Με +10 από start και μόνο σε νέους συνδρομητές. Σε μένα που είμαι παλιός με cinema είναι +25.Αφού με +10 δεν παίρνουν τα sport?
Με +10 από start και μόνο σε νέους συνδρομητές. Σε μένα που είμαι παλιός με cinema είναι +25.Αφού με +10 δεν παίρνουν τα sport?
αν καποιος εχει 3πλει και σινεμα μπορει να το βαλει?
Αυτό σημαίνει μόνο τα κανάλια Novasports, δηλαδή 1 - 7 ή όλα τα αθλητικά κανάλια του πακέτου Novasports, δηλαδή και τα Eurosport;3.****** 12 μήνες *Όλα τα κανάλια Novasports στην τιμή των 149 (αντί για 300 , έκπτωση 50,3%) για πελάτες 3Play
Ελπίζω να μας διαβάζουν και να σώσουν την κατάσταση μέχρι τη Δευτέρα.
Sakels εσυ που τα έχεις καλά με τη nova κανε ένα τηλέφωνο να τους πεις ότι γκρινιάζουμε.
Εύλογη η απορία σου.Κι αν μπορεί να τα βάλει κάποιος που έχει το cinema pack, τεράστιο φάουλ της forthnet.Οι συνδρομητές του full pack θα πρέπει να θεωρούνται μαλ.κες
Αυτό σημαίνει μόνο τα κανάλια Novasports, δηλαδή 1 - 7 ή όλα τα αθλητικά κανάλια του πακέτου Novasports, δηλαδή και τα Eurosport;
Διότι, πράγματι είναι καλή τιμή τα 12,5 το μήνα, αλλά αν σημαίνει το πρώτο που έγραψα, τότε δεν μπορεί να συγκριθεί με το πλήρες αθλητικό πακέτο που δίνεται με +25 στους υπάρχοντες συνδρομητές, όπως ανέφερε και ο malakudi.
Δεν μπορει να συνδυαστει με αλλα πακετα σε καμια περιπτωση.
Μα στην αρχή είπες πως είναι για όλους όσους έχουν 3play.
"Όλα τα κανάλια Novasports στην τιμή των 149 (αντί για 300 , έκπτωση 50,3%) για πελάτες 3Play"
Οι πελάτες 3play που έχουν προσθέσει cinema, δεν είναι πελάτες 3play;
Πράγματι, έχεις δίκιο. Δεν είχα προσέξει ότι τα Eurosport συμπεριλαμβάνονται ήδη στο απλό 3Play.Τα καναλια Eurosport, οπως και το Motors tv και το action24 ειναι ετσι κι αλλιως στο βασικο πακετο 3play και αντιστοιχα στο start pack.
κριμα, πολυ απλα η νοβα θα χασει 149 ευρω και απο πολλους 3play+cinema πελατες (δεν υπαρχει περιπτωση να παω ποτε στο 79,90)
Άρα, αν ισχύει ότι θα παρέχεται στους 3play πελάτες, θεωρητικά κάποιος που πήρε τώρα την προσφορά nova 3play+cinema με 39.90 , θα μπορεί να απολαμβάνει για 1 χρόνο το πλήρες πακέτο με περίπου 52,5 ! Αυτή είναι μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα τιμολόγηση, παρόλο που θα "πονέσει" πάρα πολύ ένα μεγάλο ποσοστό υφιστάμενων συνδρομητών (μαζί κι εμένα) που δεν έχουμε 3play, αλλά διαφορετικά δεσμευτικά συνδυαστικά προγράμματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.