Nova Surf Lock bypass?

Για σπίτι με 4-5 τηλεοράσεις μιλούσα...

4-5 κάρτες για 4-5 τηλεοράσεις θα ήταν ανούσιο. Δουλεύει αρκετά καλά με δύο κάρτες για 4-5 διαφορετικά κανάλια. Αλλά πρέπει να έχεις δύο συνδρομές, πράγμα που το καθιστά ανούσιο για οικιακή χρήση.

Εκείνο που πρέπει να μας προβληματίζει είναι ότι αρκετοί θεωρούν φυσιολογική την παράνομη θέαση nova σε βαθμό που να την εξισώνουν με τη νόμιμη...
Εκείνο που προβληματίζει εμένα, είναι πως μερικοί θεωρούν φυσιολογικά αυτά που κάνει η νόβα, σε βαθμό που να την εξισώνουν με εταιρεία τους!!!

Κατανοητή η παράθεση του μηνύματός μου...
Αν ήμουν στη θέση τους, θα προστάτευα με κάθε τρόπο το προϊόν μου. Από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει τι κάνει και η εταιρεία ζυγίζει αν έχει οφέλη ή όχι.

Re: Απάντηση: Nova Surf Lock bypass?

Εκείνο που προβληματίζει εμένα, είναι πως μερικοί θεωρούν φυσιολογικά αυτά που κάνει η νόβα, σε βαθμό που να την εξισώνουν με εταιρεία τους!!!

Ε τόσα χρόνια μονοπώλιο, έχουμε γίνει ένα ! :flipout:

Κάτι σαν τη LACTA είναι, το πιο γλυκό κομμάτι...

Κατανοητή η παράθεση του μηνύματός μου...
Αν ήμουν στη θέση τους, θα προστάτευα με κάθε τρόπο το προϊόν μου. Από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει τι κάνει και η εταιρεία ζυγίζει αν έχει οφέλη ή όχι.
Αν ήσουν στη θέση τους, δεν θα είχες αφήσει τόσα χρόνια, να <λυμαίνονται> κάποιοι το προϊόν σου, με κέρδος εκατοντάδων ευρώ, και εσύ να <βάζεις> κατά συνδρομητών επειδή τόλμησαν να δουν σε δεύτερη τηλεόραση. Έτσι θέλω να πιστεύω….

Αν ήσουν στη θέση τους, δεν θα είχες αφήσει τόσα χρόνια, να <λυμαίνονται> κάποιοι το προϊόν σου, με κέρδος εκατοντάδων ευρώ, και εσύ να <βάζεις> κατά συνδρομητών επειδή τόλμησαν να δουν σε δεύτερη τηλεόραση. Έτσι θέλω να πιστεύω….

γιατι βλεπεισ μονο την περιπτωση οτι τολμησαν να δουν σε δευτερη τηλεοραση και δεν δεν παιρνεις σαν περιπτωση οτι τολμησαν να δουν σε δυο δωματια 15 διαμερισματων μιας πολυκατοικιας?

Ρε παιδιά τι καθόμαστε και συζητάμε? γιατί θα πηδηχτώ από κάνα παράθυρο που λέει και ο άλλος? Συζητάμε αν θα μπορούμε να βλέπουμε 2 κανάλια ταυτόχρονα? έλεος δηλαδή. ΟΚ ήταν 3 και τους δημιουργούσε θέμα με την πειρατεία και το έκαναν 1 και ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΑΝ έτσι την πειρατεία? ή απλά οι pay αγόρασαν παραπάνω κάρτες και με τα sleep mode σε oscam και με 20 κάρτες (ενώ πριν είχαν ξέρω γω 10 πχ ) έχουν το 70-80% του μπουκέτου?

Μην τρελαθούμε κιόλας εδώ μέσα και μην περνιόμαστε για μ......

Τίμιο και μάγκικο και σωστό θα ήταν και αν το έκαναν ευθύς εξαρχής δεν θα υπήρχαν οι τωρινές αντιδράσεις...

"ΚΥΡΙΟΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ, ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ (ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΠΩΣΗ ΣΤΟΥΣ PACE)"

Απλά όμορφα και ωραία... και πατάνε και την πειρατεία και είναι και ωραίοι.
Πάνε τώρα να είναι όλοι ευχαριστημένοι.. και οι παλιοί και οι καινούργιοι ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ συν ότι στο θέμα της πειρατείας έκαναν μια μεγαααααααααααλυ τρύπα στο νερό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova Surf Lock bypass?

γιατι βλεπεισ μονο την περιπτωση οτι τολμησαν να δουν σε δευτερη τηλεοραση και δεν δεν παιρνεις σαν περιπτωση οτι τολμησαν να δουν σε δυο δωματια 15 διαμερισματων μιας πολυκατοικιας?
Αν γνωρίζεις τέτοια πολυκατοικία θα σε παρακαλούσα pm να πάω να δω και εγώ με τα μάτια μου. Εκτός αν εννοείς ξενοδοχειακές μονάδες κλπ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova Surf Lock bypass?

Αν γνωρίζεις τέτοια πολυκατοικία θα σε παρακαλούσα pm να πάω να δω και εγώ με τα μάτια μου. Εκτός αν εννοείς ξενοδοχειακές μονάδες κλπ.

εχεις δικιο sharing κανουν μονο στο υπνοδωματιο και στο παιδικο, πουθενα αλλου.

Σε αυτό δεν έχεις άδικο.

Αντί να ασχολούμαστε με το τι είναι λάθος και το τι είναι σωστό (το οποίο από τη φύση του είναι υποκειμενικό), γιατί δε βγαίνει άκρη, καλύτερα να δούμε ποιό είναι το αποτέλεσμα αν σε πιάσουν να κάνεις κάτι το οποίο δε προβλέπεται. αν δεν είσαι νόμιμος θα έχεις κυρώσεις, αν είσαι πάρα πολύ παράνομος θα έχεις κι άλλες κυρώσεις, αν το έχεις γ!@$!$ει και βγάζεις και φράγκα στη πλάτη άλλων θα έχεις μεγαλύτερες και πιο πολλές κυρώσεις και καλά θα σου κάνουνε κιόλας.

Τα όρια "νομιμότητας" που ο καθένας από τους συνομιλητές βάζει στον εαυτό του είναι διαφορετικά. Εγώ πχ στις 2 το βράδυ θα το κάψω το φανάρι το κόκινο μέσα στη μέση του πουθενά αλλά δε θα φωνάζω αν με γράψουν στην άλλη γωνία. Όπως επίσης αν σήμερα που έβαλαν ένα φανάρι δίπλα στο σπίτι μου πάω και το περάσω κόκκινο και με γράψουν, δε θα τους πω "μα χθες δεν ήταν εκεί". Περνάς κόκκινο => σε γράφουν..απλά και κατανοητά.

Ή είσαι νομιμος και ασφαλής ή κάνεις ότι κρίνεις και εχεις τις συνέπειες. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε :)

Συγγνώμη, τα θέλετε και τα γράφετε αυτά ορισμένοι; Βαλτοί είστε; Για ποια νομιμότητα γράφετε μωρε; Και για ποια τιμωρία; Στην ελλάδα στις 10 ανομίες που θα κάνεις, άντε να σε πιάσουν τη μια. Είναι γνωστό σε όλους οτι οι νόμοι ΔΕΝ εφαρμόζονται ή εφαρμόζονται ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ. Αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί ορισμένοι συνεχίζετε και ζείτε στον κόσμο σας απορώ. Έχουμε πιάσει πάτο σε όλα τα επίπεδα και αντι να παραδεχόμαστε τα αυτονόητα, οτι τίποτα δεν λειτουργεί δηλαδή, οτι ακόμα και νόμιμος να είσαι μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα σ αυτή τη χώρα, μιλάμε για ηθική και μη ηθική. Ωιμέ!!
Σ ένα κράτος όπου οι νομοταγείς μπαίνουν φυλακή γιατί δεν πλήρωσαν την εφορία ή την τράπεζα και τα κάθε λογής λαμόγια είναι έξω και γλεντάνε, κάνουμε κηρύγματα περι ηθικής και νομιμότητας.
Μια χρεωκοπημένη χώρα προσποιείται πως δεν έχει χρεοκοπήσει, έχει ένα μεγάλο καθρέφτη απέναντί της αλλά αρνείται μονίμως να τον κοιτάξει. Κοιτάμε πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά, κλείνουμε τα μάτια, αλλά τον καθρέφτη δεν τον κοιτάμε. Πότε θα τον κοιτάξουμε, ε; Πότε;
Φίλε bike, τίποτα το προσωπικό μαζί σου, μια προσπάθεια μπας και ξυπνήσω καμια συνείδηση κάνω..

Μια χρεωκοπημένη χώρα προσποιείται πως δεν έχει χρεοκοπήσει, έχει ένα μεγάλο καθρέφτη απέναντί της αλλά αρνείται μονίμως να τον κοιτάξει. Κοιτάμε πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά, κλείνουμε τα μάτια, αλλά τον καθρέφτη δεν τον κοιτάμε.

pitsirikos rules! :grinning-smiley-043

Τι σχέση έχουν οι αναλύσεις ηθικής και νομιμοφροσύνης με το θέμα; Μπορείτε να το αναλύσετε όσο θέλετε στην "Επί παντός", εδώ έχετε κουράσει, και οι υπερασπιστές της αναρχίας και οι νομιμόφρονες και ηθικολόγοι.

Ας επιστρέψουμε στο θέμα.

Συμφωνω με τον φιλο malakudi, ελεος πια οι ηθικες αναλυσεις.
Τωρα επι ταπητος, τι ειναι το cooldown ?

Συμφωνω με τον φιλο malakudi, ελεος πια οι ηθικες αναλυσεις.
Τωρα επι ταπητος, τι ειναι το cooldown ?

Η λογική πίσω από το cooldown είναι να αφήνουμε την μία κάρτα για λίγη ώρα με ένα μόνο κανάλι, και για την ίδια ώρα μετά με περισσότερα. Το πρόβλημα είναι ο συγχρονισμός των δύο καρτών που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κεντρικά, αλλά γίνεται με το αρχικό delay.
cooldown=x,y. Το x είναι ένα αρχικό delay για την εφαρμογή του cooldown και χρησιμοποιείται για το συγχρονισμό, σε δευτερόλεπτα. Το y είναι το interval του cooldown σε δευτερόλεπτα. Τα όρια τίθενται με τις εντολές ratelimitecm και ratelimitseconds και για sl1 πρέπει να είναι ratelimitecm=1, ratelimitseconds=11. Με δύο κάρτες, βάζουμε την πρώτη cooldown=20,120 και την δεύτερη cooldown=140,120. Έτσι η πρώτη δουλεύει κανονικά για 20 sec, μετά μπαίνει για 120 sec σε cooldown mode, μετά για άλλα 120 σε normal mode κτλ. Η δεύτερη θα τρέξει για 140 σε normal mode (στα 140 θα έχει γυρίσει η πρώτη σε normal mode), μετά 120 σε cooldown κτλ κτλ. Έτσι μπορούν να παίζουν 4-5 διαφορετικά κανάλια χωρίς να ενεργοποιείται το surf lock. Φυσικά αν ζητηθούν παραπάνω, θα ενεργοποιηθεί. Χωρίς όμως κεντρικό συγχρονισμό δε παίζει τέλεια για πολύ ώρα, αρχίζει ο αποσυγχρονισμός, κάτι που ενδεχομένως να διορθωθεί σε επόμενες εκδόσεις.