NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

αν καποιος εχει 3πλει και σινεμα μπορει να το βαλει?

Εύλογη η απορία σου.Κι αν μπορεί να τα βάλει κάποιος που έχει το cinema pack, τεράστιο φάουλ της forthnet.Οι συνδρομητές του full pack θα πρέπει να θεωρούνται μαλ.κες

Last edited by a moderator:
3.****** 12 μήνες *Όλα τα κανάλια Novasports στην τιμή των 149 (αντί για 300 , έκπτωση 50,3%) για πελάτες 3Play
Αυτό σημαίνει μόνο τα κανάλια Novasports, δηλαδή 1 - 7 ή όλα τα αθλητικά κανάλια του πακέτου Novasports, δηλαδή και τα Eurosport;

Διότι, πράγματι είναι καλή τιμή τα 12,5 το μήνα, αλλά αν σημαίνει το πρώτο που έγραψα, τότε δεν μπορεί να συγκριθεί με το πλήρες αθλητικό πακέτο που δίνεται με +25 στους υπάρχοντες συνδρομητές, όπως ανέφερε και ο malakudi.

Ελπίζω να μας διαβάζουν και να σώσουν την κατάσταση μέχρι τη Δευτέρα.
Sakels εσυ που τα έχεις καλά με τη nova κανε ένα τηλέφωνο να τους πεις ότι γκρινιάζουμε.

Άρα, αν ισχύει ότι θα παρέχεται στους 3play πελάτες, θεωρητικά κάποιος που πήρε τώρα την προσφορά nova 3play+cinema με 39.90 , θα μπορεί να απολαμβάνει για 1 χρόνο το πλήρες πακέτο με περίπου 52,5 ! Αυτή είναι μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα τιμολόγηση, παρόλο που θα "πονέσει" πάρα πολύ ένα μεγάλο ποσοστό υφιστάμενων συνδρομητών (μαζί κι εμένα) που δεν έχουμε 3play, αλλά διαφορετικά δεσμευτικά συνδυαστικά προγράμματα.

ρε παιδιά δεν το έχετε καταλάβει ακόμα! προσπαθούν να σε κάνουν να το συνδυάσεις και με σταθερό για να το πάρεις φθηνότερα.. τα μη συνδυασμένα πακέτα νόβα δεν πρόκειται να πέσουν ούτε το σεπτέμβριο! ουτε ποτε...

Ελπίζω να μας διαβάζουν και να σώσουν την κατάσταση μέχρι τη Δευτέρα.
Sakels εσυ που τα έχεις καλά με τη nova κανε ένα τηλέφωνο να τους πεις ότι γκρινιάζουμε.

:SFGSFGSF::worshippy:

Ναι αλλά κάποιος που πληρώνει 80 το 3play για full pack και με αυτή την προσφορά για σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα(βγάζω εκτός τα hd, κλήσεις για εξωτερικό και κινητά) η διαφορά είναι 27.5 ευρώ.Πολλά τα λεφτά Άρη......

Εύλογη η απορία σου.Κι αν μπορεί να τα βάλει κάποιος που έχει το cinema pack, τεράστιο φάουλ της forthnet.Οι συνδρομητές του full pack θα πρέπει να θεωρούνται μαλ.κες

Δεν μπορει να συνδυαστει με αλλα πακετα σε καμια περιπτωση.

Αυτό σημαίνει μόνο τα κανάλια Novasports, δηλαδή 1 - 7 ή όλα τα αθλητικά κανάλια του πακέτου Novasports, δηλαδή και τα Eurosport;

Διότι, πράγματι είναι καλή τιμή τα 12,5 το μήνα, αλλά αν σημαίνει το πρώτο που έγραψα, τότε δεν μπορεί να συγκριθεί με το πλήρες αθλητικό πακέτο που δίνεται με +25 στους υπάρχοντες συνδρομητές, όπως ανέφερε και ο malakudi.

Τα καναλια Eurosport, οπως και το Motors tv και το action24 ειναι ετσι κι αλλιως στο βασικο πακετο 3play και αντιστοιχα στο start pack.

Last edited by a moderator:
Δεν μπορει να συνδυαστει με αλλα πακετα σε καμια περιπτωση.

Μα στην αρχή είπες πως είναι για όλους όσους έχουν 3play.
"Όλα τα κανάλια Novasports στην τιμή των 149 (αντί για 300 , έκπτωση 50,3%) για πελάτες 3Play"
Οι πελάτες 3play που έχουν προσθέσει cinema, δεν είναι πελάτες 3play;

Εμένα το περσινό λήγει σε ενα μήνα ακριβώς. Απο 15 Ιουνίου εχω πάρει τον pace και εχω τα hd δώρο για 6 μήνες.
Περίμενα μικρότερη τιμη η έστω τα hd ενσωματωμένα.
Δίνουν καθόλου hd το πακέτο αυτο; Αν ναι θα μου μετρήσει επιπλέον αυτών που εχω ηδη;
Επίσης για πελάτες σαν εμένα πόσο κοστίζει να πας full για να έχεις το 3D;

Μα στην αρχή είπες πως είναι για όλους όσους έχουν 3play.
"Όλα τα κανάλια Novasports στην τιμή των 149 (αντί για 300 , έκπτωση 50,3%) για πελάτες 3Play"
Οι πελάτες 3play που έχουν προσθέσει cinema, δεν είναι πελάτες 3play;

κριμα, πολυ απλα η νοβα θα χασει 149 ευρω και απο πολλους 3play+cinema πελατες (δεν υπαρχει περιπτωση να παω ποτε στο 79,90)

Τα καναλια Eurosport, οπως και το Motors tv και το action24 ειναι ετσι κι αλλιως στο βασικο πακετο 3play και αντιστοιχα στο start pack.
Πράγματι, έχεις δίκιο. Δεν είχα προσέξει ότι τα Eurosport συμπεριλαμβάνονται ήδη στο απλό 3Play.
Οπότε, μένει να ξεκαθαρίσει αν μπορεί να γίνει χρήση της προσφοράς με τα 149 μόνο απ' όσους έχουν το απλό 3Play ή και από συνδρομητές που έχουν 3Play μαζί με κάποια πρόσθετη υπηρεσία ψυχαγωγίας (Novasports1 ή Novacinema1 ή όλο το Novacinema), όπως πολύ σωστά διερωτάται και ο malakudi.

κριμα, πολυ απλα η νοβα θα χασει 149 ευρω και απο πολλους 3play+cinema πελατες (δεν υπαρχει περιπτωση να παω ποτε στο 79,90)

Εγώ δε νομίζω να τα βάλω ακόμα και με τα 150, γιατί αν το κάνω θα πρέπει να μην πάρω την Sky Calcio φέτος. Τόσο μου κόστισε πέρυσι, 150 ευρώ.

Να ξέρεις το Calcio δεν θα έχει μάλλον Premier League φέτος. Premier θα δείχνει το Fox Sports Italia.

Oπότε το Calcio θα έχει Serie A,Serie B,Bundesliga,CH.L,E.L .

Kαι η Nova Superleague(υποθέτω σε ενδιαφέρει περισσότερο από το ιταλικό λογικά), CH.L,E.L,Euroleague,Α1 basket

Το γράφω διότι πιθανώς δεν το ξέρεις ότι δεν θα έχει PL.

Άρα, αν ισχύει ότι θα παρέχεται στους 3play πελάτες, θεωρητικά κάποιος που πήρε τώρα την προσφορά nova 3play+cinema με 39.90 , θα μπορεί να απολαμβάνει για 1 χρόνο το πλήρες πακέτο με περίπου 52,5 ! Αυτή είναι μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα τιμολόγηση, παρόλο που θα "πονέσει" πάρα πολύ ένα μεγάλο ποσοστό υφιστάμενων συνδρομητών (μαζί κι εμένα) που δεν έχουμε 3play, αλλά διαφορετικά δεσμευτικά συνδυαστικά προγράμματα.

δεν παίζει να γίνει αυτό! λογικά την προσφορά αυτή θα την πάρουν 150 ευρώ όσοι έχουν το απλό 3play! φαντάζομαι...

Εγώ πάλι πιστεύω πως επειδή είναι μέσω ομάδων, όλοι οι 3play θα μπορούν να την πάρουν. Σκέψου να έχεις δώσει τα 150 και μετά να σου πουν "συγνώμη, λάθος". Δε γίνεται αυτό.

σκέψου όμως τι έχει να γίνει με αυτούς που πληρώνουν το full; 80! θα μου πεις νόβα είναι αυτή... εδω δίνει 40αρια στους καινούργιους..