NOVA, τελικά σε χαιρετώ

Σήμερα στην εφημερίδα ΓΑΤΑ αναγράφει ότι υπάρχει μαζική έξοδος συνδρομητών, φίλων της ΑΕΚ. Εγώ περιμένω να τελεσιδικήσει η απόφαση για να χαιρετήσω.

Απάντηση: Re: NOVA, τελικά σε χαιρετώ

Σήμερα στην εφημερίδα ΓΑΤΑ αναγράφει ότι υπάρχει μαζική έξοδος συνδρομητών,
Αφου το ειπε η ΓΑΤΑ...:laugh:

Αφου το ειπε η ΓΑΤΑ...:laugh:

Ε να σου πω κι εγώ, 14 νοικοκυριά περιμένουμε σήμερα. 14, μόνο γνωστοί μου, κόβουμε εφόσον τελεσιδικήσει απόφαση κατά της ΑΕΚ. Η ίδια η Nova αναφέρει - 1/3 των συνδρομητών (ΑΕΚτσήδες και φίλοι της Premier League) οπότε προβλέπω κλάμα. Ήδη ακούγεται ότι η Nova έχει θέσει ρήτρα στην SL.

Μόνο στο δικό μου κύκλο (φίλοι και πελάτες) έχω πάνω από 100 συνδέσεις Αεκτζήδων οι οποίοι είναι έτοιμοι να κόψουν τη συνδρομή....

Εγώ την έχω κόψει εδώ και καιρό...

Ε να σου πω κι εγώ, 14 νοικοκυριά περιμένουμε σήμερα. 14, μόνο γνωστοί μου, κόβουμε εφόσον τελεσιδικήσει απόφαση κατά της ΑΕΚ. Η ίδια η Nova αναφέρει - 1/3 των συνδρομητών (ΑΕΚτσήδες και φίλοι της Premier League) οπότε προβλέπω κλάμα. Ήδη ακούγεται ότι η Nova έχει θέσει ρήτρα στην SL.
Θυμασαι 1 καλοκαιρι που αντι για τον Αστερα επεσε ο Ηρακλης? Αρα μην σου κανει εντυπωση αν τελικα μαγειρεψουν τιποτα μεχρι τοτε.

Η πλακα ειναι οτι θα κανει μηνυση οπως ειπε η Nova στην ΑΕΚ που ειπε οι φιλαθλοι της να πεταξουν του αποκωδικοποιητες στα σκουπιδια.

Διχνει Β εθνικη γιατι αν δεν κανω λαθος οχι. Αν ενας Αεκτζης δεν μπορει να δει την ομαδα του τοτε τι να το κανει το Nova να βλεπει ταινιες η επαναληψη της επαναληψης ω επαναληψη.

Ακομα και το συμβολαιο θα πρεπει κανονικα να σπαει σε τετοιες περιπτωσεις γιατι σου λεει εγω κυριοι εκανα συνδρομη στην Nova για να βλεπω την ομαδα μου απο την στιγμη που δεν....

...Αντε για οπως λεμε και εμεις οι γαυροι.

Πριν από λίγο διέκοψα. Διακοπή 30/4. Το κορυφαίο είναι ότι μου έκαναν 'προσφορά' το sports στην μισή τιμή. Τόσο καιρό άρμεγμα στα 52,20 και τώρα μόλις τους λες 'είμαι ΑΕΚ και φεύγω' θυμήθηκαν τη προσφορά. Αν και δεν έχω κάποιο οικονομικό ζόρισμα, αρνήθηκα αν και θα μπορούσα να δεχθώ. Και αρνήθηκα όχι γιατί η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε να διακόψουν οι ΑΕΚτσήδες τη Nova (εμφανώς και με αρκετή δόση προβατοποίησης), αλλά κυρίως για αυτή τη @$%#* νοοτροπία που έχουν. Κρίμα η συνεγκατάσταση που έχω και οι πατέντες και τα ενισχυτάκια και και και... Αλλά όταν αλλάξει αυτή η νοοτροπία, μπορεί να με ξαναδούν πελάτη έστω και αν η ΑΕΚ πέσει στη Γ' εθνική.

Αφαιρέθηκαν μηνύματα για παράγκες, καλύβες, ουρανοξύστες και τα σχετικά. Αν θέλετε τέτοιες συζητήσεις, στα αθλητικά.

Αεκτζης μεν αλλα δεν θεωρω οτι φταει η νοβα που πεφτει η ομαδα μας,ας μην μπουκαραν στο γηπεδο οι 300 καφροι για να μην πεφταμε,τωρα παρακαλανε να την σωσουν .

Τώρα έπεσε και μαθηματικά. Για να δούμε τώρα πόσοι θα φύγουν...

ειναι και ατυχη η nova επεσε η ΑΕΚ υποβαθμιζεται και αλλο το προιον αντιθετα ο ΟΤΕ εχει απιστευτη τυχη και θα τραβηξει πολυ κοσμο

Last edited by a moderator:
ειναι και ατυχη η nova επεσε η ΑΕΚ υποβαθμιζεται και αλλο το προιον αντιθετα ο ΟΤΕ εχει απιστευτη τυχη και θα τραβηξει πολυ κοσμο

Δηλαδή, όσο ήταν η ΑΕΚ στη Super League το προιόν ήταν αναβαθμισμένο;

Τι άλλο θα ακούσουμε ...

Ναι! διότι είναι μία απο τις μεγαλύτερες ομάδες! αυτό θεωρείται αναβάθμιση για την νόβα! να μην ''πέφτουν'' δηλαδή μεγάλες ομάδες!

Όταν έπεσαν οι δύο ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης δεν υποβαθμίστηκε το προιόν αλλά υποβαθμίστηκε τώρα με την ΑΕΚ ....

Ο όρος «αναβάθμιση» δεν είναι σωστός.
Η Νόβα είναι μιά εταιρεία παροχής υπηρεσιών (τηλεοπτικών). Ο στόχος της είναι να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες. Μέχρι τώρα, οι 3 μεγάλες ομάδες του λεκανοπεδίου (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ) ήταν στη Super League. Και ως γνωστόν, περίπου ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας είναι στο λεκανοπέδιο (Αττική).
Άρα με την ΑΕΚ εκτός Super League, πράγματι η Νόβα χάνει το ενδιαφέρον πολλών θεατών. Αυτό δεν έχει σχέση με «αναβάθμιση» ή «υποβάθμιση». Απλώς, η Νοβα χάνει το ενδιαφέρον πολλών (πάρα πολλών) πελατών της στο λεκανοπέδιο, λόγω απουσίας της ΑΕΚ απ' τη Super League.
Καλύτερος όρος θα ήταν «απώλεια πελατών». Να δούμε πως θα αντιδράσει τώρα η Νόβα...

Ας δούμε πρώτα την απώλεια πελατών, γιατί συνέχεια (κάθε τρίμηνο) το ίδιο περιμένουμε για διάφορους λόγους, χωρίς όμως να συμβαίνει.
Αντίθετα, νομίζω ότι οι κοντά 400.000 συνδρομητές τέλος του 2012, πρέπει να ήταν ρεκόρ συνδρομητών για την δορυφορική της νόβα.

Εμπορικά μιλάω.
Δεν υποστηρίζω ότι η νόβα θα χάσει πελάτες, όμως έχει βάσιμη πιθανότητα να χάσει, λόγω απουαίας της ΑΕΚ απ' τη SL.
Δε με απασχολεί το θέμα. Είμαι τηλεθεατής, σχολιαστής, αλλά δεν έχω καμιά σχέση μ' αυτή την εταιρεία.
Όμως η κάθε εταιρεία, σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζει (και εδώ έχουμε μια πρόκληση), κάνει διορθωτικές κινήσεις.
Αναμένω να δω τις κινήσεις της.

Υπάρχει και μια παράμετρος που δεν έχει αναφερθεί: είναι βέβαιο πως του χρόνου η nova δε θα δείχνει ΑΕΚ; Δηλαδή δε θα ενδιαφερθεί να πάρει τα τηλεοπτικά της δικαιώματα, όπου κι αν αγωνίζεται;

Last edited:
Αν συνεχιστεί το ματς που διακόπηκε και δεν αφαιρεθούν βαθμοί, της αρκεί να βάλει δύο γκολ σε 6-7 λεπτά για να σωθεί. Οπότε μαθηματικά δεν έχει πέσει ακόμα. Ενώ αν δεν έτρωγε το γκολ στις καθυστερήσεις από τον Ατρόμητο, της αρκούσε και ένα μόνο γκολ, τότε θα έπαιζε μπαράζ με τον ΟΦΗ.