NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Ο ΟΤΕ έδειξε αυτήν την αγωνιστική 5 ματς από Football League

Ποιο από τα α)Φωκικός-Αγροτικός Αστέρας
β)Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής
3)Ζάκυνθος-Λαμία
4)Ένωση Ερμιονίδας-ΑΕΚ
και 5)Απόλλων Σμύρνης-ΑΟ Χανιά

ήταν σε ΗD και όχι σε upscaled SD;

Kανένα από αυτά δεν ήταν σε HD......

άντε να σας δω !!! :BDBDG54:

1) Το 2 στα 5 δεν είναι η πλειοψηφία όπως έγραψες.
2) Το επόμενο Σαββατοκύριακο, περιμένω (θα τους μετρήσω) 2 αγώνες HD στην football league, και 1 στο πρωτάθλημα μπάσκετ. Να δούμε αν και στο basket ισχύει ο ισχυρισμός σου (έστω και χαμηλωμένος από την πλειοψηφία, στους μισούς).

Όταν σου δείχνουν ότι κάτι που υποστηρίζεις δεν ισχύει, αντιδράς με ειρωνεία; Διασκεδαστικό. Εγώ όταν κάνω λάθος προτιμώ να το παραδέχομαι (ναι, ξέρω είμαι βαρετός).

Τι ακριβώς μου έδειξες ότι δεν ισχύει? Από όλα όσα έγραψα, εσύ πιάστηκες από το γεγονός ότι οι αγώνες της football league που μεταδίδονται είναι 5 και όχι 4.Στο μπάσκετ είδες κανέναν αγώνα και δεν μεταδόθηκε σε HD?Κάτσε πρώτα να δεις και αν δεν είναι σε HD,τότε πες το.Αν όμως είναι, θα το παραδεχθείς όπως λες?Πολύ αμφιβάλλω. Και γιατί αμφιβάλλω? Γιατί από όλα όσα έγραψα, δεν λες το παραμικρό, παρά μόνο πιάνεσαι από το γεγονός ότι οι αγώνες δεν είναι 4 αλλά 5.Για όλα τα υπόλοιπα τίποτα απολύτως. Γιατί άραγε? Όταν ρωτάνε κάποιον 10 πράγματα επανειλημμένως και δεν απαντά σε τίποτα, αυτό σημαίνει κάτι. Και να είσαι σίγουρος ότι αυτό το καταλαβαίνουν όλοι.Όπως επίσης καταλαβαίνουν και γιατί?Το ενδεχόμενο να μην θέλεις να καταλάβεις,δεν θέλω να πιστέψω ότι ισχύει.

Μπάχαλο τα κάνατε και είστε και από αυτούς που ξέρουν τρομάρα σας !!! :flipout:

Που να μην γνωρίζατε κιόλας !!!

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Εγώ εξέφρασα μια φορά την συγκεκριμένη απορία.Μπορώ να διακρινω τη διαφορά μεταξύ HD και upscaled sd.Με μια φορά, δε σημαίνει οτι δεν έχω επιχειρήματα να κρίνω μια εικόνα. Αντιθέτως, μάλλον εσύ που χρειάζεσαι να ξέρεις το bitrate κάποιου καναλιού για να κρινεις την εικόνα του,δεν μπορείς να έχεις την ικανότητα να κρινεις. Χαρακτηριστικη περίπτωση η επιμονή σου ότι τα sd κανάλια της nova είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα HD του ΟΤΕ.Καλή η προσπάθεια σου πάντως.Συνέχισε.
Εγώ δε χρειάζομαι κανένα bitrate. Ξέρω πότε ένα HD είναι καλό και πότε όχι. Απλώς το bitrate το επιβεβαιώνει.
Τα SD της Nova είναι καλύτερα από κάποια HD του ΟΤΕ, γιατί δεν ανέχομαι να πληρώνω και να βλέπω mpeg artifacts. Αν έχει mpeg artifacts, παίρνει 0, ακόμα κι αν είναι Ultra HD. Τι δεν καταλαβαίνεις; Εσύ προτιμάς να βλέπεις δήθεν υψηλή ευκρίνεια με macroblocks; Το ότι ο ΟΤΕ έβαλε τα 3 σημαντικά sport μόνα τους σε ένα αναμεταδότη με μόλις 6 άλλα SD εσένα δε σου λέει τίποτα;
Το πράγμα με τον ΟΤΕ είναι απλό: Να σουτάρει τα άχρηστα κανάλια για να βελτιωθούν αυτά που θέλουμε να βλέπουμε. Αρκετά με τη σαβούρα.

Kανένα από αυτά δεν ήταν σε HD......

άντε να σας δω !!! :BDBDG54:

Καλά, θα τρελλαθουμε τελείως? Ο Απόλλων δεν ήταν HD?Η εικόνα του ήταν καλύτερη ακόμα και σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Πώς γίνεται αυτό? Εσένα ποιος σου το είπε αυτό? Μίλησες με το Νίκο και σου είπε έτσι?

Πότε θα προλάβει το ένα HD van να πάει και να στηθεί από τον Απόλλωνα, να ξεστηθεί και να πάει να στηθεί Αλεξάνδρας ????

Το άλλο ήταν Τούμπα...

Μπάχαλο τα κάνατε και είστε και από αυτούς που ξέρουν τρομάρα σας !!! :flipout:

Που να μην γνωρίζατε κιόλας !!!

Μισό λεπτό ρε συ Αντώνη. Πες μου τι ακριβώς με αφορά και έκανα εγώ μπάχαλο.Έχω γράψει τόσα και τόσα.Τι από όλα είναι λάθος και ανατρέπει όσα λέω? Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις?

Το ότι όλα είναι σε HD... ναι μπορεί το κανάλι να εκπέμπει σε HD αλλά δεν είναι HD η παραγωγή......

Πότε θα προλάβει το ένα HD van να πάει και να στηθεί από τον Απόλλωνα, να ξεστηθεί και να πάει να στηθεί Αλεξάνδρας ????

Το άλλο ήταν Τούμπα...

Αντώνη, επιμενω. Θέλω να ρωτήσουμε τον Νίκο. Δεν είναι δυνατόν. Μήπως πήγε κάποιο μικρό van για παράδειγμα?Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Ο Νίκος θα μας δώσει την απάντηση. Τι να πω?Αν κατάφερε και έβγαλε sd μετάδοση ο ΟΤΕ με τέτοια εικόνα... Τι να πω?

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Και μένα θα μου φαινόταν παράξενο. Η εικόνα δεν είχε καμία σχέση με το Ζάκυνθος - Λαμία που φαινόταν δια γυμνού οφθαλμού πως ήταν sd.

Το ότι όλα είναι σε HD... ναι μπορεί το κανάλι να εκπέμπει σε HD αλλά δεν είναι HD η παραγωγή......

Εγώ δεν είπα ότι επειδή ένα κανάλι είναι HD,ότι μεταδίδει είναι και αυτόματα σε HD.Από που το κατάλαβες αυτό? Δεν είμαι ηλίθιος.Από αυτά που είπα όμως,μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιο ακριβώς δεν ισχύει? Οι αγώνες μπάσκετ Ολυμπιακου και ΑΕΚ?Τα ξένα πρωταθλήματα όλα? Ότι ξένο μπάσκετ έρχεται σε HD,δε μεταδίδεται κι αυτό έτσι? Που κάνω λάθος?Στη nova είναι λάθος όσα λέω? Δε βλέπουμε μόνο 2 ματς champions league,2 europa και ελάχιστα από euroleague?Από το Γαλλικό είναι λάθος ότι δεν βλέπουμε όλα τα ματς σε HD?Πες μου ποιο ακριβώς από όλα αυτά δεν ισχύει. Το μόνο που λες είναι για τη football league, αλλά ας ρωτήσουμε πρώτα τον Νίκο.

Re: Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Εγώ δε χρειάζομαι κανένα bitrate. Ξέρω πότε ένα HD είναι καλό και πότε όχι. Απλώς το bitrate το επιβεβαιώνει.
Τα SD της Nova είναι καλύτερα από κάποια HD του ΟΤΕ, γιατί δεν ανέχομαι να πληρώνω και να βλέπω mpeg artifacts. Αν έχει mpeg artifacts, παίρνει 0, ακόμα κι αν είναι Ultra HD. Τι δεν καταλαβαίνεις; Εσύ προτιμάς να βλέπεις δήθεν υψηλή ευκρίνεια με macroblocks; Το ότι ο ΟΤΕ έβαλε τα 3 σημαντικά sport μόνα τους σε ένα αναμεταδότη με μόλις 6 άλλα SD εσένα δε σου λέει τίποτα;
Το πράγμα με τον ΟΤΕ είναι απλό: Να σουτάρει τα άχρηστα κανάλια για να βελτιωθούν αυτά που θέλουμε να βλέπουμε. Αρκετά με τη σαβούρα.
Να μη θεωρείς ότι είσαι ο μόνος που καταλαβαίνει ένα καλό HD.Η καλή εικόνα αρέσει και στους πιο απλούς ανθρώπους. Τα HD του ΟΤΕ δεν είπα ποτέ ότι σκίζουν. Είναι γνωστό ότι χρειάζονται βελτίωση, αν και έχουν βελτιωθεί. Και αν σου διαφεύγει, έχω αναφέρει πολλές φορές ότι υστερούν έναντι της nova.Το ότι τα θεωρείς όμως και κατώτερα μερικά από αυτά σε σχέση με τα sd της NOVA, για τους τεχνικούς όρους που αναφέρεις, δε σημαίνει ότι πρέπει να το ασπάζεται αυτό ο απλός τηλεθεατης.Δηλαδή ο κάθε απλός θεατής που προτιμάει το HD του ΟΤΕ από το sd της nova,θα του επιβάλλουμε το αντίθετο λόγω macroblocks? Γιατί θα πρέπει να τον απασχολούν περισσότερο αυτά και όχι τα δικά του κριτήρια για να του αρέσει μια εικόνα? Έχω ρωτήσει καμιά 15αρια φίλους τι τους αρέσει για τα κανάλια που συζητάμε. Ούτε ένας δε μου είπε ότι του αρέσουν τα συγκεκριμένα sd κανάλια της nova περισσοτερο από τα αντίστοιχα HD του ΟΤΕ.Και κανείς δεν μου είπε ότι τον ενοχλούν τα macroblocks. Και να ξέρεις. Ομορφότερο είναι αυτό που βρίσκουν οι περισσότεροι πιο όμορφο, όχι αυτό που βρίσκουμε εμείς. Εσύ από περιέργεια, έχεις ρωτήσει μερικούς δικούς σου να σου πουν ελεύθερα τη γνώμη τους για τα συγκεκριμένα κανάλια?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αυτό που έγραψα ήταν για την FL...

ΟΚ Αντώνη. Θα μας πει ο Νίκος γι αυτό. Γιατί δεν αναφέρεσαι όμως αν κάνω λάθος σε τίποτα από τα υπόλοιπα? Να υποθέσω ότι δε διαφωνείς κάπου. Άρα το μπάχαλο δεν είμαι εγώ αυτός που το προκαλεί.Το μπάχαλο προκαλείται όταν κάποιος εσκεμμένα δεν απαντάει σε κάτι που τον ρωτούν, αλλά αντίθετα θέλει να κατευθύνει την κουβέντα με κάποιον σκοπό.

Το μπάχαλο που έγραψα είναι καθαρό χιούμορ !!! Εξου και το smilie δίπλα του !!

Ξεκαθαρίστε τα γιατί γράφετε περίπου τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια... (νομίζω !!! :ADFADF1:, έχω πιει και λίγη κοκα κόλα παραπάνω σήμερα.... :flipout:)

Τι έπαθες ρε Χάρη; ποιος σε στεναχωρησε; ο Αντώνης ε; πες μου ο Αντώνης; 😊
Για να μην κάθομαι, τώρα να διαβάζω όλα αυτά τα σεντόνια και επειδή αναφέρθηκε και το όνομα μου, τι θες να σου πω για τις μεταδόσεις; Καλημέραααααα

Last edited:

1. Το Απόλλων Σμύρνης- Χανιά ήταν HD;
2. Οι εντός έδρας αγώνες ΟΣΦΠ και ΑΕΚ στο μπασκετ είναι πάντα HD;
3. Στην football league πόσα παιχνίδια σε κάθε αγωνιστική μεταδίδονται σε HD;

1 Ναι ήταν HD
2 Τα μπάσκετ, ναι είναι HD
3. Συνήθως κάνει 2, αν υπάρχει όμως διαθεσιμότητα σε βαν, μπορεί να κάνει και περισσότερο. Η ΑΕΚ είναι σίγουρα, συν ένα ακόμα που το θεωρεί "μεγάλο" παιχνίδι.

Ευχαριστούμε πολύ για τις απαντήσεις.
Να έχουμε όλοι μια καλή ημέρα!