AFam
AVClub Fanatic
- 11 September 2006
- 26,961
Δημήτριε, οι 60άρες συνδρομές της πλέον είναι λίγες.... σε λίγο καιρό (μήνες) θα ακούγεται σαν ανέκδοτο το 60άρι !!!!
Επέτρεψε μου μιας και το κομμάτι των δορυφορικών είναι η δουλειά μου να γνωρίζω κάποια πραγματάκια παραπάνω....
Αυτό που σας έγραψα ήταν ένα απλό παράδειγμα για το τι θα ακολουθήσει στη Κάτζα όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε...
Το αν η νόβα ή ή κάθε νόβα έχει μαντήλι να κλάψει θα το γνώριζεις μόνο αν είσαι ο οικονομικός δ/ντης της ή κάποιο μέλος του ΔΣ της εταιρείας ή υπάλληλος της ...
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε να ισοπεδώνετε τα πάντα με αναλογιστικές σκέψεις...
Αυτές οι υπερβολές.....!!!!
Τι άλλο θα ακούσουμε..... Πραγματικά διασκεδάζω.....
Αυτά που λες είναι απλα ανυποστατο. Το μόνο που υπάρχει σαν στοιχείο, είναι η χρονιά που ήταν ο ΑΡΗΣ στη Β εθνική και η ΕΤ3 χτυπούσε πολυ μεγάλα νούμερα.....αν θυμάστε, το σχολίαζαν και στις αθλητικές εκπομπές...
Η nova δεν έχει μαντήλι να κλάψει, θα ασχοληθεί με την ΑΕΚ και τα χωριά που θα αγωνίζεται.... Γιατι;; Έτσι θα πουλήσει πακέτα;; Έτσι θα κρατήσει πακέτα;;;
Επέτρεψε μου μιας και το κομμάτι των δορυφορικών είναι η δουλειά μου να γνωρίζω κάποια πραγματάκια παραπάνω....
Αυτό που σας έγραψα ήταν ένα απλό παράδειγμα για το τι θα ακολουθήσει στη Κάτζα όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε...
Το αν η νόβα ή ή κάθε νόβα έχει μαντήλι να κλάψει θα το γνώριζεις μόνο αν είσαι ο οικονομικός δ/ντης της ή κάποιο μέλος του ΔΣ της εταιρείας ή υπάλληλος της ...
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε να ισοπεδώνετε τα πάντα με αναλογιστικές σκέψεις...
Last edited by a moderator: