NOVA, τελικά σε χαιρετώ

Δεν πήραν όλοι όσοι διέκοψαν τη συγκεκριμένη προσφορά. Προφανώς η προσφορά ήταν στο πλαίσιο της στατιστικής ανάλυσης του πελατολόγιού τους - να δουν δηλαδή αν κάποιοι από αυτούς που διακόπτουν θα συνέχιζαν και με τι τίμημα.

Οι προσφορές όμως είναι ... προσφορές. Αν περιμένατε ότι θα ισχύουν για πάντα, κάνατε λάθος. Τώρα αν σας φάγανε 1-2 μήνες από την αρχική συμφωνία, αυτό αξίζει να το κυνηγήσετε.

Σωστα...

Μετα απο διακοπη καποιοι θα δεχτηκαν να συνεχισουν με 30 αλλοι με 45 κλπ... Και αλλοι με τπτ προφανως

Δεν πήραν όλοι όσοι διέκοψαν τη συγκεκριμένη προσφορά. Προφανώς η προσφορά ήταν στο πλαίσιο της στατιστικής ανάλυσης του πελατολόγιού τους - να δουν δηλαδή αν κάποιοι από αυτούς που διακόπτουν θα συνέχιζαν και με τι τίμημα.

Οι προσφορές όμως είναι ... προσφορές. Αν περιμένατε ότι θα ισχύουν για πάντα, κάνατε λάθος. Τώρα αν σας φάγανε 1-2 μήνες από την αρχική συμφωνία, αυτό αξίζει να το κυνηγήσετε.

Ναι σίγουρα, προσφορά για πάντα δεν μπορούμε να την έχουμε.
Πάλι καλά που ήμασταν μέσα σε αυτή την πρόσφορα.
Και του χρόνου..
αλλιώς σε ...χαιρετώ !!

Last edited:
Και γιατι να εχεις εσυ -50% και οχι και γω δλδ;

σωστός. Αρκετοί χρήστες θεωρούν αυτονόητο/φυσιολογικό ότι για κάποιους απροσδιόριστους λόγους θα πρέπει να έχουν εσαεί αισθητά χαμηλότερη τιμή από την εκάστοτε τιμή της παρεχόμενης υπηρεσίας.

Το να ζητάει μεγάλη έκπτωση κάποιος που είναι πολλά χρόνια συνδρομητής το καταλαβαίνω και συμμερίζομαι το αίτημά του. Αλλά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά μού φαίνεται

Έπρεπε να μειωθεί η τιμή σε όλους και να μην υπάρχουν παράπονα διαφορετικά όπως τώρα κάποιοι νοιώθουν παιδιά και κάποιοι αποπαίδια.

Οσο υπαρχουν συνδρομητες που πληρωνουν 62 το μηνα, μειωση τις συνδρομης δεν βλεπω.

Οσο υπαρχουν συνδρομητες που πληρωνουν 62 το μηνα, μειωση τις συνδρομης δεν βλεπω.

αυτο θα το καθορισει ποσοι κανουν διακοπη καθε μηνα. ενα ποσοστο σιγουρα δεν το πειραζει το 62 το μηνα. και το ξαναλεω προφανως η εταιρια εχει σαν νο1 τον συμδυασμο με forthnet που ακομα ειναι σε χαμηλο επιπεδο. νομιζω καπου στο 20% στο συνολο των συνδρομητων. γιαυτο οι τιμες τιμοκαταλογου της νοβα δεν πεφτουν ποτε παρα μονο σε συνδυασμο με forthnet που κατα την γνωμη μου αξιζουν

Μου ήρθε σήμερα 62 ευρώ και τη χαιρέτησα από την προηγούμενη εβδομάδα.
Μόνο για τη μισή τιμή που είχα το καλοκαίρι αξίζει και αυτό με τις τιμές,την εικόνα και το περιεχόμενο του ΟΤΕ πια είναι υπό συζήτηση.

αυτο θα το καθορισει ποσοι κανουν διακοπη καθε μηνα. ενα ποσοστο σιγουρα δεν το πειραζει το 62 το μηνα. και το ξαναλεω προφανως η εταιρια εχει σαν νο1 τον συμδυασμο με forthnet που ακομα ειναι σε χαμηλο επιπεδο. νομιζω καπου στο 20% στο συνολο των συνδρομητων. γιαυτο οι τιμες τιμοκαταλογου της νοβα δεν πεφτουν ποτε παρα μονο σε συνδυασμο με forthnet που κατα την γνωμη μου αξιζουν

η φιλοσοφία της εταιρίας, κατά τη δική μου εκτίμηση, εστιάζει στην προσέλκυση πελατών που θα έχουν nova+forthnet. Κ αυτό απορρέει από αυτό που έχω γράψει 3-4 φορές, ότι αρκετοί τις δαπάνες για τηλέφωνο, internet και συνδρομητική τις (προ)υπολογίζουν ενιαία.

Συνεπώς, οι προσφορές που κάνει για christmas offer/cinema pack/sports pack + double play economy είναι αρκετά έως πολύ ανταγωνιστικές υπό αυτό το πρίσμα. Η απόκτηση "σκέτης" nova είναι μάλλον ασύμφορη, αν δεν πετύχεις προσφορές σαν αυτές που αναλύονται σε αυτό το thread

εγω πληρωνα 23 στη cyta και μονο για adsl δεν ειχα δωρεαν τηλεφωνο και πηγα στο dp economy με 27,92 για να παρω το 20% τωρα πληρωνω 59,20 μαζι με multiview αντι για 71,92 που εδινα πριν. ευτυχως πηρα προσοφρα απο ΟΤΕ ΤV για 6 μηνες 10 ευρω αντι για 20 αυτο για μενα δειχνει διαφορα νοοτροπιας αναμεσα σε ΟΤΕ και nova

εγω πληρωνα 23 στη cyta και μονο για adsl δεν ειχα δωρεαν τηλεφωνο και πηγα στο dp economy με 27,92 για να παρω το 20% τωρα πληρωνω 59,20 μαζι με multiview αντι για 71,92 που εδινα πριν. ευτυχως πηρα προσοφρα απο ΟΤΕ ΤV για 6 μηνες 10 ευρω αντι για 20 αυτο για μενα δειχνει διαφορα νοοτροπιας αναμεσα σε ΟΤΕ και nova

να σου υπενθυμησω οτι ο οτε εχει χιλιαδες συνδρομητες ξεχασμενους που ακομα πληρωνουν χωρια το παγιο γραμμης χωρια την dsl κλπ... και δεν τους εντασσει στα φθηνοτερα dp...

για ποια νοοτροπια μιλαμε ακριβως?

τι εννοεις ακριβως πλεον υπαρχει doyble play με 2mbps παλαιοτερα ναι δεν υπηρχε πλεον υπαρχει

τι εννοεις ακριβως πλεον υπαρχει doyble play με 2mbps παλαιοτερα ναι δεν υπηρχε πλεον υπαρχει

ναι αλλα τους παλιους συνδρομητες τους εχει ξεχασμενους στα παλια πακετα που ηταν χωρια με το παγιο εξτρα

με ενα τηλεφωνο αλλαζεις δεν νομιζω να μη γνωριζει πλεον καποιο τα προγραμματα και δεν ξερω αν θα ηταν σωστο να τους βαλειι ο ΟΤΕ απο μονος του ισως θα επρεπε να ενημερωνει τηλεφωνικα δεν ξερω να το κανει. εγω προσωπικα φροντιζω α ενημερωνομαι οπως θα πρεπει να κανει καθε σωστος καταναλωτης

με ενα τηλεφωνο αλλαζεις δεν νομιζω να μη γνωριζει πλεον καποιο τα προγραμματα και δεν ξερω αν θα ηταν σωστο να τους βαλειι ο ΟΤΕ απο μονος του ισως θα επρεπε να ενημερωνει τηλεφωνικα δεν ξερω να το κανει. εγω προσωπικα φροντιζω α ενημερωνομαι οπως θα πρεπει να κανει καθε σωστος καταναλωτης

με την ιδια λογικη και αυτοι που πληρωνουν 60 στην νοβα δεν τους φταιει κανεις. μονοι τους δεν επιλεγουν να παρουν τουλαχιστον το προνομιο -20%

ναι μπορει καποιος να μην μπορει/θελει να αλλαξει εταιρεια πρεπει να κατεβει η συνδρομη οσο ειναι καιρος ας πουμε 50 ευρω μαζι με multiview

ναι μπορει καποιος να μην μπορει/θελει να αλλαξει εταιρεια πρεπει να κατεβει η συνδρομη οσο ειναι καιρος ας πουμε 50 ευρω μαζι με multiview

απλα επειδη αναφερθηκες σε ''καλυτερη'' νοοτροπια απο τον οτε. που εν μερει ισχυει

φαντάζομαι ότι σε αυτή τη λογική είναι η χριστουγεννιάτικη προσφορά και φαντάζομαι ότι θα συνεχίσει κ με άλλα τέτοια πακέτα και μετά τις γιορτές.

Είδαν ότι δεν τους παίρνει και ίσιωσαν .
Λόγω ανταγωνισμού;
Λόγω πώλησης;
Λόγω μαζικής αποχώρησης από την Νόβα;

Όπως και να έχει κερδισμένοι είμαστε εμείς . . .
ΟΤΕ _ Νόβα

Νοοτροπίες έχουν οι άνθρωποι οι εταιρίες έχουν στρατηγικές και αν αυτές περιλαμβάνουν προσφορές είναι καλοδεχούμενες.