Καλήσπερα σε όλους. Καινούργιος στην πάρεα του φόρουμ. Θέλω να ρωτήσω τον φίλο stelioskk αν το πακέτο είναι άμεσα διαθέσιμο στην μπουτικ του ΠΑΟΚ ή αναμένεται τις επόμενες μέρες. Ρωτάω γιατί τους πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί και δεν ήξεραν τίποτα για την προσφορά κι έτσι αναγκάστηκα να παραγγείλω on-line από τον παναθηναϊκό. Ούτε στη σελίδα της μπουτικ υπάρχει κάτι σχετικό.
Κάνεις λάθος, το όχι ισχύει για όσους έχουν τιμή προσφοράς για το 3play + cinema pack στα 39,90 - ο λόγος είναι ότι δε συνδυάζονται δύο προσφορές. Για εμάς που έχουμε τιμή καταλόγου χωρίς έξτρα κινητά κτλ (44,90), ισχύει. Σκέφτομαι να το βάλω κι εγώ τώρα που το δίνει και ο ΠΑΟΚ.Είπαμε ΟΧΙ!
Κάνεις λάθος, το όχι ισχύει για όσους έχουν τιμή προσφοράς για το 3play + cinema pack στα 39,90 - ο λόγος είναι ότι δε συνδυάζονται δύο προσφορές. Για εμάς που έχουμε τιμή καταλόγου χωρίς έξτρα κινητά κτλ (44,90), ισχύει. Σκέφτομαι να το βάλω κι εγώ τώρα που το δίνει και ο ΠΑΟΚ.
http://www.avclub.gr/forum/showthre...άθλους?p=1056847113&viewfull=1#post1056847113Το προπληρωμενο των ΠΑΕ για 3play βγαινει στα 149 ? Γιατι καπου ειδα για 300 . Αρα βγαινει καπου 12,50 ?
Δυστυχώς παιδιά δεν γνωρίζω περαιτέρω πληροφορίες... Έμαθα απλώς ότι το έφερε η μπουτίκ του ΠΑΟΚ χθες. Λογικά αν όχι ήδη, σε λίγες ημέρες (απο δευτερα) θα είναι κανονικά διαθέσιμο για αγορά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.