NOVA, τελικά σε χαιρετώ

Υπάρχει και μια παράμετρος που δεν έχει αναφερθεί: είναι βέβαιο πως του χρόνου η nova δε θα δείχνει ΑΕΚ; Δηλαδή δε θα ενδιαφερθεί να πάρει τα τηλεοπτικά της δικαιώματα, όπου κι αν αγωνίζεται;

Γίνεται αυτό.Μπορεί να πάρει να δείχνει από την Γ μόνο αγώνες της ΑΕΚ, όπως κάνουν στην Σκωτία για τους Rangers.
Αλλά και πάλι θα χάσει συνδρομητές γιατί δεν νομίζω να πληρώνουν 50άρια για να βλέπουν την ομάδα τους στην Γ εθνική.
Άσε που μπορεί και ο ΟΤΕ να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο.

Last edited by a moderator:
Σεραφείμ δεν γίνεται αυτό, υπάρχει συμφωνία με όλη τη λίγκα (Α,Β,Γ κλπ). Ο Οτε δείχνει Β', η Νοβα δείχνει Α, όποιος έχει τα δικαιώματα για τη Γ (η οποία από φέτος μοιράζεται σε ομίλους γιατί θα παίζουν 96 ομάδες) θα δείξει και την Αεκ αν αυτή πάει στη Γ...

Ας τελειώσει πρώτα όμως το φετινό να δύμε τι θα γίνει με εφέσεις κατατάξεις κλπ και βλέπουμε...

Όταν έπεσαν οι δύο ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης δεν υποβαθμίστηκε το προιόν αλλά υποβαθμίστηκε τώρα με την ΑΕΚ ....

Θα στο χαλάσω το σκεπτικό φίλε μου γιατί και οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης μαζί δεν φτάνουν ούτε στο 50% τον κόσμο της Αεκ....

Και ναι, θέλουμε δεν θέλουμε η Κάτζα πονοκεφαλιάζει για την Αεκ...

jimmy Θέλω να δείξω ότι γίνεται συμφωνία με όλη τη λίγκα, όχι μεμονωμένα με ομάδες...

νομιζω οτι γιαυτο το λογο επεσαν μονο 2 ομαδες φετος.οποτε ουτε ετσι δεν τη γλυτωνει η αεκ.
αλλα αποτι μολις ειδα εσυ λες για 20 οποτε ακυρο αυτο που ειπα.

Σχετικά με τον φίλαθλο της ΑΕΚ που θέλει να διακόψει τη Nova γιατί δεν θα βλέπει πλέον εκεί την ομάδα του, συμφωνώ κι εγώ και όλα καλά.
Σχετικά όμως με αυτά που γράφτηκαν εδώ για τις ανακοινώσεις ανάμεσα σε AEK και Nova εδώ πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε με επικοινωνιακά παιχνίδια που δεν έχουν άλλο σκοπό από το να διαμορφώσουν απόψεις και να κατευθύνουν αποφάσεις. Το να κατηγορεί η ΑΕΚ τη Nova και να κυκλοφορεί ανακοινώσεις του τύπου "Αγαπώ την ΑΕΚ, κόβω τη Nova" είναι τουλάχιστον σε έμενα κατανοητό ότι μπορεί να προέρχεται από πικρία, άισθημα αδικίας, κλπ. Με βάση αυτή τη λογική όμως θα έπρεπε να στρέφεται και κατά των Γερμανών του ΟΤΕ που είχαν κάθε λόγο να θέλουν την ΑΕΚ στη Β εθνική (γιατί εκεί θα πάει και όχι στη Γ εθνική). Έτσι θα έπρεπε να έχουν ανακοινώσει κάτι του στυλ "Αγαπώ την ΑΕΚ, κόβω τη Nova και δεν βάζω ο ΟΤΕtv". Αλλά το "ξέχασαν" ότι από εκεί θα βλέπει κάποιος την ΑΕΚ τα επόμενα 2 χρόνια (δυστυχώς δεν θα την αφήσουν να επιστρέψει άμεσα, ακριβώς γιατί είναι η 3η λαοφιλέστερη ομάδα στην Ελλάδα).

PS: και καλώς ή κακώς στο παραπάνω παιχνίδι δεν είναι ανακαταμένες ούτε η Nova ούτε και η Superleague.

Στην Γ πάει για να σβήσει χρέη. Στη Β απλά θα διαλύσει με 35εκ χρέη. Καλό είναι να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε. Όπως και να έχει, η Nova θα έχει ένα σημαντικότατο πρόβλημα με οικιακούς πελάτες. Και μόνο που πλέον κάνουν τη κίνηση σε τηλεφωνήματα διακοπής να προσφέρουν το (απαξιωμένο πλέον) sports πακέτο στη μισή τιμή (26,10 ) δείχνει και το ζόρι που υπάρχει

Σωστός.

jimmy Θέλω να δείξω ότι γίνεται συμφωνία με όλη τη λίγκα, όχι μεμονωμένα με ομάδες...
Αυτό ισχύει σε Α και Β Εθνική.
Υπάρχει κάποιος κανόνας που το επιβάλλει και στην Γ?

Γιατί σε κάποιες χώρες του εξωτερικού, η διαχείριση των τηλεοπτικών δεν είναι κεντρική.

Και μόνο που πλέον κάνουν τη κίνηση σε τηλεφωνήματα διακοπής να προσφέρουν το (απαξιωμένο πλέον) sports πακέτο στη μισή τιμή (26,10 ) δείχνει και το ζόρι που υπάρχει
Πιστεύω πως απο μάιο τόσο θα κοστίζει κανονικά! και 20 σε πελάτες όπως ο οτε!

αμαν πια με το "απαξιωμενο" στη φαντασια σας σπορτ-πακ
αγαπητη νοβα και ολοι οι απαξιωτες με 26,10 ανανεωνω στη στιγμη

Γεια σας. Αυτοί που θα κάνουν συνδρομη με το νέο πακέτο θα πληρώνουν 30 ευρώ για πάντα, ενώ εμείς τα μαλλιοκέφαλα μας; Μιλάμε για κοντά 200% διαφορά.

καλά δεν είναι και ίδια τα πακέτα που συγκρίνεις αλλά και πάλι κοροιδία είναι!
Όσο για την ΑΕΚ έχει ακόμα μια ελπίδα να μείνει αν στην εφεση αποφασιστεί να παιχτούν τα 10 λεπτά του παιχνιδιού που διεκόπη και να γυρίσει το εις βάρος της 1-0 με 2 γκολ ώστε να πάρει τους 3 που τις αφαιρέθηκαν και τους 3 της νίκης!
Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να έχεις νόβα! έτσι κι αλλιώς!

αμαν πια με το "απαξιωμενο" στη φαντασια σας σπορτ-πακ
αγαπητη νοβα και ολοι οι απαξιωτες με 26,10 ανανεωνω στη στιγμη

26,10 για Πανθρακικό, Βέροια, Πλατανιά... Τρομερή ποιότητα λέμε. Μετά το view master, το δεύτερο καλύτερο value for money.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA, τελικά σε χαιρετώ

νομιζω οτι γιαυτο το λογο επεσαν μονο 2 ομαδες φετος.οποτε ουτε ετσι δεν τη γλυτωνει η αεκ.
αλλα αποτι μολις ειδα εσυ λες για 20 οποτε ακυρο αυτο που ειπα.
Nαι το νεο σεναριο ειναι αυτο. Μια νεα ξεφτιλα δηλαδη για το εθνικο μας πρωταθλημα αν γινει. Ετσι κι αλλιως εγω περιμενω να βλεπω την Παναιτωλικαρα απο τον Αυγουστο! :p

Θα στο χαλάσω το σκεπτικό φίλε μου γιατί και οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης μαζί δεν φτάνουν ούτε στο 50% τον κόσμο της Αεκ....

Και ναι, θέλουμε δεν θέλουμε η Κάτζα πονοκεφαλιιζει την Καντζα.

Αυτές οι υπερβολές.....!!!!
Τι άλλο θα ακούσουμε..... Πραγματικά διασκεδάζω.....
Αυτά που λες είναι απλα ανυποστατο. Το μόνο που υπάρχει σαν στοιχείο, είναι η χρονιά που ήταν ο ΑΡΗΣ στη Β εθνική και η ΕΤ3 χτυπούσε πολυ μεγάλα νούμερα.....αν θυμάστε, το σχολίαζαν και στις αθλητικές εκπομπές...

Η nova δεν έχει μαντήλι να κλάψει, θα ασχοληθεί με την ΑΕΚ και τα χωριά που θα αγωνίζεται.... Γιατι;; Έτσι θα πουλήσει πακέτα;; Έτσι θα κρατήσει πακέτα;;;

Η ετ3 που χτυπούσε μεγάλα νούμερα φίλε μου ;
Στην θεσσαλονίκη ;
Και σε ποιές αθλητικές εκπομπές ;
Στις τοπικές ;
Η nova δεν έχει μαντήλι να κλάψει . . .σε αυτό συμφωνούμε.
Και από του χρόνου άν δέν είναι η ΑΕΚ στην super λίγκα . . .ΆΝ ΆΝ . . . .

Και ναι, θέλουμε δεν θέλουμε η Κάτζα πονοκεφαλιάζει για την Αεκ...

Ας τελειώσει πρώτα όμως το φετινό να δύμε τι θα γίνει με εφέσεις κατατάξεις κλπ και βλέπουμε...

Θα ανετρεπες, ενδεχομένως, τη σκέψη μου εάν παρέθετες επιχειρήματα και όχι απλές υποθέσεις, όπως αυτές που αναφέρεις. Αυτό που ενδιαφέρει στη συζήτηση είναι ο αριθμός φίλων της ΑΕΚ που είναι συνδρομητές της Νόβα και, όπως καταλαβαίνεις, τέτοια στοιχεία δεν υπάρχουν για καμία ομάδα.

Με την τελευταία παρ. του μηνύματός σου θα συμφωνήσω απόλυτα, αν και δεν απευθυνόταν στο δικό μου μήνυμα.

Κάπου διάβαζα ότι η Nova έχει το δικαίομα να ζητήσει μείωση του συμβολαίου της με την Super League σε περίπτωση που κάποια ομάδα από τις μεγάλες υποβιβαστεί.

Αν αυτό ισχύει, πιστεύω ότι την συμφέρει να πέσει η ΑΕΚ για να μπορέσει να διεκδικήσει αυτή την μείωση και δεν θα κάνει τίποτα για να την κρατήσει. Νομίζω το συμβόλαιο έλεγε 10%, και λέει τώρα 20%, για να κλείσουν στα 15%.

Η ΑΕΚ αν δεν γίνει θαύμα πάπαλα. Αυτό σημαίνει ότι δεν δηλώνει ΟΑΚΑ και δηλώνει Βύρωνα ή Ριζούπολη μαζί με τον Απόλλωνα που ανέβηκε ή κάποιο αλλο γήπεδο .Αυτόματα αυτό σημαίνει απώλεια συνδρομητών ότι και να γίνει και μόλις τελειώσει και το αγγλικό τέλος Μαίου ....και οι διακοπές για το καλοκαίρι ...Αραγε πόσοι θα επανασυνδεθούν μετά από αυτό το καλοκαίρι ?
Μαλλον οι Απολλωνιστές ...με νέα βάση συνδρομητών....

Από την άλλη έχει πλακώσει τις προσφορές για να επιζήσει . Δάνειο δεν παίρνει που να κατέβει η Λαγκάρντ στην Ελλάδα και κλειστεί σε ξενοδοχείο με το Δ/ντα σύμβουλο :flipout:

Η συνδρομητική βάση έμεινε με το 60αρι γιατί απλά δεν βγαίνει ο κόσμος και έχει κόψει από παντού και σου λεει να μεινω μέσα να βλέπω και κάτι .ΔΕΝ βλέπουν όλοι ποδόσφαιρο .Εξάλλου γεμάτες οι καφετέριες .Υπάρχει και γυναικείο κοινό , και παιδιά που βλέπουν και απ όλα τα target group γι αυτό βλέπουμε και διατηρεί ισχυρή βάση .

Αλλά υποτίμησε τον ΟΤΕ που της πήρε τα σώβρακα και θα της τα πάρει ακόμα γιατί απλά είναι Γερμανικός ποιμενικός :flipout: Σας τα ειχα γραψει εκείνο το περίφημο Σεπτέμβρη που δεν είχε ξεκινήσει για πόσα κανάλια πάνε και για την συνδρομή και ΔΕΝ με πιστεύατε .
Υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην ερημώσει η Αθήνα λόγω ντέρμπυ ? Και όμως δεν ερήμωσε .Κανείς δεν έβλεπε και δεν τον ενδιέφερε και έτσι θα συνεχίσει.Απλά γίνεται σιγά σιγά και δεν το καταλαβαίνει η ΝΟΒΑ με τίποτα ... Θα έρθουν και χειρότερες μέρες αν δεν βάλει μυαλό αλλά ο καθένας κοιτάζει την τσέπη του και η τσέπη είναι μείον .Οσο πιο γρήγορα το καταλάβουν κάποιοι τότε θα σωθούν αλλιώς ....όπως λεει κι ο Sinatra "And now the end is near ...."

H συνέχεια επί της οθόνης ....