NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Από superleague θα δεις περίπου τους μισούς αγώνες της ομάδας σου. Μετά τη φάση των ομίλων δείχνει τον πιο ενδιαφέροντα αγώνα της Τρίτης.

Σ ευχαριστω Σεραφειμ!Φιλε αξιζει η οχι θα φανει παντως ειναι και 150Ε φθηνοτερο...

Last edited:
Εγώ απο προηγουμενη Δευτερα περιμένω ακόμα ενεργοποίηση. Ο καθένας λέει τα δικά του . Εκτός απο άσχετοι ειναι και ανεύθυνη . Που να απευθυνθώ τελικά ? μια εβδομάδα ειναι αρκετό . Οταν ειναι να τα απενεργοποιησουν στο λεπτό γίνεται .

Εμένα μου πήρε 9 μέρες για ενεργοποίηση, κοντά είσαι.
Αλλά τους έκανα και τηλέφωνο στη βδομάδα, για να δω μπας και κάτι πήγε στραβά.
Κατόπιν, μου ενεργοποίησαν τα hd σε 7 μέρες, ραγδαία βελτίωση.:beatnik2:

καλησπερα
αγορασα το πακετο απο ομαδα..... για τον αδελφο μου... δεχ ειχε στο παρελθον ξανα συνδρομη.... δικαιουται δωρεαν τον δεκτη καθως και την εγκατασταση??

49 ευρώ για τον 831, 50 ευρώ για την εγκατάσταση,10 ευρώ για το πιάτο.Εκτός κι αν ξέρεις να τα βάλεις μόνος σου.

γιατι τοσες μερες για ενεργοποιηση? δηλαδη αμα τους παρω και τους δωσω τον κωδικο δεν θα το κανουν κατευθειαν?

Έλα ντε,αυτή την απορία έχω κι εγώ.Πέρυσι που το πήρα το ενεργοποίησα άμεσα εντός λίγων λεπτών,μέχρι να μου περάσουν τα στοιχεία,καθώς μιλούσαμε από το τηλέφωνο.Μετά από αυτό εντός ελάχιστων δευτερολέπτων είχα σήμα.Δεν καταλαβαίνω τι έχει αλλάξει φέτος και καθυστερεί τόσο,σύμφωνα με αυτά που μας λένε κάποιοι από αυτούς που το αγόρασαν.

μηπως οσοι αργουνε ειναι καινουργιοι συνδρομητες? λογικα σε παλιους συνδρομητες θα γινεται αμεσα αφου υπαρχουν τα στοιχεια

Εγώ νέος πελάτης, πρώτη φορά nova και η ενεργοποίηση έγινε αμέσως. Πιο πολύ ταλαιπωρήθηκα στον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να αποκτήσω τον αποκωδικοποιητή και την κάρτα. Στο τηλεφωνικό κέντρο κάθε υπάλληλος μου τα έλεγε διαφορετικά. (Να μη σχολιάσω για την αναμονή).

Ακριβώς.. τα παιδιά που περιμένατε ειχατε παλαιοτερα συνδεση; Εγω παλαιος συνδρομητης nova που ειχα διακόψει κ με 2play να τρεχει. 2 Ιουνιου, 20.00 πηγα στo καταστημα forthnet κ εκανα την αλλαγη στο 3play 29.90 +10 τα αθλητικά, 3 Ιουλιου 11.00 το πρωι ειχε ερθει μηνυμα στο κινητό για επιτυχή μεταφορά, στις 14.00 της ιδιας ημερας νοβα + HD επαιζαν.. Δε θελω να πω ο,τι ετσι ειναι, απλα παραθέτω την εμπειρία μου, μιας και φαινεται πως ημουν τυχερος..

Όντως ήσουν τυχερός(κι εγώ DP eco είχα και πήγα πολύ νωρίτερα από σένα και έκανε 10 μέρες να γίνει η αλλαγή σε 3play),αλλά τα παιδιά μιλούν για καθυστέρηση στο πακέτο των φιλάθλων,όχι για το 3play.Αυτό είναι το περίεργο.Καθυστέρηση για κάτι που ενεργοποιείται αμέσως?

Last edited:
ναι το ξερω, αλλα η ενεργοποιηση ειναι ενεργοποιηση, οπως για παραδειγμα και να επαιρνες το nova-in a box.. Απο τη στιγμη που εχεις καταχωρηθεί, δε θα επρεπε να παιρνει χρονο.

Edit: Στο παραπανω μηνυμα εγραψα καταλάθος ενεργοποιηση 3 Ιουλιου. Εννοουσα 3 Ιουνιου, την επομενη μερα.

Ας μας εξηγήσει κάποιος από τα παιδιά που πήραν την προσφορά των φιλάθλων,τι ακριβώς έκαναν,βήμα-βήμα.Δηλαδή πήραν τηλ. στη NOVA,έδωσαν στοιχεία και αριθμό κάρτας και αντί να τους ενεργοποιήσουν άμεσα τους είπαν ότι θα τους καλέσουν αυτοί για ενεργοποίηση?Γιατί αν είναι έτσι,τότε η κατάσταση είναι για γέλια.Ή μάλλον όχι για γέλια,για κλάματα.

Το κατάλαβα ότι εννοούσες 3 Ιουνίου.

Εγώ είχα το απλό 3play και αγόρασα από μαγαζί ομάδας την προσφορά έναντι 149 ευρώ.
Κάλεσα το μυθικό 18345 μετά από αναμονή Jack Daniels, τους έδωσα τον κωδικό, και μου είπαν ότι θα πάρει καμιά βδομάδα.
Στη βδομάδα τους πήρα πάλι τελέφωνο (πρωί-πρωί όμως, μη γίνουμε και αλκοολικοί) και μου είπαν ότι το αίτημα μου έχει καταχωρηθεί επιτυχώς και σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.
Σε 2 μέρες, πράγματι, πήραν μπρος τα καναλάκια (αφού έλαβα πρώτα τα γνωστά μηνυματάκια στο κινητό για επιτυχή καταχώρηση αιτήματος, τώρα ανοίξτε σαμπάνιες κλπ).
Κατόπιν, αιτήθηκα ενεργοποίηση των hd καναλιών, γιατί με είχε μπερδέψει στην αρχή κάποιος υπάλληλος.
Η ίδια διαδικασία, μόνο που αυτή τη φορά πήρε μόνο 7 μέρες.
Πρέπει να έχει μπλοκάρει το συστηματάκι τους, γιατί έχει πέσει πολύ κόσμος στο 3play. Αργούν πολύ, ειδικά στις μετατροπές.
Επειδή όμως πλησιάζει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πιστεύω να το τρέξουν κάπως, κάντε τηλέφωνα και πιέστε τους λίγο.

@Kostikos. Άστα αυτά. 2 Ιουνίου έκανες αίτηση, 3 Ιουλίου σε συνδέσανε!:flipout:

αυτες τις προσφορες για τις ομαδες που εβγαλαν..μιση τιμη.. περιλαμβανονται μεσα στα 300 ευρω κ το κοστος τηλεφωνιας κ νετ?? η μονο των καναλιων// αυτο με μπερδεψε..ευχαριστω

Last edited by a moderator:
Ας μας εξηγήσει κάποιος από τα παιδιά που πήραν την προσφορά των φιλάθλων,τι ακριβώς έκαναν,βήμα-βήμα.Δηλαδή πήραν τηλ. στη NOVA,έδωσαν στοιχεία και αριθμό κάρτας και αντί να τους ενεργοποιήσουν άμεσα τους είπαν ότι θα τους καλέσουν αυτοί για ενεργοποίηση?Γιατί αν είναι έτσι,τότε η κατάσταση είναι για γέλια.Ή μάλλον όχι για γέλια,για κλάματα.

Το κατάλαβα ότι εννοούσες 3 Ιουνίου.

σαυτους που ειχαν παλια νοβα η ενεργοποιηση οπως εχω ξαναπει γινεται σε 10 λεπτακια
δυστυχως αντιθετα με τι ειχες αναφερει παλιοτερα ισχυει τελος επανασυνδεσης 10,24

δηλ αντι για 52 που κανει το πακετο μαζι με νετ κ τηλεφωνο ποσο θα βγαινει??