NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Δεν θα αναφέρω ομάδα.
Στο Μοναστηράκι έχει μπουτίκ και ο Παναθηναικός και γνωστή ομάδα του Πειραιά.

δεν μας ενδιαφερει τοσο η ομαδα...θα σου στειλουν το συμβολαιο (3play )με κουριερ καθως και τον κωδικο (novasports)για να ενεργοποιηθει η προσφορα..???

Toν κωδικό θα τον πάρεις από τις μπουτίκ, είτε με φυσική παρουσία, είτε με αντικαταβολή αν βαριέσαι να πας, ή είσαι μακριά.
Για ενεργοποίηση παίρνεις το τραγικό 18345.
Να οι αποκαλυπτικοί όροι του οπισθόφυλλου.
img003.jpg

Να και η ομάδα από τη μπουτίκ της οποίας πήρα το πακέτο.
Φωτογραφία0022.jpg

Αισθάνθηκα απόλυτη ντροπή.
Τι να κάνω όμως, που στη μπουτίκ του Παναθηναικού μου είπαν ότι θα τη φέρουν μάλλον από βδομάδα.
Ο μπάρμπας στο ταμείο μου έλεγε για τους παίχτες της ομάδας, πάλι καλά που ήξερα κανά-δυο από αυτούς.
Του είπα ότι θα ξεπουλήσουν τις μπλούζες "Σαβιόλα".:chinese:
Η τραγωδία συνεχίστηκε με το τηλεφώνημα στο 18345.
Όχι τόσο για τη μισάωρη αναμονή, όσο για το διάλογο που ακολούθησε.
-Υπάλληλος: Πήρατε το πακέτο από ομάδα?
-Jimitsis: Ναι.
-Από ποιά ομάδα το πήρατε?
-Ναι, από ομάδα το πήρα.
-Ποιά ομάδα, από τον Ολυμπιακό? Γιατί οι άλλες ομάδες ακόμα ίσως δεν το έχουν.
-Εεε...
-Δεν ακούτε? Από τον Ολυμπιακό το πήρατε?
-Ναι...
-Ααα. Θα έχετε και πολύ καλή ομάδα φέτος!

Ήταν μία δύσκολη μέρα.:beatnik2:

από ότι βλέπω και για το επίγειο και το nova sports pack ( μάλλον το δορυφορικό είναι από ότι καταλαβαίνω ) έχει τον ίδιο δεκτή στα ίδια χρήματα ; η κάνω λάθος ;

και κάτι άλλο αν υπάρχει ήδη η εγκατάσταση από παλιότερη σύνδεση nova αλλα τώρα κομμένη πρέπει πάλι να έρθει τεχνικός και δώσουμε τα 50 ευρώ ; η άπλα παίρνουμε τον νέο δέκτη και προχωράμε σε ενεργοποίηση ;

το nova sports pack εχει όλα τα κανάλια ( αθλητικα);

σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις άλλα κάπου μπερδεύτηκα

δεν εχω κανενα προβλημα να παρω το σπορ-πακετο απτη μπουτικ του παναθηναικου
αν και οπως ειδα τις κοπελιτσες στην εξυπηρετηση με τα πρασινα φανελακια
αισθανθηκα καπως περιεργα και εστρεψα τα ματια μου λοξα(κριμας την ομορφαδα τους)
μονο και μονο γιατι εκει διατιθεται με 4 ατοκες δοσεις με πιστ καρτα
αλλωστε το γηπεδο του παο μου θυμισε ομορφες αναμνησεις οταν παρακολουθουσαμε
τα ντερμπυ ολοι οι φιλαθλοι μαζι ασχετως ομαδικων αισθηματων

η μπουτικ του Παναθηναϊκου στην λεωφόρο το εχει απο Τεταρτη. Σε μοναστηρακι θα πηγαιναν Πεμπτη-Παρασκευη. Θα προτιμουσα να δωσω 624 παρα να την πάρω απο μπουτικ Ολυμπιακού

παιδια καλησπερα..Αν και εχω ηδη ote tv σκεφτομαι αρκετα σοβαρα να ξεφυγω λιγο(εως αρκετα μιας και μαζι με τον δεκτη παμε στα 350 cash) στο μπατζετ και να παρω και το πακετο των φιλαθλων της nova..Το θεμα που με προβληματιζει λιγο ειναι αν απο τη στιγμη που βαλω το συγκεκριμενο χασω τα προνομια που προσφερονται σε αυτους που βαζουν πρωτη φορα νοβα.Ας πουμε αυτη η προσφορα με 10 ευρω για sports η cinema ειχε ως προυποθεση να βαζεις για πρωτη φορα νοβα?

Και ενα δευτερο θεμα,μιας και δεν ειμαι και πολυ σχετικος.Εχω δυο δεκτες,εναν του οτε και ενα pingulux και αναλογως τι θελω να δω αλλαζω την κεραια απο πισω και ολα good..Θα ναι το ιδιο ευκολο με τον δεκτη της νοβα η θα πρεπει να κανω και κατι αλλο?

Ευχαριστω!

Έχει τελειώσει αυτή η προσφορά, ήταν για νέους συνδρομητές. Με τα τωρινά δεδομένα σε συμφέρει να βάλεις το πακέτο από τις ΠΑΕ γιατί θα σου βγει 350 Ευρώ όλα. Αν πας κανονικά είναι 29.9+19.9 μόνο για start pack + novasports. Επίσης μπορείς να κάνεις (δεν σε συμφέρει) 29.0 + 149 το προπληρωμένο.
Δεν ξέρω αν ισχύουν οι παρακάτω συνδυασμοι (αν θέλεις και τα cinema):
1 start pack + nova cinema + sports pack 29.9+15+19.9+64.8 κανονικό τιμολόγιο
2. start pack + nova cinema + sports pack (ΠΑΕ) 29,9+15+14.5= 59,5 περίπου
3. start pac+novacineam (προσφορά 39,9 δεν ισχύει πια) + sports pack (ΠΑΕ) 39,9+14.5=54.5 ευρώ περίπου

Κάποιος φίλος που ξέρεις σίγουρα ας βοηθήσει!.

Γαι την συνεγκατάσταση δες εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/85647-Συνεγκατάσταση-ΟΤΕ-και-NOVA
θα σε βοηθήσει

Last edited:
Ευχαριστω για την απαντηση..Ξερω πως εχει τελειωσει απλα αναρωτιεμαι αν οσο ισχυε η προσφορα ισχυει μονο για αυτους που εβαζαν πρωτη φορα νοβα η για ολους..Mε ενδιαφερει μονο το sports pack και μαλλον τωρα ειναι μονοδρομος η προσφορα των φιλαθλων.

Σίγουρα! Αν είσαι και Παναθηναικός μπορείς να την βάλεις (όπως λέχθηκε παραπάνω) σε 4 άτοκες στην πιστωτική.

Μπα φιλε ΠΑΟΚ ειμαι και αποτι ξερω δεν την βγαλαμε την προσφορα περυσι,ελπιζω φετος το τμημα marketing να ξυπνησει αλλιως με βλεπω να ξεφτυλιζομαι και να πηγαινω παραδιπλα :ears:

Άντε μακάρι να κάνει τίποτα φέτος ο ΠΑΟΚ (αγωνιστικά εννοώ) :firstprize:, από την άλλη μόνο από τον γαυρο μην το πάρεις από όπου αλλού θέλεις ΟΚ! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

η μπουτικ του Παναθηναϊκου στην λεωφόρο το εχει απο Τεταρτη. Σε μοναστηρακι θα πηγαιναν Πεμπτη-Παρασκευη. Θα προτιμουσα να δωσω 624 παρα να την πάρω απο μπουτικ Ολυμπιακού

Αυτο ειναι που λενε αιωνια εχθρα!!:flipout:

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Έχει τελειώσει αυτή η προσφορά, ήταν για νέους συνδρομητές. Με τα τωρινά δεδομένα σε συμφέρει να βάλεις το πακέτο από τις ΠΑΕ γιατί θα σου βγει 350 Ευρώ όλα. Αν πας κανονικά είναι 29.9+19.9 μόνο για start pack + novasports. Επίσης μπορείς να κάνεις (δεν σε συμφέρει) 29.0 + 149 το προπληρωμένο.
Δεν ξέρω αν ισχύουν οι παρακάτω συνδυασμοι (αν θέλεις και τα cinema):
1 start pack + nova cinema + sports pack 29.9+15+19.9+64.8 κανονικό τιμολόγιο
2. start pack + nova cinema + sports pack (ΠΑΕ) 29,9+15+14.5= 59,5 περίπου
3. start pac+novacineam (προσφορά 39,9 δεν ισχύει πια) + sports pack (ΠΑΕ) 39,9+14.5=54.5 ευρώ περίπου

Κάποιος φίλος που ξέρεις σίγουρα ας βοηθήσει!.

Γαι την συνεγκατάσταση δες εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/85647-Συνεγκατάσταση-ΟΤΕ-και-NOVA
θα σε βοηθήσει

συμφέρουσα είναι η ---->'29.90 + 149 το προπληρωμένο...περίπου 42 ευρώ<---------αλλά μάλλον θα ενεργοποιήσω μάλλον wind (19.90 ευρω)+299 novasports pack (αφού έχω ήδη από πέρυσι την προσφορά και απλά θα την ανανεώσω...)..περίπου 44 ευρω...