NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Παιδια ειμαι παλιός συνδρομητής και έχω διακόψει εδώ και τρεις μήνες , εάν κανω το 3play και πάρω το πακέτο των φιλάθλων 1. Θα χρειαστεί τέλος επανασυνδεσης 2. Οι προσφορές της forthnet για δωρεάν HD , 3D , και multiview για 12 μήνες ισχύουν ? Σε ηχητικό μήνυμα παίρνοντας τηλεφωνο την forthnet λέει πως λόγω αναβάθμισης κάποιον καναλιών σε mpeg4 θα χρειαστεί αλλαγή του αποκωδικοποιητη , τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση πρεπει να αγοράσουμε καινούργιο αποκωδικοποιητη?

Φίλε μου, δε ξέρω τι θέση έχεις στην εταιρεία Forthnet αλλά αν μπορείς μίλα με κάποιον υπεύθυνο και ζήτα του να σου πει σε πιο σημείο των όρων χρήσης της προσφοράς των ομάδων αναγράφεται - είτε στο πακέτο που αγοράζεις είτε αλλού - πως δε μπορεί να συνδυαστεί με το πρόσθετο πακέτο 3play "όλα τα novacinema". Με έχει εκνευρίσει τόσο το συγκεκριμένο ζήτημα που είμαι αποφασισμένος να το τραβήξω στα άκρα. Πουθενά δεν αναγράφεται ότι υπάρχει αυτός ο περιορισμός - απαγόρευση. Όταν κάποιο eshop βάλει λάθος τιμή και εσύ αγοράσεις, δε μπορούν να σου πουν μετά "συγνώμη, λάθος". Έτσι κι εδώ, αφού δε το έγραψαν, όποια κι αν θέλουν να είναι η πολιτική τους, είναι υποχρεωμένοι να συμπεριφερθούν όπως προβλέπεται. Αφού στους όρους πουθενά δεν αναγράφεται αυτός ο περιορισμός, είναι υποχρεωμένοι να τον άρουν. Με το καλό ή με το ζόρι.

Ήδη έχω μιλήσει σε δικηγόρο γι' αυτό το θέμα.

malakudi, αντιλαμβάνομαι και τη λογική σου και τον εκνευρισμό σου. Εγώ από την πλευρά μου, σας είπα αυτό που ρώτησα και έμαθα ότι ισχύει. Ότι δηλαδή αν πάρεις αυτή την προσφορά μέσω μιας ΠΑΕ (προπληρωμή 149 ευρώ τα κανάλια Novasposrts) πρέπει να έχεις το Nova 3play (29,90). Δεν μπορείς να προσθέσεις πάνω σε αυτό κάτι άλλο, όπως πακέτο για κινητά ή διεθνή ή κανάλια Novacinema. Έμαθα επίσης ότι από την αρχή έχουν ενημερώσει τις ΠΑΕ (προφανώς τα εμπορικά τμήματα με τα οποία συνεργάζονται) για τις προϋποθέσεις αυτές. Υποθέτω ότι αυτός είναι και ο λόγος που η ΠΑΕ σου επέστρεψε τα χρήματα για το πακέτο που τους πήγες πίσω (αν ήσουν εσύ αυτός και δεν σε μπερδεύω με άλλον συμφορουμίτη).
Η μη αναγραφή των προϋποθέσεων αυτών πάνω στους όρους χρήσης, η λογική που υπάρχουν, κλπ με βρίσκουν κι εμένα σύμφωνο μαζί σου. Δεν μπορώ όμως να μπω στη διαδικασία που μου ζητάς και ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Προσπαθώ να βοηθήσω όποιον και όταν μπορώ, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Να συμπληρώσω ότι εκτός από την προσφορά με 149 ευρώ που περιγράφεται παραπάνω, υπάρχει και η προσφορά (πάλι μέσω ΠΑΕ εννοώ) με 299 ευρώ που αφορά standalone Nova.

Last edited:
Παιδια ειμαι παλιός συνδρομητής και έχω διακόψει εδώ και τρεις μήνες , εάν κανω το 3play και πάρω το πακέτο των φιλάθλων 1. Θα χρειαστεί τέλος επανασυνδεσης 2. Οι προσφορές της forthnet για δωρεάν HD , 3D , και multiview για 12 μήνες ισχύουν ? Σε ηχητικό μήνυμα παίρνοντας τηλεφωνο την forthnet λέει πως λόγω αναβάθμισης κάποιον καναλιών σε mpeg4 θα χρειαστεί αλλαγή του αποκωδικοποιητη , τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση πρεπει να αγοράσουμε καινούργιο αποκωδικοποιητη?

αυτήν την στιγμή έχεις τληεφωνία-internet απο forthnet και απλά έχεις διακόψει την nova που είχες παλαιότερα;

Εγώ είχα διακόψει το 2play+sports pack από τον απρίλιο αλλά σήμερα αγόρασα από το red store το πακέτο προσφοράς με τα 299 ευρώ και θα συνδεθώ με μόνη επιβάρυνση 10 ευρώ για επανασύνδεση

Εγώ είχα διακόψει το 2play+sports pack από τον απρίλιο αλλά σήμερα αγόρασα από το red store το πακέτο προσφοράς με τα 299 ευρώ και θα συνδεθώ με μόνη επιβάρυνση 10 ευρώ για επανασύνδεση

Ένας τρόπος να γλυτώσεις τα 10 ευρω είναι να περιμένεις για προσφορά Δωρεάν επανασύνδεσης και μετά να ενεργοποιήσεις το πακέτο

Άρα +5 ευρώ.
Θα σου βγει δηλαδή ένα 50άρι τον μήνα.

Μίλησα σήμερα με εξυπηρέτηση πελατών.
Τα HD δεν τα δίνουν δωρεάν, ούτε Multiview φυσικά με την προσφορά των 150.
Γενικά σε αντιμετωπίζουν σαν να μην είσαι στο sports pack, από ότι κατάλαβα.

Σκεφτόμουν να το βάλω το πακέτο(από 2play forthnet φίλου που δεν θέλει Nova), αλλά τώρα....

Last edited by a moderator:
κακό αυτό, τουλάχιστον το HD για κάποιους μήνες ας το έδιναν......

μήπως ρώτησες: εγώ που έχω ήδη forthnet τηλεφωνία-internet (forthnet2play economy) αν το κάνω 3play και μετά πάρω και την προσφορά novasports (στα 150ευρώ) θα πληρώσω τίποτα επανασύνδεση ή κάτι άλλο; εξοπλισμό δορυφορικό έχω ήδη απο nova

Last edited by a moderator:
Δεν ρώτησα αλλά νομίζω πως δεν πληρώνεις τίποτα.
0
Ο πατέρας μου που ήταν παλιά συνδρομητής και έκανε το απλό 3play δεν πλήρωσε τίποτα(πλην δέκτη).

Φιλος μου εβαλε το πακετο απο την μπουτικ του ολυμπιακου, ειχε την προσφορα με τα 720' προς κινητα και η forthnet του τα εκοψε και τον χρεωνει κανονικα τις κλησεις προς κινητα. Τους πηρε τηλεφωνο και τους ειπαν οτι ετσι γινεται οταν καποιος βαλει αυτο το πακετο απο τις μπουτικ των ομαδων. Οποιος εβαλε αυτο το πακετο του κοψανε τα 720'?
Του ειπαν οτι και καλα τον εχουν ηχογραφησει οτι δεχεται να γινει αυτο οταν πηρε να ενεργοποιησει το πακετο αλλα δεν την ειχαν τωρα την ηχογραφιση και θα τον παρουν σε μια βδομαδα να την ακουσει.
Εχει παθει καποιος το ιδιο?

Δε μπορείς να συνδυάσεις δύο προσφορές, αυτό είναι λογικό. Το παράλογο είναι πως ακόμα κι αν θέλει να τα πληρώσει τα 720' κινητά (+5 ευρώ) ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ! Δε προσθέτουν τίποτα απολύτως στο πακέτο αυτό, και δε το αναφέρουν πουθενά!

Για το αν δίνουν δώρο τα HD στο πακέτο με τα 150 για όλα τα Novasports έχω πάρει 5-6 φορές τηλέφωνο.

Λαμβάνω ναι-όχι εναλλάξ.

Πραγματικά δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.
Δηλαδή εγώ πως να αποφασίσω?
Από το ποιος υπάλληλος ακουγόταν καλύτερα ενημερωμένος?

Δώρο μόνο για 2 μήνες με το 150ρη. Για 12 μήνες με το 240ρη (19,90*12). Αν όντως θες δηλαδή τα HD, η "προσφορά" των 150 είναι 200, μόλις 40 ευρώ φτηνότερη από το 19,90. Και με τα 19,90 μπορείς να προσθέσεις αν θες αργότερα novacinema ή κινητά, με το 150ρη όχι! Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του.

2 μήνες μόνο αν πάρεις καινούριο δέκτη νομίζω. Αλλιώς καθόλου λογικά.

Ξαναπήρα πάλι.

Εν τω μεταξύ τους ρωτάω αν θα καταργήσουν την χρέωση των ΗD όταν θα γίνει η μετάβαση σε mpeg-4 και με ρωτάνε αν εγώ(βασικά ο πατέρας μου έχει την συνδρομή αλλά εγώ πήρα τηλ να ρωτήσω) δεν έχω τώρα mpeg-4.

Τους λέω ότι πως να έχω mpeg-4 αφού τα κανάλια είναι mpeg-2 και νόμιζε ότι είχα panasat και μου έλεγε ότι πρέπει να κλείσει η κάρτα και διάφορα..
Ενώ ο δέκτης είναι ο 831.

Άλλο τρομερό που μου είπαν για τα HD είναι ότι για να τα έχεις δώρο πρέπει να βάλεις εντολή πληρωμής με πιστωτική και λέω εγώ θα το κάνω.
Μου λέει δεν γίνεται επειδή δεν το έβαλα από όταν έκανα αίτηση και τώρα δεν γίνεται.

Με σύνδεσαν και με το τμήμα για τις προσφορές των ΠΑΕ και η υπάλληλος δεν ήξερε τις προσφορές και τις έψαχνε εκείνη την ώρα.
5 λεπτά προσπαθούσε να με πείσει ότι σε υφιστάμενο 3play πρέπει να δώσω 300 για τα novasports..

Θα τρελαθούμε με αυτούς..
Αποφάσισα να μην αχοληθώ άλλο.
Δεν γίνεται να προσπαθώ να βρω ποιος εκπρόσωπος έχει δίκιο.
Ας τους μάθουν τι ισχύει και ίσως ξανασχοληθώ με δορυφορική συνδρομή.

Θα μείνω με το Νοva Go από φίλο.

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Δε μπορείς να συνδυάσεις δύο προσφορές, αυτό είναι λογικό.
Ναι στην θεωρία στην πράξη όμως έχουν κόψει και σε άλλον τα κινητά; Γιατί σε τόσες σελίδες δεν έχει γράψει κανείς κάτι αντίστοιχο.

το multiview συνδυαζεταο 100% ετσι? μου ειπαν ναι 3 φορες που πηρα τηλεφωνο αλλα δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι τελικα

Eki ναι,το multivew το θεωρούν κάτι διαφορετικό και σου επιτρέπουν(!) να το συνδυάσεις.Σίγουρο αυτό.Επίσης,επειδή αναφέρθηκε προηγουμένως,με το πακέτο των φιλάθλων δεν δίνεται καθόλου περίοδος δωρεάν θέασης των HD.Δίνονται 2 μήνες μόνο στην περίπτωση αγοράς νέου δέκτη.

Στο sportpack δίνονται δυο μήνες δωρεάν αν ενεργοποιησεις το 12 μηνο, δηλαδή +50 ευρώ στο πακέτο ( έχω το πακέτο των φιλάθλων και αγόρασα δέκτη ).