Ναι θέλει τουλάχιστον 4-5 για να δουλέψει σωστά.
Για οικιακές ανάγκες δουλεύει και με 2.
Ναι θέλει τουλάχιστον 4-5 για να δουλέψει σωστά.
Για οικιακές ανάγκες δουλεύει και με 2.
Για σπίτι με 4-5 τηλεοράσεις μιλούσα...
Εκείνο που προβληματίζει εμένα, είναι πως μερικοί θεωρούν φυσιολογικά αυτά που κάνει η νόβα, σε βαθμό που να την εξισώνουν με εταιρεία τους!!!Εκείνο που πρέπει να μας προβληματίζει είναι ότι αρκετοί θεωρούν φυσιολογική την παράνομη θέαση nova σε βαθμό που να την εξισώνουν με τη νόμιμη...
Εκείνο που προβληματίζει εμένα, είναι πως μερικοί θεωρούν φυσιολογικά αυτά που κάνει η νόβα, σε βαθμό που να την εξισώνουν με εταιρεία τους!!!
Αν ήσουν στη θέση τους, δεν θα είχες αφήσει τόσα χρόνια, να <λυμαίνονται> κάποιοι το προϊόν σου, με κέρδος εκατοντάδων ευρώ, και εσύ να <βάζεις> κατά συνδρομητών επειδή τόλμησαν να δουν σε δεύτερη τηλεόραση. Έτσι θέλω να πιστεύω….Κατανοητή η παράθεση του μηνύματός μου...
Αν ήμουν στη θέση τους, θα προστάτευα με κάθε τρόπο το προϊόν μου. Από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει τι κάνει και η εταιρεία ζυγίζει αν έχει οφέλη ή όχι.
Αν ήσουν στη θέση τους, δεν θα είχες αφήσει τόσα χρόνια, να <λυμαίνονται> κάποιοι το προϊόν σου, με κέρδος εκατοντάδων ευρώ, και εσύ να <βάζεις> κατά συνδρομητών επειδή τόλμησαν να δουν σε δεύτερη τηλεόραση. Έτσι θέλω να πιστεύω….
Αν γνωρίζεις τέτοια πολυκατοικία θα σε παρακαλούσα pm να πάω να δω και εγώ με τα μάτια μου. Εκτός αν εννοείς ξενοδοχειακές μονάδες κλπ.γιατι βλεπεισ μονο την περιπτωση οτι τολμησαν να δουν σε δευτερη τηλεοραση και δεν δεν παιρνεις σαν περιπτωση οτι τολμησαν να δουν σε δυο δωματια 15 διαμερισματων μιας πολυκατοικιας?
Αν γνωρίζεις τέτοια πολυκατοικία θα σε παρακαλούσα pm να πάω να δω και εγώ με τα μάτια μου. Εκτός αν εννοείς ξενοδοχειακές μονάδες κλπ.
γιατι βλεπεισ μονο την περιπτωση οτι τολμησαν να δουν σε δευτερη τηλεοραση και δεν δεν παιρνεις σαν περιπτωση οτι τολμησαν να δουν σε δυο δωματια 15 διαμερισματων μιας πολυκατοικιας?
Μια χρεωκοπημένη χώρα προσποιείται πως δεν έχει χρεοκοπήσει, έχει ένα μεγάλο καθρέφτη απέναντί της αλλά αρνείται μονίμως να τον κοιτάξει. Κοιτάμε πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά, κλείνουμε τα μάτια, αλλά τον καθρέφτη δεν τον κοιτάμε.
Συμφωνω με τον φιλο malakudi, ελεος πια οι ηθικες αναλυσεις.
Τωρα επι ταπητος, τι ειναι το cooldown ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.