Βλέπει μέσω δορυφόρου. Το είδα με τα ματάκια μου. Και μάλιστα το υπολογίσαμε γύρω στα 16 ευρώ το μήνα, που ειναι πολύ καλή τιμή.
Παιδιά θέλει πολύ καλή διαπραγμάτευση. Εγώ αυτό έχω καταλάβει.
Μήμπως πήρε το sports pack για φιλάθλους με 149+50 τον δέκτη και έβαλε και 3play με 29,9/μήνα?
αρκει να μη πεσεις στη περιπτωση και σου χρεωσουν τελη επανασυνδεσης για ναχεις παλι την εικονα...
Την προσφορα την παιρνω και τις δυο χρονιες που βγηκε. Μολις περασει η ημερομηνια που ληγει παπαλα η εικονα. Αγοραζεις την καινουργια καρτα και δινεις τον κωδικο της και παλι η εικονα ο.κ
Στους όρους λέει ότι μετά τη λήξη ανανεώνεται αυτόματα σε αορίστου χρόνου, κάτι που κανείς δεν το θέλει υποθέτω. Εφόσον είναι έτσι, μια χαρά.Την προσφορα την παιρνω και τις δυο χρονιες που βγηκε. Μολις περασει η ημερομηνια που ληγει παπαλα η εικονα. Αγοραζεις την καινουργια καρτα και δινεις τον κωδικο της και παλι η εικονα ο.κ
Μονο 299 την παιρνω απο τον Ολυμπιακο και φυσικα οποιος θελει απο της αλλες ομαδες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.