NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Βλέπει μέσω δορυφόρου. Το είδα με τα ματάκια μου. Και μάλιστα το υπολογίσαμε γύρω στα 16 ευρώ το μήνα, που ειναι πολύ καλή τιμή.

Παιδιά θέλει πολύ καλή διαπραγμάτευση. Εγώ αυτό έχω καταλάβει.

Μήμπως πήρε το sports pack για φιλάθλους με 149+50 τον δέκτη και έβαλε και 3play με 29,9/μήνα?

Την προσφορα την παιρνω και τις δυο χρονιες που βγηκε. Μολις περασει η ημερομηνια που ληγει παπαλα η εικονα. Αγοραζεις την καινουργια καρτα και δινεις τον κωδικο της και παλι η εικονα ο.κ

Μονο 299 την παιρνω απο τον Ολυμπιακο και φυσικα οποιος θελει απο της αλλες ομαδες

αρκει να μη πεσεις στη περιπτωση και σου χρεωσουν τελη επανασυνδεσης για ναχεις παλι την εικονα...

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Μήμπως πήρε το sports pack για φιλάθλους με 149+50 τον δέκτη και έβαλε και 3play με 29,9/μήνα?

Τον είχε τον Pace, μιας και ήταν συνδρομητής παλαιότερα. Οπότε μάλλον για αυτό πέτυχε τόσο καλή τιμή. Triple play δεν έχει.

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Ο μόνος λόγος που μου ακούγεται περίεργο είναι ότι την πήρε απ την ομάδα και όχι απ τη Νόβα, οπότε πώς ο μεταπωλητής ΑΕΚ μπορεί και κάνει τέτοια έκπτωση?

αρκει να μη πεσεις στη περιπτωση και σου χρεωσουν τελη επανασυνδεσης για ναχεις παλι την εικονα...

Και αλλοι φιλοι μου που εχουν την προσφορα οταν τελειωσε και πηραν καινουργια ουσιαστικα εγινε απο το μηδεν

Την προσφορα την παιρνω και τις δυο χρονιες που βγηκε. Μολις περασει η ημερομηνια που ληγει παπαλα η εικονα. Αγοραζεις την καινουργια καρτα και δινεις τον κωδικο της και παλι η εικονα ο.κ

Και αυτό είναι το σωστό κατά τη κρίση μου, και όχι όπως το δώρο των hd καναλιών όπου μετά από 2 μήνες χρεώνεσαι!

Μονο 299 την παιρνω απο τον Ολυμπιακο και φυσικα οποιος θελει απο της αλλες ομαδες
Στους όρους λέει ότι μετά τη λήξη ανανεώνεται αυτόματα σε αορίστου χρόνου, κάτι που κανείς δεν το θέλει υποθέτω. Εφόσον είναι έτσι, μια χαρά.

ρώτα στο nova afficial support .Αυτοί σίγουρα κάτι θα παραπάνω θα ξέρουν από εμάς

Φίλε kostakis, όπως και tostimo, franko, antrikos, kokoretsakias, termitis, tostakias, ventour κ.ά. που έχετε κάνει εγγραφή τον Ιανουάριο του 2014, γράφετε τα ίδια πράγματα και παραπέμπετε στο official support, διαβάστε εδώ και θα δείτε πως έχει απαντηθεί το ερώτημα...

έχει περάσει πάνω από μήνας που έχει απαντηθεί και μπορεί κάτι να έχει αλλάξει δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα μια ερώτηση

Πάντως από τη Forthnet μου είχαν πει ότι θα υπάρξει σίγουρα και φέτος προσφορά για φιλάθλους.

Toν Αύγουστο λήγει το πακέτο μου, υπάρχει περίπτωση να μου το ανανωθεί αυτόματα στο κανονικό στα 60 ευρώ, κάτι που δεν επιθυμώ ή πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο για τη διακοπή; (Την πρώτη φορά που το ενεργοποίησα, μου είπαν να πάω σε κατάστημα forhtnet να κάνω σύμβαση novasports pack και μόλις έγινε τους πήρα τηλέφωνο για να τους δώσω τον κωδικό για να μη εκδοθεί λογαριασμός).

μετα την απομακρηνση του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζετε οπως λεει ο λαος μας.......... ειναι μεχρι να βαλουμε την υπογραφη μας μετα ασε!