NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Εμένα που ήμουν ήδη υφιστάμενος πελάτης και έπεσα καταρχάς και σε υπάλληλο-οπτοπλινθοδομή, μου πήρε 9 μέρες.
Έχω την εντύπωση ότι σε νέους πελάτες, ή σε αυτούς που επανασυνδέονται, γίνεται πιο γρήγορα.

αμεσως αν εισαι τυχερος και βγαλεις γρηγορα γραμμη και ναι να πω οτι πηγα να παρω την νεα καρτα αλλα μου ειχαν δωσει λαθος πληροφοριες και απο καταστημα forthnet παιρνεις μονο δεκτη για καρτα πας σε μαγαζι που κανει και εγκαταστασεις αυριο λοιπον παιρνω την νεα καρτα και μετα υπομονη παλι στο τηλ

λοιπον εμενα παρολο που ειχα σκετη καρτα και ειχα διακοψει απο το καλοκαιρι του 10, μου εστειλαν δωρεαν τον 831. Αμα επιμεινετε θα τον παρετε κι εσεις δωρεαν. Αλλα πρεπει να σας τον στειλουν με courier. Απο κατάστημα πληρώνετε.

Εαν παρετε sportpack προσφορα για φιλαθλους και εχετε ηδη δεκτη και καρτα pace 831 η 865 απο παλιοτερη συνδομη που εχει διακοπη η nova ζητα και τελη επανασυνδεσης 10+ ευρω

λοιπον εμενα παρολο που ειχα σκετη καρτα και ειχα διακοψει απο το καλοκαιρι του 10, μου εστειλαν δωρεαν τον 831. Αμα επιμεινετε θα τον παρετε κι εσεις δωρεαν. Αλλα πρεπει να σας τον στειλουν με courier. Απο κατάστημα πληρώνετε.
τρεις φορές πήρα τηλέφωνο και δεν μου το δίνουν έπερεπε να έχω ήδη κάποιο παλιότερο δέκτη πανασατ ή είμαι σε μάυρη λίστα !!

δεν ξέρω γιατί δεν στον δίνουν εγώ πήγα μόνο με την κάρτα όπως μου είπαν και μου τον άλλαξαν και εγώ 2 χρονιά και κάτι κομμένο το είχα και εχτές άλλαξα και την κάρτα αφού η δική μου είχε πρόβλημα και πλέον παίζει όλα καλά λοιπόν πάρα την ταλαιπωρία

μπορει να θελει πανω απο 2 χρονια κομμενος :p

Last edited by a moderator:
Τραγική η εξυπηρέτηση της NOVA!!! Είχα πάρει πέρυσι το προπληρωμενο πακέτο των φιλάθλων με 299 ... και παράλληλα είχα και double play πάλι Forthnet με 19,90 ... Είπα λοιπόν να πάρω και πάλι φέτος την ίδια προσφορά στην ειδική τιμή των 150 αν το έκανα 3play... Τι το ήθελα με τους βλακες... Να σημειώσω εδώ πως η συνδρομή έληγε τέλος Αυγούστου... Με το που δίνω λοιπόν τον κωδικό του κουπονιού για τη φετινή προσφορά του πακέτου των φιλάθλων μου κόβουν όλα τα NOVASPORTS!!! Αιτία λέει η αναβάθμιση του 2play σε 3play!!! Ετσι είμαι χωρίς τα αθλητικά εδώ και 2 ημέρες ενώ η συνδρομή μου έληγε 28 Αυγούστου και έχω προπληρώσει ήδη και αλλά 150 για φέτος...... Τα συμπεράσματα δικά σας... Ασε που έχω φάει ατελείωτες ώρες στο τηλεφωνικό τους κέντρο... Ελεος!!! Χωρίς πλάκα όποιος το σκέφτεται για NOVA... Ας το ξανά σκεφτεί καλύτερα...

Επεξεργασία:
Μετά από επικοινωνία πριν από λίγο... μου είπαν για ενεργοποίηση από βδομάδα!!!!!!! Καλά ότι να'ναι... Ερχεται και 15αύγουστος... Τραγική NOVA..............

Κανένα νέο για την προσφορά της Νόβα προς τους φιλάθλους από άλλη ομάδα υπάρχει?
Είμαι Πανιώνιος και ούτε πέρσι είχε βάλει την προσφορά η ομάδα μου.Θα ήθελα να την αγοράσω μιας και μ'ενδιαφέρει,από οποιαδήποτε ομάδα εκτός από ΠΑΟ/ΟΣΦΠ.
Εχουμε κάτι νεώτερο από άλλες ομάδες?

Κανένα νέο για την προσφορά της Νόβα προς τους φιλάθλους από άλλη ομάδα υπάρχει?
Είμαι Πανιώνιος και ούτε πέρσι είχε βάλει την προσφορά η ομάδα μου.Θα ήθελα να την αγοράσω μιας και μ'ενδιαφέρει,από οποιαδήποτε ομάδα εκτός από ΠΑΟ/ΟΣΦΠ.
Εχουμε κάτι νεώτερο από άλλες ομάδες?

Ορίστε ο Ατρόμητος.
http://atromitos-store.gr/el/home

Μετά από επικοινωνία πριν από λίγο... μου είπαν για ενεργοποίηση από βδομάδα!!!!!!! Καλά ότι να'ναι... Ερχεται και 15αύγουστος... Τραγική NOVA..............,

Σε εμένα πήρε 9 μέρες, μου το είχαν πει, όμως.
Αν κάποιος είναι νέος πελάτης, ή επανασυνδέεται, γίνεται πολύ πιο γρήγορα.
Πιστεύω οι μπούρδες να το φτιάξουν σε όλους, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα...:beatnik2:

Εμένα απο την άλλη ΔΕΝ μου το είχαν πει...
...και ΔΕΝ είμαι ουτε Νέος πελάτης ούτε επανασυνδέθηκα!!!
Και μου έχουν χαλάσει απίστευτα τη διάθεση... μιας και συνέστησα την προσφορά σε φίλο και τραβάει τα ίδια και βεβαίως μου την λέει και από πάνω... Ανίκανοι... Αντί να σε εξυπηρετούν... Σε φτιάχνουν και με το παραπάνω:(

μια στιγμη να καταλαβω παιδια
θελετε να πειτε οτι δινοντας τον αριθμο του κουπονιου
δεν σου στελνουν αμεσως σημα για επανασυνδεση η αναβαθμιση απτο σταρτ-πακετο
αλλα πρεπει να περιμενεις για μερες?
μου ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι συμβαινει αυτο

Να δω και εγω ποτέ θα με ενεργοποιησουν. Θα περιμένω μέχρι Παρασκευή μετά θα πέσει τηλ .

Για να μην τους βρυζουμε συνεχεια. Εγω ανανεωση και ο αδερφος μου καινουργια συνδεση σε ενα λεπτο μας εξυπηρετησαν. Ο ενας πηρε στις 11 το πρωϊ και εγω 2 το μεσημερι. Κανενα προβλημα

Το προπληρωμενο των ΠΑΕ για 3play βγαινει στα 149 ? Γιατι καπου ειδα για 300 . Αρα βγαινει καπου 12,50 ?

Παιδιά χωρίς πλάκα είναι γεγονός... Λέτε να κάθομαι να τα γράψω για πλάκα;;; Είναι απλά τραγικοί... Μου είπε η χθεσινή τηλεφωνήτρια πως πρέπει να αλλάξει ο λογαριασμός του 2play σε 3 play και θα έρθει και πιστωτικός λογαριασμός για τις μέρες που έχασα (έληγε η συνδρομή μου από το περσινό πακέτο φιλάθλων στις 28 Αυγούστου) και της λέω πιες τα σε καφέ.... Δεν πειράζει απλά ενεργοποίησε τώρα τα αθλητικά. Οχι κύριε δεν μπορώ να το κάνω αυτό είναι αρμοδιότητα του τμήματος 3play θα πρέπει εκείνοι να σας ενεργοποιήσουν... Υπομονή... Τι υπομονή ΕΛΕΟΣ