NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Από το πέρασμα σου στην θέση του διαχειριστή γνωρίζεις το λόγο που διεγράφη το μήνυμα, όπως επίσης γνωρίζεις ότι δεν θα έπρεπε καν να το γράψεις.

(πάντως το μήνυμα στο άλλο θέμα δεν ήταν chat ούτε ζημίωνε σε κάτι).

Δεν σβήστηκε γι αυτό το λόγο. Γνωρίζεις πολύ καλά γιατί έφυγε...

Δεν έχω κάτι να πω μαζί σου

Και πολύ καλά κάνεις. Ότι ήταν να πεις για εμένα τα είπες, και σ ευχαριστώ, μιας και δεν μου δόθηκε τότε η ευκαιρία να το κάνω.

σε μενα που εληγε το πακετο χθες αρνηθηκε το τμημα διακοπων να το διακοψει απο σημερα με την αιτιολογια
οτι οι διακοπες προγραματιζονται στις 30 η 31 του μηνος και θα διακοπει στις 31 αυγουστου
χρεωνοντας με τις υπολοιπες μερες με την τιμη της προσφορας(25ευ)
υποψη οτι τους ειχα τηλεφωνησει στις 31 ιουλιου για διακοπη και δεν μου ειχε αναφερθει τιποτε
στην επιμονη μου μην τυχον χρεωθω για τις υπολειπομενες μερες με τιμη τιμοκαταλογου(52ευ)
με ενημερωσε οτι δεν θα ισχυσει κατι τετοιο αφου εχειηδη εκδοθει ο λογαριασμος για 299ευ
Ο θεος βοηθος
Οσο για προσφορα μου εγινε η γνωστη των 29.90 και δεν μου αναφερθηκε αυτη τουφουλ πακ
αλλα καιγω δεν επεμεινα

Μετά από αυτό το μήνυμα, πήρα τηλ να μιλήσω και εγώ γιατί λήγει στις 14/9 και θέλω να προλάβω τυχών έξτρα χρεώσεις πάλι..

Επιγραμματικά
-Έχει εκδοθεί Νέος λογαριασμός στο όνομά μου (299Ε)
-Ανάφερα για διακοπή του πακέτου και μου είπε πως δεν γίνεται γιατί πρέπει να καλέσω τον μήνα Σεπτέμβριο!
-Ανάφερα για τυχών έξτρα χρεώσεις αν καλέσω από το Σεπτέμβριο και μου είπε το εξής: Έτσι γίνεται και τότε θα συνδεθώ με άλλο γραφείο που θα λύση αυτό το θέμα!!!!
:huh2:

Σε εμένα πάντως η διακοπή έγινε κανονικά 13/08. Μπορώ να πω ότι η εξυπηρέτηση από το facebook ήταν άριστη.

Όπως και να έχει, δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον που θέλει να φύγει. Είναι δικαίωμα του, σε όποιο πακέτο και να ανήκει. Ελπίζω ο φίλος hercoulis να βρεί την λύση και να μας πει τελικά τι έγινε.

Είχα πακέτο φιλάθλων που λήγει 27/8... πήρα χτες τηλέφωνο για να ζητήσω να διακοπεί... μου είπαν ότι αν θέλω να ανανεώσω με 299 κατευθείαν.. αρνήθηκα και μου έκανε τις προσφορές που υπάρχουν στο σαιτ... τις αρνήθηκα και αυτές λεγοντας πως ξέρω ότι δίνουν πολύ καλύτερες σε νέους πελάτες και σε 2 γειτονές μου ... με ξανακάλεσαν κατευθείαν δίνοντάς μου full pack και HD στα 30,9 το μήνα οπότε δέχτηκα γιατί το πακέτο των φιλάθλων μου έβγαινε 30 ευρώ με τα HD...αυτά από εμένα

Να ρωτησω κατι; Το 299 ειναι τελικη τιμη για sports pack τηλεφωνο κ ιντερνετ;

Α δηλαδη αυτο το πακετο συν ιντερνετ κμσυν τηλεφωνα βγαινουν κανα 50αρο το μηνα

Μετά από αυτό το μήνυμα, πήρα τηλ να μιλήσω και εγώ γιατί λήγει στις 14/9 και θέλω να προλάβω τυχών έξτρα χρεώσεις πάλι..

Επιγραμματικά
-Έχει εκδοθεί Νέος λογαριασμός στο όνομά μου (299Ε)
-Ανάφερα για διακοπή του πακέτου και μου είπε πως δεν γίνεται γιατί πρέπει να καλέσω τον μήνα Σεπτέμβριο!
-Ανάφερα για τυχών έξτρα χρεώσεις αν καλέσω από το Σεπτέμβριο και μου είπε το εξής: Έτσι γίνεται και τότε θα συνδεθώ με άλλο γραφείο που θα λύση αυτό το θέμα!!!!
:huh2:

Mπορείς να διακόψεις την ημέρα που λήγει το προπληρωμένο 12μηνο, χωρίς να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις . Αν πάλι πιστεύεις ότι δεν θα γίνει τότε καλύτερα θα ήταν να απευθυνθείς και στο nova official support για να είσαι σίγουρος ότι θα σου διακόψουν την υπηρεσία όπως το θες αλλά και την ημερομηνία που θες .

Όπως και να έχει, δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον που θέλει να φύγει. Είναι δικαίωμα του, σε όποιο πακέτο και να ανήκει. Ελπίζω ο φίλος hercoulis να βρεί την λύση και να μας πει τελικά τι έγινε.

Mπορείς να διακόψεις την ημέρα που λήγει το προπληρωμένο 12μηνο, χωρίς να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις . Αν πάλι πιστεύεις ότι δεν θα γίνει τότε καλύτερα θα ήταν να απευθυνθείς και στο nova official support για να είσαι σίγουρος ότι θα σου διακόψουν την υπηρεσία όπως το θες αλλά και την ημερομηνία που θες .

Πιθανότατα εγώ θα το ανανεώσω, το θέμα όμως είναι πως κάποιος που δεν είναι γνώστης ίντερνετ και αυτών των πραγμάτων θα βρίσκεται συνέχεια προ εκπλήξεων!

ειμαι συνδρομητης (Nova 3Play – Απεριόριστα σταθερά, κινητά σε τιμή σταθερού, πάνω από 250 κανάλια, γρήγορο και αξιόπιστο internet έως 24 Mbps.)μπορω να χρησιμοποιησω το πακετο των φιλαθλων χωρις να καταργηθη καποιο απο τα περιλαμβανομενα του Nova 3Play