NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

1 Ναι ήταν HD
2 Τα μπάσκετ, ναι είναι HD
3. Συνήθως κάνει 2, αν υπάρχει όμως διαθεσιμότητα σε βαν, μπορεί να κάνει και περισσότερο. Η ΑΕΚ είναι σίγουρα, συν ένα ακόμα που το θεωρεί "μεγάλο" παιχνίδι.

Νίκο είσαι η μόνη μας ελπίδα. Και να πω ότι δεν έχουν γνώση και άποψη; Άσε που συμφωνούν αλλά δεν το καταλαβαίνουν.
Προτείνω οι εμπλεκόμενοι εκτάκτως σεμινάριο, με συνοδεία καφέ.
Καλημέρα καλή εβδομάδα.

Re: Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

ΟΚ Αντώνη. Θα μας πει ο Νίκος γι αυτό. Γιατί δεν αναφέρεσαι όμως αν κάνω λάθος σε τίποτα από τα υπόλοιπα? Να υποθέσω ότι δε διαφωνείς κάπου. Άρα το μπάχαλο δεν είμαι εγώ αυτός που το προκαλεί.Το μπάχαλο προκαλείται όταν κάποιος εσκεμμένα δεν απαντάει σε κάτι που τον ρωτούν, αλλά αντίθετα θέλει να κατευθύνει την κουβέντα με κάποιον σκοπό.

Δηλαδή έγραψες κάτι που δεν ισχύει, τρεις και παραπάνω άνθρωποι στο λένε, και τώρα θα αρχίσουμε τις συνωμοσίες για "κουβέντες με σκοπό".

Δεν έχω καταλάβει σε τι δεν απάντησα, αλλά δεν είμαι και υποχρεωμένος να απαντώ σε ότι θες εσύ (όπως για παράδειγμα να με βάλεις να συγκρίνω τα δύο Ε! χωρίς να έχω καμία διάθεση). Άλλωστε και εγώ ρώτησα για τις συγκεκριμένες αναρτήσεις που στηρίζουν το μπέρδεμα που έχεις δημιουργήσει, αλλά δεν είδα να τις αναφέρεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

1 Ναι ήταν HD
3. Συνήθως κάνει 2, αν υπάρχει όμως διαθεσιμότητα σε βαν, μπορεί να κάνει και περισσότερο. Η ΑΕΚ είναι σίγουρα, συν ένα ακόμα που το θεωρεί "μεγάλο" παιχνίδι.

Να ρωτήσω και εγώ: πόσα παιχνίδια από τα 5 της football league ήταν HD την αγωνιστική που πέρασε;

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

1 Ναι ήταν HD

Ούτε να τρολάρει δεν μπορεί κανείς με εσένα !!!! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Νίκο είσαι η μόνη μας ελπίδα. Και να πω ότι δεν έχουν γνώση και άποψη; Άσε που συμφωνούν αλλά δεν το καταλαβαίνουν.
Προτείνω οι εμπλεκόμενοι εκτάκτως σεμινάριο, με συνοδεία καφέ.
Καλημέρα καλή εβδομάδα.
Συμφωνώ και επαυξάνω...
Δηλαδή έγραψες κάτι που δεν ισχύει, τρεις και παραπάνω άνθρωποι στο λένε, και τώρα θα αρχίσουμε τις συνωμοσίες για "κουβέντες με σκοπό".

Δεν έχω καταλάβει σε τι δεν απάντησα, αλλά δεν είμαι και υποχρεωμένος να απαντώ σε ότι θες εσύ (όπως για παράδειγμα να με βάλεις να συγκρίνω τα δύο Ε! χωρίς να έχω καμία διάθεση). Άλλωστε και εγώ ρώτησα για τις συγκεκριμένες αναρτήσεις που στηρίζουν το μπέρδεμα που έχεις δημιουργήσει, αλλά δεν είδα να τις αναφέρεις.

Να ρωτήσω και εγώ: πόσα παιχνίδια από τα 5 της football league ήταν HD την αγωνιστική που πέρασε;
Είμαι εξωτερικό τώρα και δεν μπορώ να τα δω αυτή την στιγμή. Με την πρώτη ευκαιρία, θα σου πω.
Ούτε να τρολάρει δεν μπορεί κανείς με εσένα !!!! :flipout:
Μπορεί αρκεί να με βάλει ενεργό μέλος στο τρολαρισμα...

Τι έπαθες ρε Χάρη; ποιος σε στεναχωρησε; ο Αντώνης ε; πες μου ο Αντώνης; 
Για να μην κάθομαι, τώρα να διαβάζω όλα αυτά τα σεντόνια και επειδή αναφέρθηκε και το όνομα μου, τι θες να σου πω για τις μεταδόσεις; Καλημέραααααα

Που 'σαι ρε Νίκοοοο?Ναι,ναι....Ο Αντώνης!
Ευτυχώς,έβαλες τα πράματα στη θέση τους!Έχουν σκοπό να με τρελλάνουν!:smile::smile:
Να προσέχεις στο εξωτερικό!Και να ντύνεσαι καλά.Τα λέμε...

Άρα αυτό που ο hdanca θεωρεί σίγουρο HD, είναι κάποιες φορές upscale SD. Αυτό δυστυχώς hdanca ακυρώνει οποιοδήποτε επιχείρημά σου περί ποιότητας εικόνας. Δεν έχεις την ικανότητα να διακρίνεις το upscale από το πραγματικό HD.

Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί της ικανότητάς σου να διακρίνεις το upscaled από το πραγματικό HD.Εάν δε,εκφράζεις άποψη χωρίς να έχεις δει κάτι,αυτό είναι ακόμα χειρότερο και φανερώνει άλλα πράγματα.

Το τι είπανε και τι είναι σωστό,το ξεκαθάρισε μόλις πιο πριν ο κατάλληλος άνθρωπος.Επειδή κουράστηκα να επαναλαμβάνω τα ίδια και επειδή δεν θέλεις να καταλάβεις,η κουβέντα δεν έχει νόημα.Είναι σαν να το κάνεις επίτηδες.

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Βρε hdanca, τι επίτηδες το κάνω; 1 αγώνας στους 5 επιβεβαιώθηκε στην football league. Είναι μακριά από την πλειοψηφία ή έστω τους μισούς που είπες.

Χάρη σε αυτό έχει δίκιο ο Γιώργος !!!

Χρειαζόμαστε επειγόντως καφέ.....

Το κανονίζω μόλις επιστρέψει ο Νίκος !!!

1 Ναι ήταν HD

@petasis:Διάβασε καλύτερα και επικεντρώσου στην παράγραφο 3.

Χάρη σε αυτό έχει δίκιο ο Γιώργος !!!

Χρειαζόμαστε επειγόντως καφέ.....

Το κανονίζω μόλις επιστρέψει ο Νίκος !!!

Μέσα Αντώνη!!!

Το περισσότερο που λέει ο Νίκος άντε να είναι το πολύ τρία... πέντε δεν βγαίνουν παρά μόνο με διακτίνιση obvan !!!

Το περισσότερο που λέει ο Νίκος άντε να είναι το πολύ τρία... πέντε δεν βγαίνουν παρά μόνο με διακτίνιση obvan !!!

Δεν είπα όλα.Αν είναι όμως 3 στα 5,δεν είναι πλειοψηφία?Και το νόημα από το post που είχα γράψει και ξεκίνησαν όλα,είναι μόνο οι μεταδόσεις της FL?

Δεν είπα όλα.Αν είναι όμως 3 στα 5,δεν είναι πλειοψηφία?Και το νόημα από το post που είχα γράψει και ξεκίνησαν όλα,είναι μόνο οι μεταδόσεις της FL?

To 3 είναι ειδική περίπτωση (και κατάλαβα μίλησε και για το basket). Είπε "αν υπάρχει διαθεσιμότητα", δηλαδή αν η νόβα δεν έχει προγραμματίσει κάτι.

Σχετικά με το γιατί επικεντρώσαμε στην FL είναι επειδή εσύ το έγραψες ("Πλέον,στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι ελληνικοί αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ μεταδίδονται σε HD από τον ΟΤΕ."). Συμφωνώ ότι πρέπει να μπει και το κύπελλο και το μπάσκετ.
(Αν και όπως έχω καταλάβει τα πράγματα, ο ΟΤΕ καλύπτει το μπάσκετ και την FL αποσπασματικά. Έχει 4 αγώνες το μήνα στο μπάσκετ (δεν είμαι σίγουρος, αυτό κατάλαβα, ίσως όλους σε HD, που πάλι δεν είμαι σίγουρος - κάνω την καλύτερη υπόθεση), και 5 από τους 12 της FL κάθε αγωνιστική με 2 σε HD. Στο μπάσκετ όλοι οι υπόλοιποι αγώνες είναι στην νόβα, και ίσως κανένας σε HD - πάλι υπόθεση, δεν το ξέρω.)

Πάντως νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι για τις μεταδόσεις HD. Το σύνηθες είναι 2 παραγωγές HD ανά πλατφόρμα το Σαββατοκύριακο. (Λογικό, 1 βανάκι ο καθένας επί 2 ημέρες).

Επειδή γνωρίζω το Νίκο (nvianitakis) και επειδή έχω πάει και έχω δει πώς γίνονται οι HD μεταδόσεις,αυτά που έγραψα δεν τα έγραψα τυχαία.Ξέρω (συνήθως) πόσες HD μεταδόσεις γίνονται από τις 2 πλατφόρμες.Επειδή είδα ότι εμένα δεν με πιστεύετε,περίμενα να σας τα πει ο ίδιος,ώστε να μην μπορεί να υπάρχει αμφισβήτηση.Όντως,η FL μεταδίδεται αποσπασματικά και όχι ολόκληρη.Δεν υποστήριξα όμως αυτό.Είχα την εντύπωση μάλιστα (αυτό είναι και το μόνο μου λάθος) ότι μεταδίδονται κάθε αγωνιστική 4 αγώνες και όχι 5.Στο δε μπάσκετ,όταν,επαναλαμβάνω όταν,υπάρχει αγώνας εντός έδρας του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ,μεταδίδεται σε HD.Με το δεδομένο λοιπόν των 4 αγώνων που πίστευα (και τελικά δεν είναι 4,αλλά 5) και το δεδομένο των 2 αγώνων του μπάσκετ (όταν υπάρχει εντός των 2 αυτών ομάδων),όταν ξέρω ότι υπάρχει HD στους 2 ή 3 (σε σύνολο 4,που τελικά δεν είναι 4 αλλά 5)από το ποδόσφαιρο και στους 2 στα 2 από το μπάσκετ,γι αυτό μίλησα για την πλειοψηφία.Δεν ήταν παρόλα αυτά το νόημα που ήθελα να δώσω.Αποκλειστικά και μόνο οι μεταδόσεις της FL.Το νόημα που ήθελα να δώσω ήταν ότι οι HD μεταδόσεις ελληνικών αγώνων σε συνδυασμό με τις HD μεταδόσεις των ξένων αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ από τον ΟΤΕ,δίνουν το αποτέλεσμα να παρακολουθεί κάποιος σχεδόν τα πάντα σε HD από τον ΟΤΕ,ενώ στη NOVA το ακριβώς αντίθετο,όπου οι HD αγώνες που μεταδίδονται (ελληνικοί και ξένοι) είναι ελάχιστοι από το σύνολο των μεταδόσεων.Εκεί (στη NOVA δηλαδή), οι περισσότεροι αγώνες (ελληνικοί και ξένοι,σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ) είναι ελάχιστοι σε σχέση με το σύνολο.Οι περισσότεροι είναι σε sd.Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά μεταξύ ΟΤΕ και NOVA και αυτό ήθελα να τονίσω.Γι αυτό έχω πει πολλές φορές ότι κάτι πρέπει να κάνουν με τον τομέα του HD στη NOVA.Είναι πάρα πολύ πίσω πλέον.Ακόμα και στην Αλβανία μεταδίδονται περισσότεροι αγώνες σε HD από τη NOVA.Πώς αλλιώς να το πω,ώστε να τονίσω το πρόβλημα που υπάρχει σε αυτό το κομμάτι στη NOVA?Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.Ούτε αισθάνομαι καλά να κοντράρομαι με κανέναν.

Εγώ θα συμφωνήσω ότι ο ΟΤΕ έχει πολύ περισσότερα HD αθλητικά κανάλια, οπότε συνολικά (όλα τα αθλήματα) έχει σοβαρή πιθανότητα να δείχνει περισσότερο HD.
Τώρα το "πόσο" HD δείχνει η κάθε πλατφόρμα, η νόβα έχει μόνο 2 κανάλια (τι να χωρέσουν 2 κανάλια; ), παίζει ρόλο τι πακέτα έχουν αγοράσει για παραγωγές εξωτερικού, και τι χρήματα έχουν για παραγωγές εσωτερικού. Υποθέτω (δεν ξέρω όμως) ότι οι παραγωγές εξωτερικού είναι εύκολο να δειχθούν σε HD. H νόβα έχει μόνο τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο ΟΤΕ ένα σωρό (3; ) πρωταθλήματα. Οπότε σε μεταδόσεις εξωτερικού, ο ΟΤΕ έχει περισσότερα παιχνίδια, περισσότερα κανάλια, άρα μεγαλύτερες δυνατότητες να δείξει HD (δεν ξέρω αν το κάνει ή όχι - φαντάζομαι θα το κάνει).

Σε ελληνικές παραγωγές τώρα, τα πράγματα (υποθέτω) είναι πιο δύσκολα. Και χρηματικά, και διαθεσιμότητας. Το έργο σαν μεταδόσεις γέρνει σαφώς προς την νόβα (από ότι καταλαβαίνω καλύπτει όλους τους αγώνες της super league, και όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος μπάσκετ, εκτός από λίγους αγώνες που δείχνει ο ΟΤΕ). Ο ΟΤΕ καλύπτει μέρος της FL (ούτε καν τους μισούς), λίγο μπάσκετ, και το κύπελο (δεν ξέρω τι αγώνες γίνονται εκεί). Έχοντας πολύ λιγότερους αγώνες να καλύψει, δεν είναι απίθανο να προσπαθεί να τους καλύψει σε HD. Οπότε, έγραψες αυτό που έγραψες, και είπα να ρωτήσω διευκρινήσεις αν είσαι σίγουρος (επειδή είναι συχνό να μπερδευτεί κάποιος για το αν είναι HD η μετάδοση - σου φαίνεται παράξενο αλλά δεν είναι: η ανάλυση είναι ο παράγοντας που επηρεάζει λιγότερο την ποιότητα της εικόνας).

Νομίζω ξεκαθαρίστηκε ότι η κατάσταση παραμένει λίγο πολύ ως έχει με τις ελληνικές παραγωγές. Ψιλο-μοιρασμένη εξίσου είναι ακόμα στους 2 παρόχους.
Τώρα γιατί γεμίσαμε τόσες σελίδες; Νομίζω είχες κάτι στο μυαλό σου, έγραψες λίγο κάτι διαφορετικό, και μετά επέμεινες σε αυτό που νόμιζες ότι είπες.
(Έχω καταλάβει ότι εννοούσες κάτι άλλο - συνολικά σαν HD και όχι στις ελληνικές παραγωγές. Το οποίο δεν έχω διάθεση να ψάξω, δεν είναι ενδιαφέρον για μένα, ενώ το ελληνικό τοπίο έχει ένα μικρό ενδιαφέρον για μένα πάντα)
Το μπλέξιμο πάλι με το bitrate νομίζω έγινε γιατί δεν διάβασες με προσοχή τα γραφόμενα, και σύνδεσες αυτή την παρατήρηση με κάτι που σου είπαν άλλα μέλη (ότι η νόβα έχει πιο ποιοτικό HD, σαν αντιστάθμισμα των πολλών HD που είπες εσύ). Εγώ δεν είπα πάντως κάτι τέτοιο. Δεν είπα καν ποιος έχει ποιοτικότερο HD, λίνκς έδωσα για να δείτε μόνοι σας.
Το μόνο που είπα είναι για το Ε!, και μόνο επειδή ρώτησες.

(Επίσης θέλω ποσοστά από τα ποπ-κορν που αγόρασαν όσοι μας χάζευαν να γράφουμε... :popcorn::popcorn::popcorn: :flipout:)

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

όταν ξεκίνησε η football league ο ΟΤΕ μετεδιδε 4 αγώνες ανά αγωνιστική, εκ των οποίων οι 2 ήταν σε HD. Στις 2 τελευταίες όπως και στην προσεχή μεταδίδει 5 εκ των οποίων οι 2 είναι σε HD.
Επίσης να μην λησμονουμε πως football league δεν έχει μόνο Σ/Κ μα και Δευτέρα κι ενίοτε Παρασκευή.
Τα γραφόμενα του Νίκου δεν πιστεύω πως χωρούν αμφισβήτηση.
Αν είναι να παίζουμε με τους αριθμούς περί ποσοστων για HD μεταδόσεις, πείτε το για να πάρω έναν αβακα.
Για το κύπελλο, θα επαναλάβω, όλα τα ματς των μεγάλων ομάδων ήταν σε HD. Οι επόμενοι αγώνες δεν αργούν, θα μας λυθεί η απορία τότε

όταν ξεκίνησε η football league ο ΟΤΕ μετεδιδε 4 αγώνες ανά αγωνιστική, εκ των οποίων οι 2 ήταν σε HD. Στις 2 τελευταίες όπως και στην προσεχή μεταδίδει 5 εκ των οποίων οι 2 είναι σε HD.
Επίσης να μην λησμονουμε πως football league δεν έχει μόνο Σ/Κ μα και Δευτέρα κι ενίοτε Παρασκευή.
Τα γραφόμενα του Νίκου δεν πιστεύω πως χωρούν αμφισβήτηση.
Αν είναι να παίζουμε με τους αριθμούς περί ποσοστων για HD μεταδόσεις, πείτε το για να πάρω έναν αβακα.
Για το κύπελλο, θα επαναλάβω, όλα τα ματς των μεγάλων ομάδων ήταν σε HD. Οι επόμενοι αγώνες δεν αργούν, θα μας λυθεί η απορία τότε

Καλό είναι να ακριβολογούμε πάντως. Όταν κάποιος μιλά για πλειοψηφία, δεν είναι το 2/5. Κάποιος που διαβάζει πλειοψηφία, περιμένει ένα 4/5. Δεν είναι θέμα άβακα...
(Δεν παρακολουθώ τους αγώνες, αλλά με το "πλειοψηφία" ακόμα και εγώ τσίμπησα, και είπα να ενημερωθώ επειδή θα είχα χάσει επεισόδια... :smile:)

Η Nova δεν χρειάζεται παραπάνω αθλητικά HD κανάλια καθώς έτσι και αλλιώς το αθλητικό της περιεχόμενο είναι πολύ φτωχό , για τον ΟΤΕ με Premier League , Primera , Serie A , Bundesliga , NBA , F1 , WRC κτλ η αναβάθμιση των καναλιών ήταν αναγκαιότητα.

Τώρα μένει να αναβαθμιστεί το OTE Cinema 2 σε HD και να προστεθεί και ένα κανάλι μόνο με σειρές ώστε μετά τα ντοκιμαντέρ , τα αθλητικά και τα παιδικά να έχει και το καλύτερο πρόγραμμα και στις ταινίες/σειρές (δηλαδή 4/4).

Καλά, το τι ταμπέλες βάζει κανείς, είναι λίγο υποκειμενικό. Δεν ξέρω αν είναι φτωχό η πλούσιο, είναι σίγουρα διαφορετικά εστιασμένο. Το οποίο καλό είναι. Στα μπερδεμένα θα πρέπει να έχεις και τους δύο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί της ικανότητάς σου να διακρίνεις το upscaled από το πραγματικό HD.Εάν δε,εκφράζεις άποψη χωρίς να έχεις δει κάτι,αυτό είναι ακόμα χειρότερο και φανερώνει άλλα πράγματα.

Σιγά μη κάτσω να δω football league, πλάκα κάνεις; Εδώ σπάνια βλέπω Super league. Αυτό που έγραψα στηρίχθηκε σε αυτό που έγραψε ο AFam, το οποίο ήταν λάθος. Συνεπώς έχεις την ικανότητα να διακρίνεις το HD από το upscale. Ταυτόχρονα όμως, έχεις λανθασμένο κριτήριο σε μία κακή HD μετάδοση, όπως είναι του Travel ή του E! ή των άλλων καναλιών που πέφτουν 6 και 7 μαζί στην ίδια συχνότητα. Απέφυγες να απαντήσεις σε αυτό που σου έγραψα νωρίτερα:

http://avclub.gr/forum/showthread.php/73820-NOVA-vs-ΟΤΕ-TV?p=1057252187&viewfull=1#post1057252187

Εγώ θα συμφωνήσω ότι ο ΟΤΕ έχει πολύ περισσότερα HD αθλητικά κανάλια, οπότε συνολικά (όλα τα αθλήματα) έχει σοβαρή πιθανότητα να δείχνει περισσότερο HD.
Τώρα το "πόσο" HD δείχνει η κάθε πλατφόρμα, η νόβα έχει μόνο 2 κανάλια (τι να χωρέσουν 2 κανάλια; ), παίζει ρόλο τι πακέτα έχουν αγοράσει για παραγωγές εξωτερικού, και τι χρήματα έχουν για παραγωγές εσωτερικού. Υποθέτω (δεν ξέρω όμως) ότι οι παραγωγές εξωτερικού είναι εύκολο να δειχθούν σε HD. H νόβα έχει μόνο τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο ΟΤΕ ένα σωρό (3; ) πρωταθλήματα. Οπότε σε μεταδόσεις εξωτερικού, ο ΟΤΕ έχει περισσότερα παιχνίδια, περισσότερα κανάλια, άρα μεγαλύτερες δυνατότητες να δείξει HD (δεν ξέρω αν το κάνει ή όχι - φαντάζομαι θα το κάνει).

Σε ελληνικές παραγωγές τώρα, τα πράγματα (υποθέτω) είναι πιο δύσκολα. Και χρηματικά, και διαθεσιμότητας. Το έργο σαν μεταδόσεις γέρνει σαφώς προς την νόβα (από ότι καταλαβαίνω καλύπτει όλους τους αγώνες της super league, και όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος μπάσκετ, εκτός από λίγους αγώνες που δείχνει ο ΟΤΕ). Ο ΟΤΕ καλύπτει μέρος της FL (ούτε καν τους μισούς), λίγο μπάσκετ, και το κύπελο (δεν ξέρω τι αγώνες γίνονται εκεί). Έχοντας πολύ λιγότερους αγώνες να καλύψει, δεν είναι απίθανο να προσπαθεί να τους καλύψει σε HD. Οπότε, έγραψες αυτό που έγραψες, και είπα να ρωτήσω διευκρινήσεις αν είσαι σίγουρος (επειδή είναι συχνό να μπερδευτεί κάποιος για το αν είναι HD η μετάδοση - σου φαίνεται παράξενο αλλά δεν είναι: η ανάλυση είναι ο παράγοντας που επηρεάζει λιγότερο την ποιότητα της εικόνας).

Νομίζω ξεκαθαρίστηκε ότι η κατάσταση παραμένει λίγο πολύ ως έχει με τις ελληνικές παραγωγές. Ψιλο-μοιρασμένη εξίσου είναι ακόμα στους 2 παρόχους.
Τώρα γιατί γεμίσαμε τόσες σελίδες; Νομίζω είχες κάτι στο μυαλό σου, έγραψες λίγο κάτι διαφορετικό, και μετά επέμεινες σε αυτό που νόμιζες ότι είπες.
(Έχω καταλάβει ότι εννοούσες κάτι άλλο - συνολικά σαν HD και όχι στις ελληνικές παραγωγές. Το οποίο δεν έχω διάθεση να ψάξω, δεν είναι ενδιαφέρον για μένα, ενώ το ελληνικό τοπίο έχει ένα μικρό ενδιαφέρον για μένα πάντα)
Το μπλέξιμο πάλι με το bitrate νομίζω έγινε γιατί δεν διάβασες με προσοχή τα γραφόμενα, και σύνδεσες αυτή την παρατήρηση με κάτι που σου είπαν άλλα μέλη (ότι η νόβα έχει πιο ποιοτικό HD, σαν αντιστάθμισμα των πολλών HD που είπες εσύ). Εγώ δεν είπα πάντως κάτι τέτοιο. Δεν είπα καν ποιος έχει ποιοτικότερο HD, λίνκς έδωσα για να δείτε μόνοι σας.
Το μόνο που είπα είναι για το Ε!, και μόνο επειδή ρώτησες.

(Επίσης θέλω ποσοστά από τα ποπ-κορν που αγόρασαν όσοι μας χάζευαν να γράφουμε... :popcorn::popcorn::popcorn: :flipout:)

Ξέρω τι είχα στο μυαλό μου και προσπαθώ πάντα να είμαι προσεχτικός σε ότι γράφω,ώστε να γίνομαι κατανοητός σε κάποιον που θα διαβάζει.Δεν ξέρω αν το καταφέρνω πάντα,προσπαθώ όμως.Γι αυτό το λόγο,θέλω να τονίσω ότι το πιο άσχημο με τη NOVA δεν είναι οι εγχώριες HD παραγωγές (που δυστυχώς είναι ελάχιστες σε ποσοστό σε σχέση με το σύνολο των παραγωγών που κάνει),αλλά ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει ούτε τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.Όπως λες κι εσύ,ο ΟΤΕ έχει περισσότερα παιχνίδια,μπορεί όμως να τα υποστηρίξει σε HD.Η NOVA αντίθετα,έχει πολύ λιγότερα παιχνίδια και τα οποία δεν είναι ικανή ούτε αυτά να τα υποστηρίξει σε HD.Έχουμε πήξει στο sd σε Champions League,Europa League και Euroleague Basketball.Αυτό δεν νομίζω να μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει.Άσε που αντίστοιχα,όπως ο ΟΤΕ με τη FL,έτσι και η NOVA καλύπτει μέρος αυτών των διοργανώσεων και όχι το σύνολο.Από αυτό και μόνο,ότι δηλαδή ο ένας (ΟΤΕ) έχει πολύ μεγαλύτερο μέρος αγώνων να διαχειριστεί και είναι ικανός να τα δώσει σε HD στο σύνολό τους,σε σχέση με τον άλλο (NOVA) που έχει σαφώς λιγότερο μέρος αγώνων να διαχειριστεί και παρόλα αυτά δεν είναι ικανός να τα δώσει σε HD στο σύνολό τους (εδώ μάλιστα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο,να μεταδίδεται η μειοψηφία σε HD),δείχνει και την χαώδη απόσταση που υπάρχει μεταξύ τους σε αυτόν τον τομέα.Δε νομίζω να χωρά αμφισβήτηση αυτό.Αν συμφωνείς σε αυτά,τότε ποια είναι η διαφωνία σου?Ότι αν οι αγώνες της FL είναι 5 μεταδόσεις που έγιναν πρόσφατα και όχι 4 που είπα?Ανατρέπει αυτό που είπα για την πλειοψηφία?Τα 5 FL + 2 του μπάσκετ,τη στιγμή που καλύπτονται συνολικά 4 ή 5 από αυτά σε HD δεν είναι η πλειοψηφία?Όπου,επαναλαμβάνω,δεν είναι αυτό το σημείο που καθορίζει και την αναμφισβήτητη υπεροχή του ΟΤΕ στο HD.Άλλα είναι αυτά που πρώτα πρέπει να κάνουν στη NOVA για να βελτιώσουν τον τομέα του HD.Απλά το αναφέρω πάλι,επειδή πιαστήκατε συγκεκριμένα από την FL.Και μάλιστα,επειδή μου αρέσει να μην φαίνομαι μονόπλευρος,να αναφέρω ότι αυτό το ΣΚ οι HD μεταδόσεις της NOVA για τη Super League ήταν 3 και όχι 2.Αν και ο Παναθηναϊκός ήταν ότι χειρότερο σε HD έχω δει από τη Λεωφόρο.

(Εγώ πάντως προτιμώ τα σουβλάκια με ντονέρ):ADFADF1: