NOVA, τελικά σε χαιρετώ

Προχθές πήρα την Nova και ζήτησα διακοπή την 1/5.
Οι λόγος που με οδήγησε στην οργισμένη διακοπή δεν εχει να κάνει ούτε με ΑΕΚ ούτε κάτι παρόμοιο αλλά για τα εξής απλά θέματα:
1. έμαθα πως όποιος έπαιρνε τηλ για διακοπή του έκαναν σαφώς μικρότερη προσφορά ενώ εγώ που πλήρωνα τα 60 για 20 χρόνια ποτέ δεν με πήραν για μείωση της συνδρομής.
2. Μου ζήτησαν 5 EUR/μήνα για να βλέπω HD. Απαράδεκτο, δεν τους έδωσα δεκάρα.
3. Εχασαν το Ιταλικό πρωτάθλημα.
4. Εχασαν το Γερμανικό πρωτάθλημα.
5. Εχασαν το Γαλλικό πρωτάθλημα.
6. Εχασαν την Premier League.
7. Εχασαν το NBA.
κλπ κλπ κλπ.
Πήραν έκπτωση από την SL λόγω υποβάθμισης του προϊόντος με τα στημένα.
Ολα αυτά σημαίνουν μείωση κόστυς. Και απ' όλα αυτά τι πέρασε στην κατανάλωση; τίποτα 60 EUR/μήνα.
Δεν θέλω να αναφερθώ για ταινίες 2ης και 3ης διαλογής που τις παραχωρούν τα studio για να κλείσουν πακέτα.
Τι πραγματικά έμεινε και θα μου λείψει;
Θα μου λείψει μερικώς η Euroleague, και το Champions League.
Από την άλλη η ανάγκη του σήμερα μου λέει πως δεν είναι δυνατόν το 2013 να δίνω 720 EUR/χρόνο μέσα στην κόλαση που ζούμε.
Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τα στελέχη της Nova που έκαναν τόση προσπάθεια να με βοηθήσουν να πάρω την απόφαση να διακόψω οριστικά την συνδρομή.

Προχθές πήρα την Nova και ζήτησα διακοπή την 1/5.
Οι λόγος που με οδήγησε στην οργισμένη διακοπή δεν εχει να κάνει ούτε με ΑΕΚ ούτε κάτι παρόμοιο αλλά για τα εξής απλά θέματα:
1. έμαθα πως όποιος έπαιρνε τηλ για διακοπή του έκαναν σαφώς μικρότερη προσφορά ενώ εγώ που πλήρωνα τα 60 για 20 χρόνια ποτέ δεν με πήραν για μείωση της συνδρομής.
2. Μου ζήτησαν 5 EUR/μήνα για να βλέπω HD. Απαράδεκτο, δεν τους έδωσα δεκάρα.
3. Εχασαν το Ιταλικό πρωτάθλημα.
4. Εχασαν το Γερμανικό πρωτάθλημα.
5. Εχασαν το Γαλλικό πρωτάθλημα.
6. Εχασαν την Premier League.
7. Εχασαν το NBA.
κλπ κλπ κλπ.
Πήραν έκπτωση από την SL λόγω υποβάθμισης του προϊόντος με τα στημένα.
Ολα αυτά σημαίνουν μείωση κόστυς. Και απ' όλα αυτά τι πέρασε στην κατανάλωση; τίποτα 60 EUR/μήνα.
Δεν θέλω να αναφερθώ για ταινίες 2ης και 3ης διαλογής που τις παραχωρούν τα studio για να κλείσουν πακέτα.
Τι πραγματικά έμεινε και θα μου λείψει;
Θα μου λείψει μερικώς η Euroleague, και το Champions League.
Από την άλλη η ανάγκη του σήμερα μου λέει πως δεν είναι δυνατόν το 2013 να δίνω 720 EUR/χρόνο μέσα στην κόλαση που ζούμε.
Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τα στελέχη της Nova που έκαναν τόση προσπάθεια να με βοηθήσουν να πάρω την απόφαση να διακόψω οριστικά την συνδρομή.
δεν σου έκαναν προσφορά;

Οχι δεν είχα ελεύθερη κάρτα παντρεύτηκε όταν πήρα το δέκτη HD.
Προσφορά μου έκαναν, 39,90 για το πακέτο sport. Πολύ ακριβή για να βλέπω Euroleague, και CL που με ενδιαφέρει και ... Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Μία ερώτηση επί του θέματος. Αν είχαν προσφορά γιατί δεν με ενημέρωσαν και όσο πληρωνα τα 60 άρια όλα ωραία και καλά και μόλις είπα τέλος ξαφνικά Ω του θαύματος γεννήθηκαν προσφορές.
Αυτό είναι ασέβεια στους πιστούς συνδρομητές και δεν δέχομαι την προσφορά κατόπιν εορτής.

Σημείωση: 21 χρόνια συνδρομητής από επίγεια και μετά δορυφορική, χωρίς καμία διακοπή.

Last edited:
To "μυθικό" filmnet ξεκίνησε τη σεζόν 1994-95, οπότε, αν ξεκίνησες από την αρχή, συμπληρώνεις αισίως 19 και όχι 21 χρόνια.
Επίσης, όσο πιο πιστός πελάτης είσαι, τόσο πιο σίγουρο σε θεωρούνε και η πιθανότητα για κάποια προσφορά απομακρύνεται.
Τέλος, η τιμή για το full pack + hd =67 ευρώ είναι εξωφρενική, τέτοιες ληστείες ούτε ο Τζέσε Τζέημς δεν έκανε, τα´χουμε πει 500 φορές αυτά τα πράγματα.:beatnik2:
Νοva μόνο μαζί με forthnet πέφτει σε συζητήσιμα επίπεδα.

Last edited by a moderator:
Σε εμένα sports στη μισή τιμή (26,10), στον raf4178 39,90. Μιλάμε για ότι να ναι... Και οι λόγοι που επίσης το έκοψα ήταν οι ίδιοι. Προσφορές θυμούνται όταν λες 'γεια'...

Μετά από πάνω από 20 χρόνια συνδρομητής στην NOVA χθές μετά από αίτημά μου το σήμα έκλεισε.
Αυτά τα χρόνια που πέρασαν είχαν πολύ καλές στιγμές καθώς και άσχημες.

Πραγματικά με την NOVA μπήκα σε έναν άλλο κόσμο είδα νέα πράγματα πολλά πρωτοπορειακά, έζησα πρωταθλήματα, Final 4, αγώνες CL, NBA, φοβερά ντοκυμαντέρ μπήκα στον κόσμο του HD και πολλά πολλά άλλα.

Οι άσχημες στιγμές ήρθαν τελευταία, από την στιγμή που η διοίκηση και πολύ περισότερο το marketing δεν έπιασε τον παλμό της εποχής, και άρχισε τις στραβές.

Ζήτησε έξτρα συνδρομή για το HD, έχασε ένα σκασμό περιεχόμενο, αλλά την συνδρομή την κράτησε σε πολύ μεγάλο ύψος μην αντιλαμβανόμενη πως στο κοινό της πλέον, συμπεριλαμβάνεται μία κοινωνία που υποφέρει από την τρομερή φορολόγηση και κουβαλάει στις πλάτες της 1.300.000 ανέργους.
Δεν κατάφεραν (δεν θέλησαν) να απορροφήσουν ούτε την αύξηση του ΦΠΑ.

Χθές λοιπόν το σήμα χάθηκε, και για να πω την αλήθεια στεναχωρήθηκα.

Last edited by a moderator:
Δεν ήταν δικό σου λάθος. Εσύ είχες συναισθήματα γι' αυτήν, αλλά αυτή σε ήθελε μόνο για τα λεφτά σου...

Καλή συνέχεια σε ότι και να κάνεις!

το σημαντικο ειναι να εχεις την υγεια σου και μετα τη δουλεια σου
οσο για την νοβα πιστευω οτι καποια στιγμη θα τα ξαναβρειτε

..μόλις πριν λίγα λεπτά υπέβαλα αίτημα διακοπής

..ήμουν σε προσφορά που έληγε τον Νοέμβριο

παρ' όλα αυτά ρώτησα ποιο είναι το penalty για την πρόωρη διακοπή ..και μου είπαν 100 !!! ευρώ

..επειδή τα πήρα πιο πολύ στο κρανίο ..ζήτησα παρ' όλα αυτά διακοπή

..είχα αποφασίσει να διατηρήσω την τηλεφωνία της forthnet ..αλλά πλέον αυτό είναι υπό αίρεση

..όταν υπέγραψα τη νέα σύμβαση πριν 1 χρόνο ..δεν μου δόθηκε κάποιο αντίτυπο ..οπότε δεν μπορώ να ελέγξω αν όντως προβλέπεται τόσο υψηλό κόστος διακοπής

..θα παρακαλούσα αν κάποιος φίλος γνωρίζει να με διαφωτίσει λιγάκι

Το οτι η ΝΟΒΑ πριν την συγχωνευσή της με την ΦΟρθνετ προσέφερε καινοτομίες, εμπειρίες, νέα κανάλια, αξιοζήλευτο περιεχόμενο και ΠΛΗΘΩΡΑ ταινιών ειναι αδιαμφισβήτητο. Όπως επίσης αδιαμφισβήτητο ειναι και το γεγονός πως κάποια στιγμή θα έχανε μέρος αυτών που παρείχε. Θεωρώ πως ο κατήφορος του ομίλου ήρθε όχι λόγω της απώλειας του περιεχομένου αλλά το οτι δεν έκανε κάποια κίνηση να αποδείξει στους συνδρομητές της πως έστω προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της εποχής, έχοντας και σαν φυσικό βοήθημα και την κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας. Το να γινόμαστε αρωγοί μιας εταιρίας χωρίς να υπάρχει αντίκρυσμα ειναι το λιγότερο απαράδεκτο και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτό το σύνολο, αφού πραγματικά έπιασα τον εαυτό μου να διστάζει έως και να σφίγγεται να κατεβάσει τους διακόπτες του pace 865. Ειμαι συνδρομητής απο το 2000 και αφού πίεσα αρκετά, τυγχάνω συνδρομής στα 45 ευρω το φουλ πακετο που και πάλι το θεωρω ακριβο. Η αλήθεια ειναι πως περιμένω να βγει και απο τον ΟΤΕ ο δέκτης που υποστηρίζει σκληρό δισκο αλλά και να φτιάξουν λίγο και οι ταινίες του. Οταν γίνουν τα προηγούμενα που ανεφερα μάλλον και εγω θα την κάνω. Τα δύσκολα πάντως τώρα έρχονται αφού βλέπουμε πως η ΝΟΒΑ αρχίζει να βάλλεται απο παντού. Αποδυναμώνεται σημαντικά στο αθλητικό κομμάτι λόγως απώλειας Αγγλικού αλλά και της ΑΕΚ. Όσο και να διατυμπανίζει πως ανανεώνει συμβάσεις με τα στουντιο, ειναι ηλίου φαεινότερο πως υπογράφει για λιγότερους τίτλους, γεγονός που αυξάνει τις επαναλήψεις αλλά και μη αφήνοντας τον ΟΤΕ να μπει στα χωράφια της. Ουσιαστικά παιρνει τα δικαιώματα περισσότερο για να μην τα παρει ο ΟΤΕ παρά για να δείχνει ταινίες. Θεωρώ πάντως πως και ο ΟΤΕ αν ήθελε θα έψαχνε να βρει ενα παράθυρο για να χωθεί κάπως στα δρώμενα των στούντιο. Ίσως περιμένει και αυτός με τη σειρά του να δει πως θα πάει το θέμα με τη βιωσιμότητα της ΝΟΒΑ. Μεγάλο ξεκαθάρισμα θα υπάρξει φέτος που όπως ακούγεται και γράφεται κατα κόρον θα ζητηθεί και αλλη μείωση των τηλεοπτικων δικαιωμάτων. Αν πραγματικά υπάρξει διάσπαση στα τηλεοπτικά και μοιραστούν οι ομάδες, μάλλον θα ειναι και το τελειωτικό χτύπημα για την πλατφόρμα.

Re: Απάντηση: NOVA, τελικά σε χαιρετώ

..μόλις πριν λίγα λεπτά υπέβαλα αίτημα διακοπής

..ήμουν σε προσφορά που έληγε τον Νοέμβριο

παρ' όλα αυτά ρώτησα ποιο είναι το penalty για την πρόωρη διακοπή ..και μου είπαν 100 !!! ευρώ

..επειδή τα πήρα πιο πολύ στο κρανίο ..ζήτησα παρ' όλα αυτά διακοπή

..είχα αποφασίσει να διατηρήσω την τηλεφωνία της forthnet ..αλλά πλέον αυτό είναι υπό αίρεση

..όταν υπέγραψα τη νέα σύμβαση πριν 1 χρόνο ..δεν μου δόθηκε κάποιο αντίτυπο ..οπότε δεν μπορώ να ελέγξω αν όντως προβλέπεται τόσο υψηλό κόστος διακοπής

..θα παρακαλούσα αν κάποιος φίλος γνωρίζει να με διαφωτίσει λιγάκι

Αν κρατήσεις την forthnet,θα σου έρθει στον λογαριασμό της το πέναλτυ. Τόσο ήταν το πέναλτυ πριν το 3play, οπότε ναι.

Γνώμη μου, πάντα, κόψε και τα 2 και μην πληρώνεις τίποτα. Δεν τους συμφέρει να το κυνηγήσουν νομικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA, τελικά σε χαιρετώ

Αν κρατήσεις την forthnet,θα σου έρθει στον λογαριασμό της το πέναλτυ. Τόσο ήταν το πέναλτυ πριν το 3play, οπότε ναι.

Γνώμη μου, πάντα, κόψε και τα 2 και μην πληρώνεις τίποτα. Δεν τους συμφέρει να το κυνηγήσουν νομικά.

..αυτό θα κάνω

..ευχαριστώ πολύ

αμα τα κόψεις και τα 2 και δεν τα πληρώσεις μπορείς να πας σε άλλο πάροχο;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA, τελικά σε χαιρετώ

..αυτό θα κάνω

..ευχαριστώ πολύ

Θα σου χρεώσουν και τέλος διακοπής forthnet, αν δεν έχεις περάσει 1 χρόνο από τότε που ξεκίνησες και εκεί(70 ευρώ).

Η πλάκα είναι πως όταν σε παίρνουν για να σε κάνουν πελάτη, σου λένε πως το τέλος διακοπής είναι αντισυνταγματικό.

Λένε και πολλά άλλα ψέμματα οι απατεώνες, όπως το ότι δεν πληρώνεις τέλος μεταφοράς, επειδή στο χρωστάει η προηγούμενη εταιρεία που ήσουν.

Αν δεν βαριόμουν, θα τους έκανα κάθε μέρα καταγγελία στην ΕΕΤ, γιατί έχω στο περιβάλλον μου αρκετές περιπτώσεις τέτοιες.

..αυτό θα κάνω

..ευχαριστώ πολύ

Βέβαια, τα χρέη (μαζί με τους τόκους) θα τα βρεις σίγουρα αν ξαναχρειαστείς οποιαδήποτε υπηρεσία της φόρθνετ. Επίσης, δεν θα δώσει η φόρθνετ έγκριση για να μεταφερθεί η γραμμή σου σε άλλο πάροχο.

Βέβαια, τα χρέη (μαζί με τους τόκους) θα τα βρεις σίγουρα αν ξαναχρειαστείς οποιαδήποτε υπηρεσία της φόρθνετ. Επίσης, δεν θα δώσει η φόρθνετ έγκριση για να μεταφερθεί η γραμμή σου σε άλλο πάροχο.
μπορεί να γίνει η μεταφορά σε αλλό όνομα! νομίζω!

Ναι στο πρώτο, αν και μπορείς να το διαπραγματευτείς τότε(αν υπάρχει forthnet).
Την έγκριση την δίνει αν έχεις πληρώσει τους λογαριασμούς μέχρι να γίνει μεταφορά.
Το τέλος διακοπής έρχεται μετά, οπότε manos73 αν κάνεις κάτι τέτοιο, κάνε αίτηση αλλαγής παρόχου άμεσα.

Και άμεσα να γίνει, έχει δικαίωμα η φόρθνετ να κρατήσει το νούμερο για πάντα. Από την στιγμή που έγινε διακοπή της νόβα, το χρέος ήδη υπάρχει. Και σήμερα να γίνει η αλλαγή τηλεφώνου, θα κάνει μέρες μέχρι να ζητηθεί από την νόβα αν δοθεί το νούμερο, το οποίο μάλλον θα αρνηθεί.

Και άμεσα να γίνει, έχει δικαίωμα η φόρθνετ να κρατήσει το νούμερο για πάντα. Από την στιγμή που έγινε διακοπή της νόβα, το χρέος ήδη υπάρχει. Και σήμερα να γίνει η αλλαγή τηλεφώνου, θα κάνει μέρες μέχρι να ζητηθεί από την νόβα αν δοθεί το νούμερο, το οποίο μάλλον θα αρνηθεί.

Το χρέος της Nova μπαίνει σε επόμενο λογαριασμό της Forthnet. Μετά από κανα μήνα δηλαδή τουλάχιστον, μετά την διακοπή(που λογικά θα είναι τέλος Μαίου) άρα τον Ιούνιο.
Μέχρι τότε η μεταφορά θα έχει ολοκληρωθεί σε άλλη εταιρία.
Την μεταφορά μπορεί να την εμποδίσει μόνο αν έχεις οφειλές λογαριασμών που έχουν λήξει.