NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

ξερουμε αν θα βγει και φετος και ποτε περιπου βγαινει?

αν αρχίσετε να ρωτάτε από τώρα μάλλον δε θα ξαναβγεί η προσφορά!

Κατά την γνώμη μου τα 300 ευρώ για ένα χρόνο για το υπάρχον περιεχόμενο είναι πάρα πολλά.
Δεν γίνεται το sports pack της Nova(χωρίς συνδυαστικά) να έχει σχεδόν ίδια τιμή με το full pack του ΟΤΕ(χωρίς συνδυαστικά) και μάλιστα στο πρώτο να θέλει προπληρωμή.
Είναι εκτός πραγματικότητας.

Δικιο εχεις αλλα ας οψετε το Ελληνικο πρωταθλημα - το Τσαμπιονς λινγκ - το Ευροπα λινγκ - το Ευρωπαϊκο του μπασκετ - και τα Ευρωπαϊκα στο πολο

Σε ολα συμμετεχουν Ελληνικες ομαδες

σωστά. το φόρουμ περιμένουν άλλωστε οι της νόβα για να αποφασίσουν αν θα την βγάλουν.
ανούσια απάντηση

σωστά. το φόρουμ περιμένουν άλλωστε οι της νόβα για να αποφασίσουν αν θα την βγάλουν.
ανούσια απάντηση

ωραία λοιπόν αυξήστε τη ζήτηση για να δούμε και την πορεία των προσφορών...

Νομίζεις τους χαλάει να παίρνουν μπροστά τα 300 χωρίς δικαίωμα υπαναχώρησης? :)

Κατά την γνώμη μου τα 300 ευρώ για ένα χρόνο για το υπάρχον περιεχόμενο είναι πάρα πολλά.
Δεν γίνεται το sports pack της Nova(χωρίς συνδυαστικά) να έχει σχεδόν ίδια τιμή με το full pack του ΟΤΕ(χωρίς συνδυαστικά) και μάλιστα στο πρώτο να θέλει προπληρωμή.
Είναι εκτός πραγματικότητας.
Συμφωνώ, αλλά δεν παύει να είναι η καλύτερη προσφορά για nova σε περιοχές που δεν υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο forthnet. H επόμενη προσφορά είναι η 29.90 το full pack (μόνο για αυτές τις περιοχές και έχει γίνει επιλεκτικά)

Καλησπερα παιδια. Και εγω νομιζω οτι ειναι η καλυτερη προσφορα για vova σε περιοχές που δεν υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο forthnet. Λογικα σε λιγο καιρο πρεπει να μαθουμε αν βγαλουν ξανα την προσφορα sports pack μιση τιμη για φιλαθλους. Αν γνωριζει καποιος καμια πληροφορια ας μας ενημερωσει.

μην ανγχωνεστε παιδια,ακομα ειναι νωρις
σε κανα διμηνο υπολογιστε στα 299 ευρω
γιατι δυσκολα αλλαζει συνηθειες η νοβα

μην ανγχωνεστε παιδια,ακομα ειναι νωρις
σε κανα διμηνο υπολογιστε στα 299 ευρω
γιατι δυσκολα αλλαζει συνηθειες η νοβα

Ας δώσουν ομως τα hd στην ίδια τιμή.... Κρίμα ειναι...

Γιατί 299 ευρώ? Ένας φίλος (παλιός συνδρομητής Nova) πήρε πέρσυ το πακέτο της ΑΕΚ με 199.

Γιατί 299 ευρώ? Ένας φίλος (παλιός συνδρομητής Nova) πήρε πέρσυ το πακέτο της ΑΕΚ με 199.

Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν το επίγειο και δεν είχε όλα τα κανάλια.

Ξέρει κανείς όταν περάσει ο χρόνος μετά τι γίνεται?
1.Πρέπει να τηλεφωνήσεις για διακοπή, διότι αλλιώς ξεκινούν οι χρεώσεις?
2.Σου τηλεφωνούν αυτοί?
3.Αν θέλεις ξανά την προσφορά την ξανα αγοράζεις με την ίδια διαδικασία? (αν ισχύει φυσικά)

2.Σου τηλεφωνούν αυτοί?
3.Αν θέλεις ξανά την προσφορά την ξανα αγοράζεις με την ίδια διαδικασία? (αν ισχύει φυσικά)

ρώτα μήνυμα στο nova official support που θα σου πούνε τι γίνεται με την προσφορά

2.Σου τηλεφωνούν αυτοί?
1)φυσικα και πρεπει να τους τηλεφωνησεις δυο βδομαδες περιπου πριν τη ληξη του πακετου
2)θα σου τηλεφωνησουν μονο αν αναφερεις διακοπη για να σου κανουν μια προσφορα
3)ναι και θα ισχυει κανονικα απτην ημερα που τελειωνει το προηγουμενο πακετο σου

Θεωρητικά αν δεν τηλεφωνήσεις δυο εβδομάδες -περίπου- πριν τη λήξη του πακέτου, και περάσει ο χρόνος, ξεκινάει η χρέωση ανά μήνα!
Πράγμα που με βρίσκει αντίθετο, έπρεπε να σου το κόβουν δηλαδή.

:2thumb22sup:

Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν το επίγειο και δεν είχε όλα τα κανάλια.

Βλέπει μέσω δορυφόρου. Το είδα με τα ματάκια μου. Και μάλιστα το υπολογίσαμε γύρω στα 16 ευρώ το μήνα, που ειναι πολύ καλή τιμή.

Παιδιά θέλει πολύ καλή διαπραγμάτευση. Εγώ αυτό έχω καταλάβει.