NOVA, τελικά σε χαιρετώ

Ναι σωστα, δεν ηταν η προσφορα για εναν χρονο αλλα μεχρι το τελος του χρονου.

30 ευρώ για το full πακέτο και με σχέση τον ανταγωνισμό που έχει μπει δυνατά ειναι το μέγιστο που μπορεί πια να ζητάει η νοβα.
Τα 60αρια ανήκουν σε άλλες εποχές.

Η τιμή των 30 ευρώ ανταποκρίνεται απόλυτα σε όσα προσφέρει το πλήρες πακέτο.Ίσως πριν μερικά χρόνια να άξιζε για παραπάνω,αλλά αυτή τη στιγμή τα 30 ευρώ είναι υπεραρκετά.Νομίζω ότι θα οδηγηθεί από μόνη της,όχι στο πολύ μακρινό μέλλον,σε μείωση της τιμής.Να είστε σίγουροι ότι έχουν καταλάβει οι ίδιοι ότι ειδικά το πλήρες πακέτο με τη σημερινή τιμή και με αυτά που προσφέρει,ακόμα και συνδυαστικά με Forthnet,δεν έχει μέλλον ή τουλάχιστον θα απευθύνεται σε ελάχιστους.Βραχυπρόθεσμα τουλάχιστον η συνέχιση προσφορών είναι μονόδρομος.Ήδη,αν κάποιος έχει φίλο που δουλεύει στη Forthnet,μπορεί να μάθει ότι από τον Ιανουάριο θα υπάρξουν νέες προσφορές.Δε γίνεται διαφορετικά.

Και εγώ αυτό θυμάμαι Δημήτρη...

καλα εαν θελω να το τραβηξω,το τραβαω.
η διαδικασια προσφορας μισης τιμης,εγινε μεσω τηλεφωνου και ειναι ηχογραφημενη.
σιγα μην την βρω βεβαια,αλλα λεμε τωρα...

καλα εαν θελω να το τραβηξω,το τραβαω.
η διαδικασια προσφορας μισης τιμης,εγινε μεσω τηλεφωνου και ειναι ηχογραφημενη.
σιγα μην την βρω βεβαια,αλλα λεμε τωρα...

Καλημέρα Δημήτρη. Χαλαρά μπρέ. Ανάγκη σ έχουν δεν τους έχεις... Σωστά;

Εμενα παντως παιδια θυμαμαι συγκεκριμενα μου ειπαν μεχρι το τελος του χρονου.

Παντως λιγη σημασια εχει, η ουσια ειναι οτι το επιπεδο των υπηρεσιων τις Nova για εμενα ειναι αντε το πολυ στα 35 ευρω.

Τωρα αν αυτοι πηγαν και εχωσαν τρελα λεφτα για την σουπερ (μην χεσω) λιγκα δεν ειναι προβλημα κανενως συνδρομητη.

Εχουμε ακουσει και τις φημες για το πως εγινε αυτη η συμφωνια αλλα ασ το αυτο.

Απάντηση: Re: NOVA, τελικά σε χαιρετώ

GEORGE M.
fragol
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
bykrie

Θυμάμαι πολύ καλά πως ταυτόχρονα ποστάραμε για αυτή την προσφορά τότε και μάλιστα με ελεύθερη κάρτα !!!!
( η προσφορά ήταν τηλεφωνική)

Re: Απάντηση: Re: NOVA, τελικά σε χαιρετώ

GEORGE M.
fragol
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
bykrie

Θυμάμαι πολύ καλά πως ταυτόχρονα ποστάραμε για αυτή την προσφορά τότε και μάλιστα με ελεύθερη κάρτα !!!!
( η προσφορά ήταν τηλεφωνική)

σωστα θυμασαι.
επιμενω οτι η συμφωνια ηταν ενα χρονο και οχι μεχρι τελος του χρονου.

σωστα θυμασαι.
επιμενω οτι η συμφωνια ηταν ενα χρονο και οχι μεχρι τελος του χρονου.

Δεν είπα εγώ το αντίθετο. 1 χρόνο με μισή τιμή.

Και τώρα που διάβασα το ποστ του Δημήτρη, όντος ηχογράφησε η κυρία την συνομιλία μας.

Λιγη σημασια εχει αν ειναι για ενα χρονο, η για το τελος του χρονο. (οπως ειχαν πει σε εμενα)

Το θεμα για μενα ειναι οτι επρεπε η προσφορα (κατα την ταπεινο μου αποψη) να ηταν αοριστου χρονου.

Αν βεβαιως ηθελαν να μας κρατησουν συνδρομητες.

Και παλι δεν το δινουν ετσι.. Σε πολυ συγκεκριμενους το εχουν δωσει

Κάνε διακοπή να πάρεις κι εσύ πακέτο με 30 ευρώ.

Δεν πήραν όλοι όσοι διέκοψαν τη συγκεκριμένη προσφορά. Προφανώς η προσφορά ήταν στο πλαίσιο της στατιστικής ανάλυσης του πελατολόγιού τους - να δουν δηλαδή αν κάποιοι από αυτούς που διακόπτουν θα συνέχιζαν και με τι τίμημα.

Οι προσφορές όμως είναι ... προσφορές. Αν περιμένατε ότι θα ισχύουν για πάντα, κάνατε λάθος. Τώρα αν σας φάγανε 1-2 μήνες από την αρχική συμφωνία, αυτό αξίζει να το κυνηγήσετε.

Last edited: