NOVA, τελικά σε χαιρετώ

Δημήτριε, οι 60άρες συνδρομές της πλέον είναι λίγες.... σε λίγο καιρό (μήνες) θα ακούγεται σαν ανέκδοτο το 60άρι !!!!

Αυτές οι υπερβολές.....!!!!
Τι άλλο θα ακούσουμε..... Πραγματικά διασκεδάζω.....
Αυτά που λες είναι απλα ανυποστατο. Το μόνο που υπάρχει σαν στοιχείο, είναι η χρονιά που ήταν ο ΑΡΗΣ στη Β εθνική και η ΕΤ3 χτυπούσε πολυ μεγάλα νούμερα.....αν θυμάστε, το σχολίαζαν και στις αθλητικές εκπομπές...

Η nova δεν έχει μαντήλι να κλάψει, θα ασχοληθεί με την ΑΕΚ και τα χωριά που θα αγωνίζεται.... Γιατι;; Έτσι θα πουλήσει πακέτα;; Έτσι θα κρατήσει πακέτα;;;

Επέτρεψε μου μιας και το κομμάτι των δορυφορικών είναι η δουλειά μου να γνωρίζω κάποια πραγματάκια παραπάνω....

Αυτό που σας έγραψα ήταν ένα απλό παράδειγμα για το τι θα ακολουθήσει στη Κάτζα όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε...

Το αν η νόβα ή ή κάθε νόβα έχει μαντήλι να κλάψει θα το γνώριζεις μόνο αν είσαι ο οικονομικός δ/ντης της ή κάποιο μέλος του ΔΣ της εταιρείας ή υπάλληλος της ...

Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε να ισοπεδώνετε τα πάντα με αναλογιστικές σκέψεις...

Last edited by a moderator:
Δημήτριε, οι 60άρες συνδρομές της πλέον είναι λίγες.... σε λίγο καιρό (μήνες) θα ακούγεται σαν ανέκδοτο το 60άρι !!!!
Ακριβώς όπως τα λες είναι .Περίμενε μετά τις 20 Μαίου ....το γλέντι

Η ετ3 που χτυπούσε μεγάλα νούμερα φίλε μου ;
Στην θεσσαλονίκη ;
Και σε ποιές αθλητικές εκπομπές ;
Στις τοπικές ;
Η nova δεν έχει μαντήλι να κλάψει . . .σε αυτό συμφωνούμε.
Και από του χρόνου άν δέν είναι η ΑΕΚ στην super λίγκα . . .ΆΝ ΆΝ . . . .

Πιστεύεις ότι η nova ζορίζεται για την ΑΕΚ;; Έχει πολυ σοβαρότερα θέματα να λύσει.

Αν ζορίζεται λέει.... Και όχι μόνο ζορίζεται, αλλά τρέχει το νομικό τμήμα για να δουν τι γίνεται με τις ρήτρες στη SL.

Αν ζορίζεται λέει.... Και όχι μόνο ζορίζεται, αλλά τρέχει το νομικό τμήμα για να δουν τι γίνεται με τις ρήτρες στη SL.

Εννοείς ότι την βόλεψε φαντάζομαι.....για να μειώσει άλλη μια φορα το κόστος δικαιωμάτων...

Κάπου διάβαζα ότι η Nova έχει το δικαίομα να ζητήσει μείωση του συμβολαίου της με την Super League σε περίπτωση που κάποια ομάδα από τις μεγάλες υποβιβαστεί.

Αν αυτό ισχύει, πιστεύω ότι την συμφέρει να πέσει η ΑΕΚ για να μπορέσει να διεκδικήσει αυτή την μείωση και δεν θα κάνει τίποτα για να την κρατήσει. Νομίζω το συμβόλαιο έλεγε 10%, και λέει τώρα 20%, για να κλείσουν στα 15%.

Ο προεδρος της ΕΠΑΕ και front man του Μαρινακη, δηλωσε σημερα στην ΕΡΑ σπορ, πως δεν υπαρχει κανενας τετοιος ορος στο συμβολαιο της Νοβα.

Τέλος Απριλίου χαιρετώ κι εγώ.... ο λόγος φυσικά οικονομικός.....είχα την προσφορά forthnet και nova sport pack για 18 μήνες με 53,80+5 euros τα HD
Τελείωσε το 18μηνο και έλαβα φουσκωμένη συνδρομή οπότε πηρα και είπα δεν θέλω να συνεχίσω αυτήν την εποχή με περισσότερα... ¨οπως και να το κάνουμε είναι πολυτέλεια η συνδρομητική δορυφορική τηλεόραση, και ειδικά όταν έχει τιμές άλλης εποχής στην μνημονιακή πια Ελλάδα

Πιστεύεις ότι η nova ζορίζεται για την ΑΕΚ;; Έχει πολυ σοβαρότερα θέματα να λύσει.

ναι φιλε μου ζορίζεται! γιατί χάνει την ΑΕΚ και μαζί με αυτή χιλιάδες συνδρομητές!!!(αυτό την καίει) χάνει την ΑΕΚ όχι την βέροια η τον Ακράτητο!

Εννοείς ότι την βόλεψε φαντάζομαι.....για να μειώσει άλλη μια φορα το κόστος δικαιωμάτων...

Χάνει διαφήμιση, χάνει συνδρομές, χάνει δυναμική στην πλατφόρμα με συνδρομητές που μπορούν να πάνε στην ανταγωνιστική. Δεν την βόλεψε. Την πόνεσε και μάλιστα πολύ.

Ο προεδρος της ΕΠΑΕ και front man του Μαρινακη, δηλωσε σημερα στην ΕΡΑ σπορ, πως δεν υπαρχει κανενας τετοιος ορος στο συμβολαιο της Νοβα.
Πάντως κ πέρσυ έλεγαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μειωθούν τα έσοδα από τα τηλεοπτικά όταν έλεγε η nova για κούρεμα 25% και στο τέλος συμφωνήσανε στο 10%. Ούτε υπήρχε όρος "αν έρθει οικονομική κρίση προβλέπεται μείωση" αλλά με αυτή την αιτιολογία το έριξε η nova. Οπότε αν πέσει και φέτος ψαλίδι δε θα μου κάνει εντύπωση. Ίσα 'ισα φέτος νομίζω ότι έχουν και ένα λόγο παραπάνω. Ποιός στριμωγμένος αεκτζής θα συνεχίσει να πληρώνει 30άρια (το λιγότερο) και 60άρια χωρίς να βλέπει καν την ομάδα του; Είδωμεν...

Ολυμπιακος και Παναθηναϊκος ποσο ακομα εχουν συμβολαιο με την Nova?

Re: Απάντηση: NOVA, τελικά σε χαιρετώ

αλλες 2 χρονιες νομιζω.φετος και του χρονου.

Ουσιαστικά είναι το συμβόλαιο με τη SL και όχι με τις ομάδες χωριστά.

http://theoriginalbetman.blogspot.gr/2013/04/nova.html#axzz2RP8qqZts
αποδεδειγμενα υπαρχει ορος
και οχι στα λογια ....αν ειπωθηκαν βεβαια ποτε
(τα bold δικα μου)

θα σε παρακαλουσα, δεδομενου οτι με αφορα αφου εγω εγραψα τι ειπε ο Μωραλης στην ΕΡΑσπορ, να εισαι πιο συγκρατημενος στις εκφρασεις σου -τουλαχιστον- πριn αποκαλεσεις τον αλλον "ψευτη'. ΟΚ;

http://theoriginalbetman.blogspot.gr/2013/04/nova.html#axzz2RP8qqZts
αποδεδειγμενα υπαρχει ορος
και οχι στα λογια ....αν ειπωθηκαν βεβαια ποτε

Για να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, που ακριβώς αποδεικνύεται ότι υπάρχει τέτοιος όρος; Η παραπομπή σε ένα δημοσίευμα μιας αθλητικής εφημερίδας από πότε είναι "απόδειξη"; Δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα αυτό το link που παραθέτεις.

Για να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, που ακριβώς αποδεικνύεται ότι υπάρχει τέτοιος όρος; Η παραπομπή σε ένα δημοσίευμα μιας αθλητικής εφημερίδας από πότε είναι "απόδειξη"; Δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα αυτό το link που παραθέτεις.

και γω καπου ειχα δει οτι ηταν ορος αυτο. δλδ αμα για καποιον λογο αποχωρισηει μεγαλη ομαδα εχει ρυτρα

Μπορεί και να υπάρχει τέτοιος όρος, μπορεί και όχι. Από τη στιγμή που δε μπορούμε να δούμε το συμβόλαιο, η αναφορά οποιουδήποτε σε αυτό δεν αποτελεί "απόδειξη".

Πάντως σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, οι πλατφόρμες που έχουν τα εγχώρια τηλεοπτικά δικαιώματα κάνουν κουμάντο σε μεγάλο βαθμό στη διοργάνωση. Από τα χρήματα, χορηγούς μέχρι και ώρες διεξαγωγής. Θα ήταν έκπληξη αν δεν υπήρχαν ρήτρες ειδικά τα τελευταία 2-3 χρόνια όπου οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές.