NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Ολες οι καλες προσφορες τελειωσαν οποτε να περιμενεις μεχρι τελη αυγουστου να δεις τι θα γινει με την wind-forthnet που ενωνουν τα κοκινα δανεια τους και βλεπεις...........

Το πακέτο για τους φιλάθλους με τα 149 ευρώ (από τον Παναθηναικό) το δίνουν σε καινούριους συνδρομήτες 3play+cinema all= 39,90 ευρώ?
(έγινα συνδρομητής πριν από 1,5 μήνα). Εννοώ όλα τα sports. Η' υπάρχει κάποιος περιορισμός?

(εντάξει εκτός τον περιορισμό αν τελικά θα δούμε καμιά καλή μπάλα φέτος...)

Γίνεται αυτό?
Και αν ναι, μετά από 12 μήνες τι γίνεται? Απλά σταματάνε τα sports και συνεχίζουμε με το 3play+cinema που είχα?

Last edited:
Εγώ σαν ΠΑΟΚτσης, αν θέλω το πακετάκι από που να το πάρω; ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ; Μάλλον του ΠΑΟ θα προτιμήσω ;-) Πέρυσι θυμάμαι το είχε δώσει και ο Ατρόμητος, ξέρει κανείς άλλες ομάδες που είχαν μπει στο πρόγραμμα;

δικός μας είσαι;
για να γίνει συνδρομή μέσω "ΠΟΚ" πρέπει να πας αθήνα ή μπορείς και απο θεσσαλονίκη;
απο ό,τι κατάλαβα κατ αρχήν δεν πρέπει να είσαι μέλος, κάτοχος διαρκείας ή κατι άλλο

Last edited by a moderator:
Μπορείς να την παραγγείλεις και τηλεφωνικά και να σου έρθει με courier.Για Αθήνα η χρέωση είναι 5 ευρώ,δεν ξέρω για εκτός Αθήνας.Πάρε ένα τηλέφωνο,δε χάνεις τίποτα.Δε χρειάζεται να είσαι μέλος ή οτιδήποτε άλλο.Πες τους ότι είσαι οπαδός της ομάδας και μένεις επαρχία.

Το πακέτο για τους φιλάθλους με τα 149 ευρώ (από τον Παναθηναικό) το δίνουν σε καινούριους συνδρομήτες 3play+cinema all= 39,90 ευρώ?
(έγινα συνδρομητής πριν από 1,5 μήνα). Εννοώ όλα τα sports. Η' υπάρχει κάποιος περιορισμός?

Γίνεται αυτό?
Και αν ναι, μετά από 12 μήνες τι γίνεται? Απλά σταματάνε τα sports και συνεχίζουμε με το 3play+cinema που είχα?

Το παραπάνω ερώτημα είναι το βασικό νομίζω και θα πρέπει να ενδιαφέρει αρκετό κόσμο νομίζω.

Αν κάποιος έχει πάρει την γνωστή προσφορά 3play + novacinema all στα 39,90 ευρώ μπορεί σε αυτήν
επιπλέον να προσθέσει "όλα τα novasports" από την προσφορά των ομάδων στα 149 ευρώ,και ουσιαστικά
δηλαδή να πάει σε full pack ??

Παρε ενα τηλεφωνο Και γω εχω παραπλησια απορια

Τα HD τα ζητάς από τη Forthnet είτε τηλεφωνικά,είτε από κατάστημα και φυσικά πληρώνεις 5 ευρώ το μήνα.Εκτός κι αν ήσουν από αυτούς που άλλαξαν πρόσφατα δέκτη,οπότε σ'αυτή την περίπτωση έχεις 6 μήνες δώρο τα HD(λόγω αλλαγής δέκτη).Αν δεν έχεις δέκτη και πάρεις καινούργιο,θα έχεις 2 μήνες δώρο τα HD.

Γίνεται αυτό?

Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο.
Ο υπάλληλος παραδέχθηκε ότι δεν γνώριζε ακριβώς το θέμα.
Δηλαδή εαν μπορώ να προσθέσω ΕΠΙΠΛΕΟΝ στο υπάρχων 3play+cinemr που έχω και το πακέτο των φιλάθλων το οποίο θα έπαιρνα από ΠΑΕ ΠΑΟ και κάνει 149 ευρώ.
Όμως ο άνθρωπος το έψαξε και μου είπε τελικά ότι:
Δεν θα με συμφέρει γιατί βάσει των οδηγιών που έχει, αν το κάνω θα φύγω από την προσφορά των 39.90 και θα πάω σε τρέχουσες τιμές που βγαίνει ακριβότερο.

Για μας που έχουμε τιμές καταλόγου και όχι προσφορά (δηλαδή 44,90 χωρίς κινητά και όχι 39,90 με κινητά), λογικά γίνεται να προστεθεί η προσφορά των ομάδων. Όντως κάπου αναφέρεται ότι προσφορές δε συνδυάζονται.

Έστειλα email sto ΠΑΟΚ megastore για να μάθω αν θα δοθεί η προσφορά από τον ΠΑΟΚ. Αλλιώς με βλέπω να την αγοράζω από τον ΠΑΟ.

Το πήρα και εγώ από την μπουτίκ του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο.
Στο Μοναστηράκι που ρώτησα θα έφερναν τα 299 από την Παρασκευή!
Τώρα πρέπει να βρω κάποιο κατάστημα forthnet να πάρω τον δέκτη και να το ενεργοποιήσω μέχρι μεθαύριο, γιατί μετά φεύγω για δουλειά και καλό Σεπτέμβρη πάλι...

κάποιος να με βοηθήσει γιατί έχω μπερδευτεί για να πάρω το Nova Sports pack πρέπει να είμαι με ενεργή σύνδεση 3 play η όχι αυτήν την στιγμή δεν είμαι συνδρομητής ούτε nova ούτε forthnet

Μπορείς να πάρεις την προσφορά. Πληρώνεις το δέκτη pace 49 (εκτός αν ήδη έχεις), 50 ευρώ εγκατάσταση + 10 το κάτοπτρο (εκτός αν έχεις κάτοπτρο που "βλέπει" hotbird).

κάτοπτρο έχω από παλιότερη σύνδεση nova το οποίο βλέπει hotbird κανονικά όποτε χρειάζομαι τον νέο δεκτή ο panasat μάλλον δεν παίζει ποια με τις νέες αλλαγές