NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Καλήσπερα σε όλους. Καινούργιος στην πάρεα του φόρουμ. Θέλω να ρωτήσω τον φίλο stelioskk αν το πακέτο είναι άμεσα διαθέσιμο στην μπουτικ του ΠΑΟΚ ή αναμένεται τις επόμενες μέρες. Ρωτάω γιατί τους πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί και δεν ήξεραν τίποτα για την προσφορά κι έτσι αναγκάστηκα να παραγγείλω on-line από τον παναθηναϊκό. Ούτε στη σελίδα της μπουτικ υπάρχει κάτι σχετικό.

Δυστυχώς παιδιά δεν γνωρίζω περαιτέρω πληροφορίες... Έμαθα απλώς ότι το έφερε η μπουτίκ του ΠΑΟΚ χθες. Λογικά αν όχι ήδη, σε λίγες ημέρες (απο δευτερα) θα είναι κανονικά διαθέσιμο για αγορά!

Είπαμε ΟΧΙ!
Κάνεις λάθος, το όχι ισχύει για όσους έχουν τιμή προσφοράς για το 3play + cinema pack στα 39,90 - ο λόγος είναι ότι δε συνδυάζονται δύο προσφορές. Για εμάς που έχουμε τιμή καταλόγου χωρίς έξτρα κινητά κτλ (44,90), ισχύει. Σκέφτομαι να το βάλω κι εγώ τώρα που το δίνει και ο ΠΑΟΚ.

Αν έχεις σκοπό να το πάρεις από τον ΠΑΟΚ,ρώτα τη Forthnet αν θα έχεις 12 μήνες δωρεάν το multivew.Γιατί έχουν αλλάξει τα τιμολόγια και με sports pack δίνουν 12 μήνες δωρεάν το multivew,ενώ με το cinema μονό 6.Θα είναι πολύ καλή περίπτωση οι 12 μήνες δωρεάν multivew.

Last edited by a moderator:
Αν πας στη σελίδα της Forthnet στο 3play,θα δεις στο τιμοκατάλογο(pdf),αλλά και στην πρόσθεση υπηρεσιών ότι με το sport πακέτο έχεις δωρεάν 12 μήνες multivew και μάλιστα ανεξαρτήτου τρόπου πληρωμής.Ενώ με το cinema έχεις 6 μήνες δώρο.Γι αυτό ρωτάω,αν πάρεις το πακέτο από τις ομάδες,κανονικά δεν θα πρέπει να έχεις πάλι τους 12 μήνες multivew δωρεάν?

http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayFormJul13.aspx?a_id=6208

Last edited:
κανονικα ναι, αλλα επειδη μιλαμε για την νοβα δεν ισχυει το κανονικα. Στο τηλ την προηγουμενη πεμπτη μου ειχαν πει 9.9 τον μηνα. ποτε βγηκε αυτη η προσφορα για το 3play?

Εγώ παρατήρησα τις νέες τιμές πριν από λίγες μέρες. Ξαναπάρε τους και πες τους το.Ότι δηλαδή με κάθε πακέτο novasports έχεις 12 μήνες δωρεάν multivew,ανεξαρτήτου τρόπου πληρωμής.Αν το πάρεις από τις ομάδες και πάλι δεν θα πρέπει να ισχύει?

Κάνεις λάθος, το όχι ισχύει για όσους έχουν τιμή προσφοράς για το 3play + cinema pack στα 39,90 - ο λόγος είναι ότι δε συνδυάζονται δύο προσφορές. Για εμάς που έχουμε τιμή καταλόγου χωρίς έξτρα κινητά κτλ (44,90), ισχύει. Σκέφτομαι να το βάλω κι εγώ τώρα που το δίνει και ο ΠΑΟΚ.

Το ρώτησες σίγουρα?Εγώ που ρώτησα προχθές το βράδυ,μου είπαν ότι δε συνδυάζεται με τίποτα με τα novacinema.

Last edited by a moderator:
Δυστυχώς παιδιά δεν γνωρίζω περαιτέρω πληροφορίες... Έμαθα απλώς ότι το έφερε η μπουτίκ του ΠΑΟΚ χθες. Λογικά αν όχι ήδη, σε λίγες ημέρες (απο δευτερα) θα είναι κανονικά διαθέσιμο για αγορά!

OK. Να 'σαι καλά φίλε.

Εχω κοψει τη νοβα εδω και καποια χρονια.Υπαρχει χρονικος περιορισμος για την ενεργοποιηση του nova sports pack για φιλαθλους?Δηλ γινεται να το ενεργοποιησω τελος Αυγουστου?Ρωταω,γιατι στο πακετο της ομαδας του λιμανιου λεει οτι 'η προσφορα ισχυει μεχρι 16/8/2013'.
Δεκτη ειχα τον panasat.Αν παρω το πακετο θα μου στειλουν δωρεαν δεκτη ή πρεπει να αγορασω?

Θα πας με τον Panasat σε ένα κατάστημα Forthnet και θα στον αλλάξουν δωρεάν.Και θα έχεις με την αλλαγή δέκτη και 6 μήνες δωρεάν HD.Προϋπόθεση βέβαια,ο Panasat να ήταν στο όνομά σου.Η προσφορά ισχύει μέχρι 15/9,άρα θα μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέχρι τότε.Πάρε τηλ. τη ΝΟΒΑ και ρώτα.

Ενδιαφερομαι για το πακετο των φιλαθλων αλλα για το nova επιγεια sports με τα 149,00Ε (δεν θελω να μπλεκω με 2 lnb και να κατεβαζω 2 καλωδιο)...αν μπορει καποιος να με ενημερωσει αν ειναι καλη η καλυψη του nonasports1 για την superleague (για τον παναθηναικο κυριως) και αν μετα την φαση των ομιλων στο chl δειχνει εκει τον καλυτερο αγωνα της Τριτης (για την euroleague ξερω πως δεν την δειχνει εκει)...Ευχαριστω!