Προχθές πήρα την Nova και ζήτησα διακοπή την 1/5.
Οι λόγος που με οδήγησε στην οργισμένη διακοπή δεν εχει να κάνει ούτε με ΑΕΚ ούτε κάτι παρόμοιο αλλά για τα εξής απλά θέματα:
1. έμαθα πως όποιος έπαιρνε τηλ για διακοπή του έκαναν σαφώς μικρότερη προσφορά ενώ εγώ που πλήρωνα τα 60 για 20 χρόνια ποτέ δεν με πήραν για μείωση της συνδρομής.
2. Μου ζήτησαν 5 EUR/μήνα για να βλέπω HD. Απαράδεκτο, δεν τους έδωσα δεκάρα.
3. Εχασαν το Ιταλικό πρωτάθλημα.
4. Εχασαν το Γερμανικό πρωτάθλημα.
5. Εχασαν το Γαλλικό πρωτάθλημα.
6. Εχασαν την Premier League.
7. Εχασαν το NBA.
κλπ κλπ κλπ.
Πήραν έκπτωση από την SL λόγω υποβάθμισης του προϊόντος με τα στημένα.
Ολα αυτά σημαίνουν μείωση κόστυς. Και απ' όλα αυτά τι πέρασε στην κατανάλωση; τίποτα 60 EUR/μήνα.
Δεν θέλω να αναφερθώ για ταινίες 2ης και 3ης διαλογής που τις παραχωρούν τα studio για να κλείσουν πακέτα.
Τι πραγματικά έμεινε και θα μου λείψει;
Θα μου λείψει μερικώς η Euroleague, και το Champions League.
Από την άλλη η ανάγκη του σήμερα μου λέει πως δεν είναι δυνατόν το 2013 να δίνω 720 EUR/χρόνο μέσα στην κόλαση που ζούμε.
Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τα στελέχη της Nova που έκαναν τόση προσπάθεια να με βοηθήσουν να πάρω την απόφαση να διακόψω οριστικά την συνδρομή.
Οι λόγος που με οδήγησε στην οργισμένη διακοπή δεν εχει να κάνει ούτε με ΑΕΚ ούτε κάτι παρόμοιο αλλά για τα εξής απλά θέματα:
1. έμαθα πως όποιος έπαιρνε τηλ για διακοπή του έκαναν σαφώς μικρότερη προσφορά ενώ εγώ που πλήρωνα τα 60 για 20 χρόνια ποτέ δεν με πήραν για μείωση της συνδρομής.
2. Μου ζήτησαν 5 EUR/μήνα για να βλέπω HD. Απαράδεκτο, δεν τους έδωσα δεκάρα.
3. Εχασαν το Ιταλικό πρωτάθλημα.
4. Εχασαν το Γερμανικό πρωτάθλημα.
5. Εχασαν το Γαλλικό πρωτάθλημα.
6. Εχασαν την Premier League.
7. Εχασαν το NBA.
κλπ κλπ κλπ.
Πήραν έκπτωση από την SL λόγω υποβάθμισης του προϊόντος με τα στημένα.
Ολα αυτά σημαίνουν μείωση κόστυς. Και απ' όλα αυτά τι πέρασε στην κατανάλωση; τίποτα 60 EUR/μήνα.
Δεν θέλω να αναφερθώ για ταινίες 2ης και 3ης διαλογής που τις παραχωρούν τα studio για να κλείσουν πακέτα.
Τι πραγματικά έμεινε και θα μου λείψει;
Θα μου λείψει μερικώς η Euroleague, και το Champions League.
Από την άλλη η ανάγκη του σήμερα μου λέει πως δεν είναι δυνατόν το 2013 να δίνω 720 EUR/χρόνο μέσα στην κόλαση που ζούμε.
Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τα στελέχη της Nova που έκαναν τόση προσπάθεια να με βοηθήσουν να πάρω την απόφαση να διακόψω οριστικά την συνδρομή.