NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

και ομως δεν υπαρχει...πηrα τωρα μολις τηλ και ρωτησα... εχει καταργηθει για τους παναθηναικους..!!

Αλλα και παλι ρε παιδια..οπως τα υπολογιζω τωρα..ζητανε 300 ευρω μονο για τα sportspack..??? ενω τωρα το δινουν με 20 ευρω??? στην μια περιπτωση στου βγαινει 55 ευρω τον μηνα (30+25sports) και στην αλλη 49,90 ολα μαζι (3play) διορθωστε με εαν κανω λαθος....γιατι να προτιμήσω την προπληρωμένη..????

Πάρτην από τον Ατρόμητα, τότε.
Αν έχεις, ή αν βάλεις 3play, η τιμή είναι 149 ευρώ.
Αν δεν έχεις, είναι 300 ευρώ.

χαχαχαχαααααα...οχι λειβαδια λεω να παω...χαχαχαααα..!!!

Last edited by a moderator:
Η περιμένεις σήμερα να ανακοινωθεί η προσφορά για τους φίλους της ΑΕΚ...

Παιδιά άλλη μία ερώτηση:

Βλέπω εδώ http://www.olympiacos.org/sites/default/files/novaoffer.pdf ότι χρεώνει τον NovaBox HD 831. Εγώ που θα κάνω νέα σύνδεση υποχρεούμαι να τον αγοράσω με δικά μου λεφτά; Δεν δίνουν κάποιον SD αποκωδικοποιητή χωρίς χρέωση; Ή ακόμα και τον HD πιστεύω θα μπορούσαν να τον δώσουν δώρο.

Αυτό το Standard kit με τα 10 είναι o SD αποκωδικοποιητής;

Φίλε τον αποκωδικοποιητή τον πληρώνεις με 49 .Δεν δίνεται δωρεάν.
Αν κάνεις νέα σύνδεση 3Play δεν πληρώνεις κάτοπτρο ΑΛΛΑ πληρώνεις Κάτοπτρο 10 !!!!
Πάνω πάνω λέει ''Standard Kit 10 '' και πιο κάτω λέει:''Eγκατάσταση και κάτοπτρο Δωρεάν''!Άντε βγάλε άκρη.Πάντως σίγουρα το Router το παίρνεις δώρο!:antlers:
Τέλος πάντων εσύ υπολόγισε σαν Extra τα εξής: 49 (Δέκτης) + 10 (Standard Kit)+ 34,90 (Tέλος ενεργοποίησης) = 94

Last edited:
Aν κάνεις ένα σύνδεση 3play(και έχεις πάρει όλα τα Novasports με 149 πριν κάνεις την αίτηση) και βάλεις και πιστωιτκή(και χρεωστική δέχονται που λέγαμε σε ένα άλλο θέμα), ο δέκτης είναι δωρεάν και τα HD για 12 μήνες.

Σε αίτηση ενεργοποίησης που έγινε σήμερα το επιβεβαίωσα πάλι.

Το σίγουρο είναι ότι αν δεν προπληρώσει τα 149 και βάλει αυτό με τα 19.90 ,τότε ο δέκτης είναι δωρεάν και δώρο τα HD για 12 μήνες.
Με την προφορά των 149 σύμφωνα με το Link αυτό ,λέει ότι τον πληρώνεις τον δέκτη.
Καλύτερα να πάρει τηλέφωνο διοτί δεν είναι και σπάνιo φαινόμενο οι ασυμφωνίες μεταξύ των ίδιων υπαλλήλων της Nova....

Ανακοινώθηκε η προσφορά και για την ΑΕΚ και μάλιστα θα πωλείται και μέσω τηλ κέντρου που θα ανακοινωθεί σύντομα.

εχω ηδη forthnet εδω κ ενα χρονο τηλεφωνο κ ιντερνετ με 24.90 το μηνα
οπως ρωταει κ ο φιλος απο πανω εαν κανω την αιτηση για 3play κ στα καπακια μετα την ενεργοποιηση του χτυπαω κ την προσφορα των φιλαθλων με τα 149 τοτε ολα καλα?
κ για βοηθηστε λιγο για το πως θα παρουμε δωρεαν τον αποκωδικοποιητη-παραπανω φιλος ελεγε οτι εαν γινει πληρωμη με χρεωστικη(με VISA-οχι χρεωστικη να γινεται?)
γιατι κ τα 12.5 ευρω πολλα ειναι για την σουπερ λιγκα ποσο μαλλον για την ΑΕΚ της Γ'

Από ότι κατάλαβα πρέπει πρώτα να πάρεις το προπληρωμένο και μετά να κάνεις το 3play.
Έτσι έχεις τα ίδια προνόμια που έχε κάποιος που βάζει 3play με όλα τα novasports.

Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτός που τις παίρνει από τις ομάδες προπληρώνει, αλλά συνολικά λιγότερα χρήματα.

Αυτό είναι και το λογικό, αν και η Forthnet δεν φημίζεται για ορθολογική τακτική.

εγω που ρωτησα σημερα..μου ειπαν πως μπορωνα ζητησω κουπονι προπληρωμης στα 149ευρω απο ενα οποιοδηποτε οπαδικο καταστημα ...και μετα να παω με αυτο το κουπονι σε καταστημα forthnet τις περιοχης μου.. Να το πληρωσω και να κανω εδω αιτηση για 3play..!!!

Γνωριζει κανεις κατι παραπανω..?? να μου πει αν ισχυει αυτος ο τροπος..??

Εμένα μου είπαν πως μόνο μέσω τηλεφώνου και μετά courier γίνεται.

Όχι μέσω καταστήματος.

Εσένα σου είπαν να πληρώσεις δέκτη στο κατάστημα?

Γενικά από ότι έχω καταλάβει το θέμα είναι όταν ενεργοποιήσεις το 3play να φαίνεται ότι έχεις και τα Novasports(από το προπληρωμένο) για να πάρεις όλα τα προνόμια..