NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Αν έχεις ήδη forthnet 2play, με τη συγκεκριμένη προσφορά αγοράζεις το sports pack για ένα χρόνο με 179 .
2play(forthnet adsl-thlefono) ή 3play(start pack) δινουν την προσφορα 179 ?

η προπληρωμενη καρτα είναι μονο για αγωνες της ομαδας σου? Τις αθλητικες εκμπομπες σχολιασμου μετα τον αγωνα που δειχνει και φασεις για τις άλλες ομαδες, θα μπορούμε να τις δούμε?

24 ώρες το 24 ωρο 7 μέρες την εβδομάδα 365 μέρες τον χρόνο όλα τα κανάλια του nova sports

To nova των φιλάθλων (τουλάχιστον αυτό που κοστίζει 299 ευρώ) έχει όλα τα κανάλια εκτός από τα nova cinema. Είναι δηλαδή το nova sports pack.

thanks για τις απαντήσεις! Να υποθέσω είναι το ίδιο αν αγοράσεις από μπουτικ ή από την ίδια τη Νοva, σωστα?

1)Επίσης ήταν παλιά ο πατέρας μου συνδρομητης nova, με τον παλιο τον δεκτη panasat. Χρειάζεται να πάρω τον καινούριο?

2)οσο για την εγκατάσταση, αυτή περιλαμβάνει και την τακτοποιημένη καλωδίωση μέσα στο σπίτι?

Last edited:
Την προσφορά την αγοράζεις απο την μπουτίκ.

Πρέπει να πάρεις τον καινούργιο δέκτη.

Ο τεχνικός θα περάσει το καλώδιο απο εκεί που θα του πεις εσύ.Κάνε ένα σχέδιο διαδρομής απο τώρα να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις μετά.

και προφανώς αν βρώ άλλον δέκτη από τον panasat ird 910, πχ τπν pace 831hd, θα δουλέψει?

thanks για τις απαντήσεις! Να υποθέσω είναι το ίδιο αν αγοράσεις από μπουτικ ή από την ίδια τη Νοva, σωστα?

1)Επίσης ήταν παλιά ο πατέρας μου συνδρομητης nova, με τον παλιο τον δεκτη panasat. Χρειάζεται να πάρω τον καινούριο?

2)οσο για την εγκατάσταση, αυτή περιλαμβάνει και την τακτοποιημένη καλωδίωση μέσα στο σπίτι?

Ναι δεν υπάρχει κάποια διαφορά για το από που θα το αγοράσεις. Το ίδιο πράγμα θα είναι.
Δέκτη θα σου δώσουν τον καινούργιο εφόσον δεν είσαι συνδρομητής πλέον αλλά θα γίνεις. Είναι σαν να είσαι καινούργιος πελάτης.
Όσο για τις καλωδιώσεις θα σε βοηθήσουν σίγουρα σε περίπτωση που χρειάζεται να ανοίξεις καμία τρύπα στον τοίχο.

Την παρασκευή μου ήρθε ο λογαριασμός 299Ε στο σπίτι και όλα καλά.
Η ανανέωση όμως ήθελαν (όπως έγραφε) να γίνει στις 29/8, πράγμα που δεν έγινε.
Μίλησα το σάββατο μαζί τους και μου είπαν πως πρέπει να γίνει έστω σήμερα 1/9 και αν αυτό γίνει τότε χάνω 15 μέρες από την παλιά που έχω ακόμη. (Στις 15/9 τελειώνει η σύμβαση η παλιά)
Αυτό να υποθέσω πως γίνεται λόγο του ότι οι αιτήσεις έχουν καθυστέρηση 15 ημερών μέχρι την διεκπεραίωσή τους?

Και γιατι δεν παιρνεις καινουργια καρτακωδικο απο μπουτικ μεχρι τις 15-9
Να μη χασεις καμμια μερα και να μην αγχωνεσαι;

Λες ε?
Γίνεται πιο απλά αυτό γιατί είμαι ήδη συνδρομητής.
Μάλιστα μία υπάλληλος μου είπε πως μπορεί να μην ξανα υπάρξει η προσφορά:chinese:
Για να την ανανεώσω προφανός

Γινεται για ολους
Απλως παρε τηλεφωνο οποια μπουτικ θες ειτε της ομαδας σου
ειτε αλλης να διαπιστωσεις το αποθεμα τους και να παραγγειλεις
με αντικαταβολη η να πληρωσεις εσυ αν σε βολευει η αποσταση
Το καλυτερο ειναι να πληρωσεις με πιστωτικη σε μερικες ατοκες
αν στο επιτρεψουν και αν εχεις βεβαια πιστωτικη

Ξερει κανεις αν αγοραστει το πακετο με τα 299,αν ισχυει το novago?

Ναι, ισχύει. Εγώ αυτό το πακέτο έχω και μου δουλεύει. Χώρια βέβαια τα προβλήματα που έχει η ίδια η υπηρεσία με κολλήματα, συμβατότητες κλπ...