NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

αμα εχεις παλιο δεκτη η ακομα και καρτα σου δινουν δωρεαν τον 831.
επισης πρεπει να ενεργοποιηθει μεσα στον Αυγουστο. Μην το αφησετε για Σεπτεμβρη

ε δικαιουσαι τοτε αρκει να τα πας στο καταστημα για αλλαγη.

btw απο ποτε το 210-6602000 βγαζει σε forthnet? τοση ωρα αναμονη τζαμπα :@

παιδια για να ξεκαθαρισω κατι
για να παρεις το πακετο 299 ευρω πρεπει απαραιτητα να εισαι συνδρομητης triple play?
Εγω που δεν εχω forthnet δεν μπορω να το αποκτησω?
Ευχαριστω

το 18 κάτι πάντως είναι απαράδεκτο είχε τουλάχιστον 20λεπτα αναμονή όποτε και το έκλεισα

Πάρτε γύρω στις 8 το πρωί. Αναμονή γύρω στα 2 λεπτά μονο

αμα εχεις παλιο δεκτη η ακομα και καρτα σου δινουν δωρεαν τον 831.
επισης πρεπει να ενεργοποιηθει μεσα στον Αυγουστο. Μην το αφησετε για Σεπτεμβρη

απλώς με κάρτα δε το δέχονται πρέπει να πληρώσεις για το δέκτη!

Για δεύτερη χρόνια πήγα και το πήρα απο το κατάστημα του Μαρινάκη. Φυσικά επλυνα μετα τα χερια μου. :)

Δεν θα το έπαιρνα αν ηταν για μένα (είναι η παρέα του πατερα μου το ελληνικο πρωτάθλημα) καθώς το κείμενο που γράφουν οτι ενισχύουν τα ελληνικα πρωτάθληματα και για αυτό έχει τόσες ελλείψεις απο πέρσι με την ίδια τιμή δεν θα το έγραφε ουτε έλληνας πρωθυπουργός στα κέφια του.

Αν υπήρχε λογική θα έπρεπε έτσι για τα ματια του κόσμου να κανουν μια μικρή έκπτωση και να το έδιναν 260-270 ευρω και οχι 299 όσο και πέρσι με λιγότερες παροχες. Και σίγουρα ετσι θα πουλούσαν πολύ περισσότερα είμαι σίγουρος.

Ο Ολυμπιακός θα το πουλάει μέχρι 16 Αυγούστου αλλά μπορεί να ενεργοποιηθεί και αργότερα (δεν ξέρω αν η υπάλληλος στο Ρεντ στορ ηταν πλήρως ενημερωμένη) αλλά ηταν σίγουρη οτι θα το πουλάνε μέχρι παρασκευή 16/8.

απλώς με κάρτα δε το δέχονται πρέπει να πληρώσεις για το δέκτη!

για να στο λεω μου το εκαναν ετσι. απο καταστημα δεν το κανουν. ζητησε να σου στειλουν τον δεκτη απο την νοβα με courier. απλα πρωτα θα τους παρεις και θα τους δωσεις τον κωδικο του κουπονιου

χμμμμμμμμ άντε να δω άπρη μέρα και γω, γιατί με 210 ευρώ πάω άνετα στο full πακέτο του ΟΤΕ που το πληρώνω και μηνιαία!!

θα ξαναδοκιμάσω έχω κάνει ήδη 3 επισκέψεις σε καταστήματα φορθνετ + 3 ωρες τηλεφωνική αναμονή !!!!

για να στο λεω μου το εκαναν ετσι. απο καταστημα δεν το κανουν. ζητησε να σου στειλουν τον δεκτη απο την νοβα με courier. απλα πρωτα θα τους παρεις και θα τους δωσεις τον κωδικο του κουπονιου

Εκι και πως φαίνεται η κάρτα που έχω;

οταν παρεις τηλεφωνο την βρισκουν. Και ποια εκδοση εχεις κι ολα

χμμμμμμμμ άντε να δω άπρη μέρα και γω, γιατί με 210 ευρώ πάω άνετα στο full πακέτο του ΟΤΕ που το πληρώνω και μηνιαία!!

θα ξαναδοκιμάσω έχω κάνει ήδη 3 επισκέψεις σε καταστήματα φορθνετ + 3 ωρες τηλεφωνική αναμονή !!!!

πρέπει να είσαι ενεργός συνδρομητής αλλιώς πληρώνεις !

σας το λέω για να μην περιμένετε άδικα ατέλειωτες ώρες στο τηλεφωνο....

Last edited by a moderator:
Εχω κόψει τη ΝΟΒΑ τους τελευταίους μήνες... μπορώ να πάρω με 299 το πακέτο των φιλάθλων? Πάιρνω καινούριο δέκτη ή ενεργοποείται ο παλιός (831)? Η θεωρούμαι υφιστάμενος πελάτης και δεν μπορώ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Σημερα παρηγγειλα το novasports pack (299 ευρω) με αντικαταβολή, παραδίδεται την επομενη ημέρα , και αίτηση σύνδεσης τηλεφωνία-ιντερνετ στην wind (19,90 ευρώ) και εκτιμώ ότι είναι ίσως η πιο οικονομική λύση...

Εχω κόψει τη ΝΟΒΑ τους τελευταίους μήνες... μπορώ να πάρω με 299 το πακέτο των φιλάθλων? Πάιρνω καινούριο δέκτη ή ενεργοποείται ο παλιός (831)? Η θεωρούμαι υφιστάμενος πελάτης και δεν μπορώ?

Φυσικά και μπορείς να πάρεις το πακέτο.Θα ενεργοποιήσεις μάλιστα τον δέκτη που έχεις.

επειδη ενδιαφερομαι και εγω για το πακετο των 150 , ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω αφου παρω το πακέτο στα χερια μου ?
ευχαριστω