί Δημήτρη, ο μέσος τηλεθεατής δεν ξέρει και δεν θέλει να ασχοληθεί με κάρτες ξένων πακέτων και δέκτες...

Και το ξαναγράφω, όπως το έγραψε πιο πριν ο Yperion και το έχουμε χιλιογράψει εδώ μέσα.... εδώ είμαστε η μειοψηφία.. μην κρίνουμε από εμάς..

Πολύ περίεργο μου φαίνεται να μην ήθελε η Nova το αγγλικό. Δηλαδή έχεις το καλύτερο ξένο πρωτάθλημα για συμπλήρωμα στο ελληνικό(φέτος βέβαια τι συμπλήρωμα ούτε επιδόρπιο δεν ήταν) και το αφήνεις?

Αν δεν το ήθελε, τότε γιατί έκανε πρόταση?

Μην σου φαίνεται περίεργο, η Νοβα και κάθε Νοβα είναι μία Α.Ε, δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, με μοναδικό συμφέρον το κέρδος της.
Το κόστος δικαωμάτων της PL είναι πολύ υψηλό. Άρα μήπως, λέω μήπως, δεν έφερε τα αναμενόμενα κέρδη, ή έστω μην την βάζει μέσα η PL?
Ίσως, λέω ίσως, στα δικά τους "κουτάκια", τα πράγματα να είναι καλύτερα χωρίς την PL και ίσως μέρος των χρημάτων αυτών να επ[ενδυθούν αλλού.
Μήπως η πρόταση που έκανε ήταν, λέω εγώ, σύμφωνα με αυτά που είχαν σκοπό να διαθέσουν και όχι αυτά για την αποκτήσουν;
Και θα συμφωνήσω με κάποιους ότι εδώ δεν είναι ο "μέσος" Έλληνας, είναι ο "ψαγμένος" και ο απαιτητικός.
Οι "μέσοι" δεν ασχολούνται με forums.
Καλώς η κακώς τον μέσο Έλληνα τον ενδιαφέρει η S.L (επιβεβαιωμένο), παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο...
Αυτά

Δεν περιγράφω άλλο !!! :devil-smiley-029:

είπε ο διαβολάκος του τυπογραφείου.....

Όπως τα λέει ο nvianitakis είναι. Δεν είναι πως δεν την ήθελε η Nova την Premier League. Την ήθελε, αλλά όχι "πάση θυσία". Οπότε έκανε τέτοια προσφορά που ανταποκρινόταν στο ενδιαφέρον που πιστεύει πως είχε γι' αυτό το προϊόν το πελατολόγιό της.

Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να λέμε τα αυτονόητα. Είναι γεγονός ότι τα πάντα κρίνονται σε συνάρτηση κόστους - ωφέλειας. Η NOVA προφανώς ήθελε το αγγλικό, αλλά είχε κάποιο ταβάνι στο ποσό που άντεχε να δώσει. Μην ξεχνάμε ότι τα οικονομικά της είναι κάθε άλλο παρά ανθηρά. Μπορεί απλά να μην ζύγισε καλά και τις προθέσεις του ανταγωνιστή (ΟΤΕ) για το ύψος της προσφοράς που εκείνος θα έκανε. Ακόμα και για το ελληνικό πρωτάθλημα, όταν θα έρθει η ώρα, θα έχει κάποιο ταβάνι στην προσφορά του. Αν το ξεπεράσει, η χρεοκοπία θα του κτυπήσει αργά ή γρήγορα την πόρτα. Αν πάλι χάσει και το ελληνικό πρωτάθλημα, νομίζω ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιβιώσει. Εγώ εκτιμώ ότι η εταιρεία αγκομαχά και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατηθεί, μήπως και προσελκύσει κάποιον αγοραστή.

Υ.Γ. Μου φαίνεται λίγο υπερφίαλη εκ μέρους κάποιων εδώ, η διαρκής αναφορά σε μέσους τηλεθεατές και η αυτοαναγόρευσή τους σε κοινό υψηλότερου επιπέδου. Οι απόψεις και τα γούστα ομάδων μειοψηφίας είναι απόλυτα σεβαστές, αλλά η απαξίωση και ο χλευασμός των προτιμήσεων της πλειοψηφίας είναι πολύ ενοχλητική. Αυτά περί καμμένων μυαλών, super λίγδας, αρρώστων κλπ.

Last edited by a moderator:
Εγώ πάντως,όσο περίεργο κι αν φαίνεται σε πολλούς,ο κυριότερος λόγος που έχω το σπορ πακέτο είναι η Euroleague.Αν έχανε η ΝΟΒΑ αυτή τη διοργάνωση,αυτός θα ήταν σοβαρότατος λόγος για να κόψω το πακέτο και όχι η απώλεια της Superleague.Βέβαια,για να είμαι πιο ακριβής,αν υπήρχε η πληρότητα προηγούμενων ετών στο πακέτο,η έλλειψη της Euroleague μάλλον δε θα ήταν από μόνη της καθοριστικός παράγοντας για να κόψω τη συνδρομή μου.Θέλω να πω ότι για τα δικά μου γούστα το σπορ πακέτο παραμένει καλύτερο από του ΟΤΕ.Με ικανοποιεί περισσότερο,πώς να το πω?Από δω και πέρα όμως κάθε απώλεια θα είναι καθοριστική,με πρώτη κατά την γνώμη μου την Euroleague.

για την ευρωλιγκα συμφωνω κιεγω.ειναι ο μονος λογος που αν ηταν πιο φθηνη η nova θα εβαζα.

Last edited by a moderator:
Το έχουμε ξαναπεί Δημήτρη, ο μέσος τηλεθεατής δεν ξέρει και δεν θέλει να ασχοληθεί με κάρτες ξένων πακέτων και δέκτες...

Και το ξαναγράφω, όπως το έγραψε πιο πριν ο Yperion και το έχουμε χιλιογράψει εδώ μέσα.... εδώ είμαστε η μειοψηφία.. μην κρίνουμε από εμάς..

Ναι δεν διαφωνώ σε αυτό. Η κρίση ότι κανένα δεν αξίζει τα λεφτά του σε σχέση με τα JSC γίνεται με βάση τον εαυτό μου που γνωρίζω πως μπορώ να προμηθευτώ κάρτα για τα JSC.
Προφανώς και το 95% των εχόντων συνδρομητική στην Ελλάδα δεν ξέρει καν τι είναι τα JSC.

Μην σου φαίνεται περίεργο, η Νοβα και κάθε Νοβα είναι μία Α.Ε, δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, με μοναδικό συμφέρον το κέρδος της.
Το κόστος δικαωμάτων της PL είναι πολύ υψηλό. Άρα μήπως, λέω μήπως, δεν έφερε τα αναμενόμενα κέρδη, ή έστω μην την βάζει μέσα η PL?
Ίσως, λέω ίσως, στα δικά τους "κουτάκια", τα πράγματα να είναι καλύτερα χωρίς την PL και ίσως μέρος των χρημάτων αυτών να επ[ενδυθούν αλλού.
Μήπως η πρόταση που έκανε ήταν, λέω εγώ, σύμφωνα με αυτά που είχαν σκοπό να διαθέσουν και όχι αυτά για την αποκτήσουν;
Και θα συμφωνήσω με κάποιους ότι εδώ δεν είναι ο "μέσος" Έλληνας, είναι ο "ψαγμένος" και ο απαιτητικός.
Οι "μέσοι" δεν ασχολούνται με forums.
Καλώς η κακώς τον μέσο Έλληνα τον ενδιαφέρει η S.L (επιβεβαιωμένο), παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο...
Αυτά

Σχετικά με την Premier League, πιστεύω πως αν η Nova έκανε αυτή την εκτίμηση, έκανα λάθος, γιατί πρόκειται για το 2ο πιο δημοφιλές πρωτάθλημα στην χώρα μας.
Ευχαριστώ παρεπιπτόντως που εξήγησες τι εννοούσες για να καταλάβω τον συλλογισμό σου.
Οι συνδρομητές της Nova που είχαν και φέτος συνδρομή(πολύ περισσότερο οι πιο παλιοί) θα καταλάβουν τι έχασαν προς τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη.
Σε κάποιον που έβλεπε αγγλικό, αν τον αφήσεις με την Superleague του 2013 θα πάθει σύνδρομο στέρησης.

Για το ότι τον μέσο Έλληνα τον ενδιαφέρει πρωτίστως η S.L δεν θα βρεις λογικά κάποιον που να διαφωνήσει.
Αλλά χρόνο με χρόνο το ενδιαφέρον αυτό μειώνεται με ταχείς ρυθμούς.

και χωρις την αεκ μην το ξεχνας...
θα το δωσουν μαλλον ,αν το δωσουν κιολας,299ευρω γιατι εκει στη νοβα ειναι πολυ large...τυποι

> Οι προσφορές είναι οι εξής:
>
> 1.****** 12 μήνες η υπηρεσία Novasports pack στην τιμή των 299 (αντί για 626,40 , έκπτωση 52%)
>
> 2.****** 12 μήνες η υπηρεσία Nova Επίγεια Sports στην τιμή των 149 (αντί για 298,80 , έκπτωση 50%) και
>
> 3.****** 12 μήνες *Όλα τα κανάλια Novasports στην τιμή των 149 (αντί για 300 , έκπτωση 50,3%) για πελάτες 3Play

Ξεκινουν την Δευτερα απο την Παε Ολυμπιακος και σταδιακα απο τις υπολοιπες

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

> Οι προσφορές είναι οι εξής:
>
> 1.****** 12 μήνες η υπηρεσία Novasports pack στην τιμή των 299 (αντί για 626,40 , έκπτωση 52%)
>
> 2.****** 12 μήνες η υπηρεσία Nova Επίγεια Sports στην τιμή των 149 (αντί για 298,80 , έκπτωση 50%) και
>
> 3.****** 12 μήνες *Όλα τα κανάλια Novasports στην τιμή των 149 (αντί για 300 , έκπτωση 50,3%) για πελάτες 3Play

Ξεκινουν την Δευτερα απο την Παε Ολυμπιακος και σταδιακα απο τις υπολοιπες
δηλαδη μια απο τα ιδια....!!!!

Αν σε συνδρομητές 3play cinema το δίνουν με 150 ευρώ, βγαίνει +12,5 ευρώ το μήνα που είναι καλή τιμή.