NOVA, τελικά σε χαιρετώ

Να ρωτήσω έχει γινει καμια κινηση εκ μέρους των παλιών συνδρομητών που αναγκάζονται και σκάνε πενηντάρια όταν οι άλλοι για το ίδιο προϊόν πληρώνουν τα μισά; Γιατί για μένα αυτό λέγεται αλητεία και ληστεία.

ειναι ελαχιστοι αυτοι με -50% χωρις να εχουν καν forthnet. και απο οτι ειπαν τα παιδια δεν τους ξαναανανεωσαν σε αυτην την τιμη

μπορεις να επιλεξεις μια συνδιαστικη υπηρεσια- προσφορα για να κανεις οικονομια στις συνδρομες σου.

Να ρωτήσω έχει γινει καμια κινηση εκ μέρους των παλιών συνδρομητών που αναγκάζονται και σκάνε πενηντάρια όταν οι άλλοι για το ίδιο προϊόν πληρώνουν τα μισά; Γιατί για μένα αυτό λέγεται αλητεία και ληστεία.

Όταν το sl υποβιβάστηκε σε 1, κάποιοι από εδώ, θέλησαν να κάνουν κάποια κίνηση. Φυσικά δεν βρήκαν ανταπόκριση, γιατί ο Έλληνας μόνο να φωνάζει ξέρει. Όταν πρέπει να μπει μπροστά………………….. κάτι τον σταματά. (Άρα μην περιμένεις τίποτα.) Έχω γίνει γραφικός μα θα ξαναπώ ότι τα πενηντάρια-εξηντάρια τα έσκαγα 16 χρόνια. Όταν διέκοψα πέρσι τον Αύγουστο, αρχές Οκτώβρη μέσω τηλεφωνικής προσφοράς, δέχτηκα το φουλ πακέτο στην μισή τιμή. Δεν γνωρίζω γιατί σ εμένα και κάποιους άλλους έγινε αυτή η προσφορά. Όλα αυτά φίλε μου μέχρι εχθές. Τα μισά δεν θα τα αναπληρώσει κανείς πλέον για το φουλ πακέτο. Τώρα ποιους εννοείς παλιούς συνδρομητές δεν ξέρω. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι όσο υπάρχει ΕΝΕΡΓΗ συνδρομή, προσφορά ΔΕΝ………… Όσοι διακόπτουν, κάτι μπορεί να φανεί στον ορίζοντα!!!

Re: Απάντηση: NOVA, τελικά σε χαιρετώ

Όταν το sl υποβιβάστηκε σε 1, κάποιοι από εδώ, θέλησαν να κάνουν κάποια κίνηση. Φυσικά δεν βρήκαν ανταπόκριση, γιατί ο Έλληνας μόνο να φωνάζει ξέρει. Όταν πρέπει να μπει μπροστά………………….. κάτι τον σταματά. (Άρα μην περιμένεις τίποτα.) Έχω γίνει γραφικός μα θα ξαναπώ ότι τα πενηντάρια-εξηντάρια τα έσκαγα 16 χρόνια. Όταν διέκοψα πέρσι τον Αύγουστο, αρχές Οκτώβρη μέσω τηλεφωνικής προσφοράς, δέχτηκα το φουλ πακέτο στην μισή τιμή. Δεν γνωρίζω γιατί σ εμένα και κάποιους άλλους έγινε αυτή η προσφορά. Όλα αυτά φίλε μου μέχρι εχθές. Τα μισά δεν θα τα αναπληρώσει κανείς πλέον για το φουλ πακέτο. Τώρα ποιους εννοείς παλιούς συνδρομητές δεν ξέρω. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι όσο υπάρχει ΕΝΕΡΓΗ συνδρομή, προσφορά ΔΕΝ………… Όσοι διακόπτουν, κάτι μπορεί να φανεί στον ορίζοντα!!!

μπορεις ενω εχεις ενεργη συνδρομη να παρεις τηλ και να πεις θελω να ανανεωσω για εναν χρονο πχ καντε μου καλυτερη προσφορα. ολο και κατι μπορει να γινει. αν και το λογικο ειναι οτι προσφορα σου πουν να ειναι με forthnet.

Re: Απάντηση: NOVA, τελικά σε χαιρετώ

Ετσι ειναι οπως ακριβως τα λες.Συμφωνω απολυτως.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA, τελικά σε χαιρετώ

Και τότε με Forthnet ήταν σ εμένα.

μια χαρα.

οπως λογικοτατο ειναι αμα βαλεις οτε τβ να βαλεις και connx

αμα εχεις vodafone να βαλεις HOL.

οποιος θελει αλλες επιλογες ας πληρωνει εξτρα για αυτο του το γουστο

μα εχει την επιλογη να το κανει. απλα θα πληρωσει περισσοτερο. so easy.

Δεν πάει έτσι, sakels. Λογικότατο είναι για σένα. Για πολύ πολύ κόσμο δεν είναι.
H πλειονοτητα δηλαδη τι λεει; οτι βαζει σταθερη τηλεφωνια στον ΟΤΕ , κινητη τηλεφωνια στην vodafone , internet στην cyta και δορυφορικη στη nova;
Μαλλον καποιο λαθος κανεις....

Μπορεί κάποιος να θέλει dp σε μία εταιρεία και δορυφορική στην άλλη. Δηλαδή, επειδή θέλω nova, πρέπει να "φορτωθώ" και τη forthnet; Να ρίξει τις πολύ υψηλές τιμές στη δορυφορική της! Ή, αν θέλω ote tv, να πρέπει να βάλω το dp του;

.... επειδή θέλω nova, πρέπει να "φορτωθώ" και τη forthnet; Ή, αν θέλω ote tv, να πρέπει να βάλω το dp του;
+1000 Πιο σωστός δεν μπορεί να είσαι Serafeim.Ο καθένας κάνει κουμάντο στη τσέπη του και κάνει τις επιλογές του.Όχι να παίρνεις ένα φθηνό προϊόν και να φορτώνεσαι και κάποια άλλα ακριβότερα μαζί. Ευθύνη έχουν πια και οι πελάτες όχι μόνο όταν πρέπει να πληρώσουν αλλά και όταν επιλέγουν.

H πλειονοτητα δηλαδη τι λεει; οτι βαζει σταθερη τηλεφωνια στον ΟΤΕ , κινητη τηλεφωνια στην vodafone , internet στην cyta και δορυφορικη στη nova;
Μαλλον καποιο λαθος κανεις....

Ο Σεραφείμ έχει δίκιο. Αν εγω πχ ήθελα να βάλω ote tv δεν σημαίνει οτι θα άλλαζα και την hol. Η αν κάποιος για χ,ψ,ζ λόγους έχει τηλ. Και internet απο ΟΤΕ και θέλει να βάλει νόβα, θα πρέπει να πάει και σε forthnet;

Μπορεί κάποιος να θέλει dp σε μία εταιρεία και δορυφορική στην άλλη. Δηλαδή, επειδή θέλω nova, πρέπει να "φορτωθώ" και τη forthnet; Να ρίξει τις πολύ υψηλές τιμές στη δορυφορική της! Ή, αν θέλω ote tv, να πρέπει να βάλω το dp του;

Μα δε σε αναγκαζει να το βαλεις!!!!!

Αν θες στο δινει σε μικροτερη τιμη!

Αν θες να κανεις μαγκιες με αλλη εταιρια να την πληρωσεις εξτρα την μαγκια σου

Ο Σεραφείμ έχει δίκιο. Αν εγω πχ ήθελα να βάλω ote tv δεν σημαίνει οτι θα άλλαζα και την hol. Η αν κάποιος για χ,ψ,ζ λόγους έχει τηλ. Και internet απο ΟΤΕ και θέλει να βάλει νόβα, θα πρέπει να πάει και σε forthnet;

Δεν εχει πρεπει οπως λες. Εινα στην επιλογη σου. Απο τη στιγμη που ο ομιλος διαθετει και αλλες υπηρεσιες ειναι λογικοτατο να σου πει εεε αγαπητε συνδρομητη αν παρεις πακετο ολα στα δινω πιο θφηνα,

Εσεις δλδ αν ειχατε μαγαζι με βιδες θα διωχνατε τον πελατη στο απεναντι μαγαζι λεγοντας του ο απεναντι εχει φθηνα καταβιδια; Η θα του τα δινατε ολα σε μια καλυτερη τιμη;;;

Last edited by a moderator:
Sakels, δεν περιμένω να σε πείσω. Περιμένουμε την άποψη και άλλων μελών στο θέμα. Και αυτό το "μαγκιές" και "πληρώνεις έξτρα τη μαγκιά" σαν διατύπωση πολύ άστοχο...

Εγώ θα συμφωνήσω με το Σεραφείμ. Προσωπικά είναι μαγκιά μου να θέλω ISDN γραμμή που δίνει μόνο ο ΟΤΕ και με υποχρεώνουν από τη NOVA να πληρώνω το φουλ πακέτο 75 Ευρώ;

Βαλε οτε τβ τοτε

Είναι απάντηση αυτό τώρα; Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι;
Εγώ έχω και τα δύο πακέτα. Είναι δυνατόν ο ΟΤΕ να ζητάει +5 Ευρώ για σύνδεση στο ΟΤΕ TV στην περίπτωση που δεν είσαι συνδρομητής του και η NOVA αντίστοιχα +45;
Και μετά σου λέει καταπολέμηση της πειρατείας και μπούρδες...

Πιστευω οτι ο ΟΤΕ εχει ενα πολυ ανταγωνιστικο πακετο,20 ευρω αν εισαι συνδρομητης ιντερνετ και τηλεφωνιας,25 ερω αν εχεις αλλο παροχο,ειδικα κιολας οταν εχεις ολα αυτα τα καναλια + 17 HD...Αυτο που εσωσε τη Nova ηταν οτι πηρε το ελληνικο πρωταθλημα και το champions league μεχρι το 2015,αλλα αν εξακολουθησει την ιδια πολιτικη προ τους πελατες της στην επομενη δημοπρασια πρωταθληματων και κυπελλων αν την κερδισει ο ΟΤΕ βλεπω ενα πολυ μεγαλο ποσοστο να την αποχαιρεταει...